- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
- 103
Kaçıncı gün embriyosuydu peki benim 3.gün :) Ben de 5gün yatmayı düşünüyorum sonra işe dönücem hatta yani planım bu şimdilikHadi ya canım ne güzel aynı merkezdeymişizkuzum ben ilk 5 güne kdr dikkat ettim sonraki günlerde yattığım oldu ama kalktım oturduysa saldım biraz belirtim yok diye ilkinde bende robot gibiydim bunda rahat olacam dedim
Canım dondurulmuş transferlerde transfer öncesinde iğne ilaç falan vuruluyo musun doktor muayene edip direkt transfer günü mu veriyorHadi ya canım ne güzel aynı merkezdeymişizkuzum ben ilk 5 güne kdr dikkat ettim sonraki günlerde yattığım oldu ama kalktım oturduysa saldım biraz belirtim yok diye ilkinde bende robot gibiydim bunda rahat olacam dedim
Canım öncesinde bir kaç hapa başlıyorsun transfere yakın bi kaç gün öncesi iğne transferden sonra kan sulandırıcı iğne canım hepsi transfere yakın zamanda oluyorCanım dondurulmuş transferlerde transfer öncesinde iğne ilaç falan vuruluyo musun doktor muayene edip direkt transfer günü mu veriyor
Benimde 3.gün canımKaçıncı gün embriyosuydu peki benim 3.gün :) Ben de 5gün yatmayı düşünüyorum sonra işe dönücem hatta yani planım bu şimdilik☺
Hep belirti aramamak gerekiyor aslında bu süreçteHicc belirtim olmadi tum hamileligim boyunca . Kizim suan iki aylik
En fazla 1 hafta öncesi başlıyorsun sanırım transfer öncesi ne iğnesi vuruldun canimCanım öncesinde bir kaç hapa başlıyorsun transfere yakın bi kaç gün öncesi iğne transferden sonra kan sulandırıcı iğne canım hepsi transfere yakın zamanda oluyor
Aynen canım öyle olması lazım transfere yakın zamanlarda oluyor proluton kalçadan bi kaç gün öncesi vuruldum canım birde orda vuruyorlar transferden hemen önce yada sonraEn fazla 1 hafta öncesi başlıyorsun sanırım transfer öncesi ne iğnesi vuruldun canim
Tamam canım sagolasin ne zaman kese görmeye gideceksin belirtilerin başladı miAynen canım öyle olması lazım transfere yakın zamanlarda oluyor proluton kalçadan bi kaç gün öncesi vuruldum canım birde orda vuruyorlar transferden hemen önce yada sonra
Valla kuzum belirtim yok fazla ara ara sızı olup geçiyor keseyi haftaya çarşamba görmeye gidicez inşallah onun heyecanı stresi var bendede inşallah sağ salim görürüm kuzumTamam canım sagolasin ne zaman kese görmeye gideceksin belirtilerin başladı mi
bizden trenfer ğün aldılar bi rsene ya kadar para vermeyeceğiz bir daha3750 falandı galiba dimi. Biz bide dondurulmuş ların parasını vermedik daha istediginiz zaman verirsiniz demislerdi bizimde yolumuz dusmedi bi sorun olur mu acaba ya
Tum belirtiler yasayip negativ gordum, sonrasinda hicbi belirti olmadigi icin tutmamistir diyip hic biseye dikkat etmeden pozitiv gordum
Bende sonradan gittim verdim canım parayibizden trenfer ğün aldılar bi rsene ya kadar para vermeyeceğiz bir daha
Görürsün canım stres yapma sırayla hepsi olur insallahValla kuzum belirtim yok fazla ara ara sızı olup geçiyor keseyi haftaya çarşamba görmeye gidicez inşallah onun heyecanı stresi var bendede inşallah sağ salim görürüm kuzum
İnşallah canımGörürsün canım stres yapma sırayla hepsi olur insallah
inşallah gerek kalmaz bir daha para vermeyeBende sonradan gittim verdim canım parayi
17 hafta bana 170 hafta gibi geldi canim kese, kalp, iste burun ense kalinligi simdide detayli ultrason heyecani sardivalla canım bsfer bendede öyle oldu ilkinde pinpiriktim bunda saldım oldu şükürler olsun Nasıl geçti 17.haftaya kadar canım bende kalp kese stresi var
Ayyy şükür canım17 hafta bana 170 hafta gibi geldi canim kese, kalp, iste burun ense kalinligi simdide detayli ultrason heyecani sardiilk haftalar agrilr oluyodu bi kez kanama oldu sukur hersey yolunda,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?