Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

Yaa ne güzel duygular darısı bize amin inşallah

Zaten negatif olursa hemen tekrar başlarsınız sürece. Heleki dondurulmus embryo varsa tutana kadar her ay transfer olabilirsin

Merhaba,
Benim 4 negatif tüp bebek denemem olmuştu hepsinde belirtiler çok fazla idi. 5. denememde hiç belirti olmadı şu an 7 haftalık hamileyim hala belirti yok, doktorum normal olduğunu söylüyor.

Sifir belirti ile hamile oldugumu ogrendim. 3. Tup bebek denememde. Hatta yine tutmadi diye test gununden 2 3 gun once temizlik yaptim bisiler silkeledim. Evi supurdum
Yani ne gogus ne bel ne kasik zerre bi yerim agrimadi..o nedenle test gunu merkezime bile gitmedim bosa yorulmayayim diye. Saglik ocaginda yaptirdim 190 la ogrendim
Belirtiisizlik beni cok sasirtti hatta kendimi asiri enerjik hissediyordum
. O nedenle kesin tutmadi sanmistim
ALLAH BUYUK MUCIZELERINE INANIN. bu arada benim dogal yani her hangi bir ilac takviye kullanmaksizin yapilan bi transferdi. Sadece crino jel kullandim. Oyle baskalari gibi 3 4 ilac almadigim icin de belirti hissetmemis olabilirim.

Ne güzel anılarınız inşallah bizde sizler gibi oluruz

Merhaba,
Benim 4 negatif tüp bebek denemem olmuştu hepsinde belirtiler çok fazla idi. 5. denememde hiç belirti olmadı şu an 7 haftalık hamileyim hala belirti yok, doktorum normal olduğunu söylüyor.
Ne güzel ya keşke öyle olsa benimde hiç bir şey hissetmiyorum bende 3.gün embryosu 6.günüm sizinki kaçın gün embryosuydu

Darısı başımıza valla bende aynıyım zor duruyorum yerinde temizlik yapasım var deli gibi hiç belirti yok 6.günüm bugün 2.denemem hissiyatta yok olmadı gibi gelio umarım yanılıyorumdur

Ne güzel ya keşke öyle olsa benimde hiç bir şey hissetmiyorum bende 3.gün embryosu 6.günüm sizinki kaçın gün embryosuydu

Benim 6. gün embriyosu idi, belirtilere hiç takılmayın. Ben bu sefer olduğunu hissetmiştim ama belirtilerden dolayı değil, vücudumun tedaviye uyum sağladığını hissetmiştim sadece. Daha önceki negatiflerimde çok şiddetli ağrılarım oluyordu

çok sevindim sizin adınıza:) benımde doğal siklusla dondurulmuş embriyo transferım var yarın:) aşırı heyecanlıyım ve çok korkuyorum acaba doğal olursa tutmazmı bırsey olur mu diye.. bende sadece jel kullanıyorum birde coraspirin ve folik asit kullanıyorum...ilk denemem oyuzden çok tecrübesizim... siz transferden sonra kaç gün dinlendiniz... ben ne yapsam diye düşüyorum.. yarından itibaren pazartesine kadar izin aldım.. 4 gün evde yatmak yeterli olur sanırım değil mi...

4 gün fazla bence, 3. günden sonra dışarı çıkıp en azından bir yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim. Zaten o zamana olan olmuş olacak tutunma ilk 3 gün oluyor.

4 gün fazla bence, 3. günden sonra dışarı çıkıp en azından bir yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim. Zaten o zamana olan olmuş olacak tutunma ilk 3 gün oluyor.

Transfer gününden sonraki 3 gün mü yoksa transferle birlikte 3. gün mü? aslında bu 3 gündede evde ufak ufak dolasayım kan dolaşımım hızlansın dıyorum.. crinole jeli kullandıktan sonra bıle 10 dk evin içinde yürüyorumki emilsin diye..

Ben Perşembe transfer olmuştum doktorum Pazar günü mutlaka evden dışarı çık demişti. Jelden sonra da 3 gün 10 dk sonra hep yarım saat yürüdüm ben böylelikle birikme yapmadı. Daha önceki transferlerimde birikme ve kaşıntı yapmıştı.

Canim yatmayi cok dogru bulmuyor doktorlar, aksine rahime kan akisi olmasi hareket daha iyiymis..sadece doktorlar beline yuklenme derler yani agir temizlik yapma onun disinda yatilcak bi durum yok.. normal hayatina dön. Ben ertesi gun dahi ise gittim hic yatmadim ki firsat yoktu. Ama ev isi olarak da supurge acmak bisey silkeleme disinda diger seyleri yapabiliyorsun zaten. Rabbin insallah nasip etsin sana dua edecegim. Sonucu yazarsin ❤

guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim Hayirlisi olsun insallah... cok hareketsiz kalmicam İnsallah pozitif sonuclari yazmak nasip olur

Ayy ne güzel moral oldu bana başlıkta çoğu kişi güzel haberler almış

İnşallah canım benim dualarında bizleri an sen de sağlıkla yavruna kavuş inşallah Doktorun kimdi?kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç gün dinlendin :)
Her zaman dualarımdasınız canım her zaman da edeceğim duadır bu Doktorum İsmail Küçük 3.gün embriyosuydu ilk günler dinlendim kuzum sonra baktım belirti yok olmadı sandım oturdum rahat hareketler ettim istediğim gibi yattım sağ sol yüz üstü sırt üstü iyice saldım kendimi ufak işlerimi yaptım son gün daha rahat davrandım meğerse benleymiş minik kuzum yani son zamanlar salmam rahat davranmam iyi oldu galiba ilkinde 10gün yattım ve robot gibiydim çok dikkat ettim bunda daha rahat davrandım faydası oldu

Aaa merkezimiz aynı o zaman. Ümit hanıma gidiyorum bende ve benim de 2.denemem olacak. Biz de senin gibi müjdeleniriz inşallah İlk günler dediğin kaç gün bende ilkinde 1 hafta robot gibi yattım da

Aaa merkezimiz aynı o zaman. Ümit hanıma gidiyorum bende ve benim de 2.denemem olacak. Biz de senin gibi müjdeleniriz inşallah İlk günler dediğin kaç gün bende ilkinde 1 hafta robot gibi yattım da
Hadi ya canım ne güzel aynı merkezdeymişiz kuzum ben ilk 5 güne kdr dikkat ettim sonraki günlerde yattığım oldu ama kalktım oturduysa saldım biraz belirtim yok diye ilkinde bende robot gibiydim bunda rahat olacam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…