- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
Insallah canim Dondurulmuslar tutar bida o kadar iğne stres de cabasiinşallah gerek kalmaz bir daha para vermeye
Insallah canim Dondurulmuslar tutar bida o kadar iğne stres de cabasi
Öyle valla inşallah Allahım yüzümüze baksinaynen canım tutar inşda gerek kalmaz ordaki yavrucaklara.tutmasada şükredicez artık onu bulamayanlar var diye:)
aminnnn allah isteyen herkese versin ,bunu yaşamayan kimse bilmez,Öyle valla inşallah Allahım yüzümüze baksin
Ayyy canım benim çok sağolÇok mutlu oldum buradan senin sevincine ortak olduğum için umut doldum sayendemommm
Transferi bekliyorum şuan canım ama ilk süreçten bu yaba acayip kilo aldım ben sende de öyle bi durum var mıAyyy canım benim çok sağolher zaman umut olurum bu zorlu süreçte destek olan birileri olması çok önemli en kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah şuan ki durumun nedir canım
Bende öyleyim canım karnım bacaklarım şiş şiş omuzlarım heryerim şişti bu süreçteTransferi bekliyorum şuan canım ama ilk süreçten bu yaba acayip kilo aldım ben sende de öyle bi durum var mı
Eveet bildiğin şişmanladım göğüslerim filan çok büyüdüBende öyleyim canım karnım bacaklarım şiş şiş omuzlarım heryerim şişti bu süreçte
Evet canım öyle oluyor davul gibi oluyorlar vallaEveet bildiğin şişmanladım göğüslerim filan çok büyüdü
Yaa sizin de irenbe dimi? Ben de ödemedim ama istemediler de. Acaba transfer günü mü isterler bilemedim. Ayşenur hemşireye sormuştum istedikleri zaman verirsin demişti ama yine de tereddütte kaldımBende sonradan gittim verdim canım parayi
Transfer günü istiolarmis sanırım ama bize bir şey söylememişlerdi ben geçenlerde gittim ödedim.nolur nolmaz die. Sizin son durum ne tedavinizde merak ettimYaa sizin de irenbe dimi? Ben de ödemedim ama istemediler de. Acaba transfer günü mü isterler bilemedim. Ayşenur hemşireye sormuştum istedikleri zaman verirsin demişti ama yine de tereddütte kaldım
Transfere hazırlanıyorum şuan. Bi aksilik çıkmazsa martta olacak. Herhalde o zaman öderim artık. Ne kadar ödediniz peki? 10 embriyo var benim, fiyat sabit mi acabaTransfer günü istiolarmis sanırım ama bize bir şey söylememişlerdi ben geçenlerde gittim ödedim.nolur nolmaz die. Sizin son durum ne tedavinizde merak ettim
Sanırım sabit. 500 tl idiTransfere hazırlanıyorum şuan. Bi aksilik çıkmazsa martta olacak. Herhalde o zaman öderim artık. Ne kadar ödediniz peki? 10 embriyo var benim, fiyat sabit mi acaba
Teşekkür ederim. Aslında 24 embriyom oldu ama kalite düştü tabi fazla olunca. Sadece en iyi 10 embriyo kaldı elimdeSanırım sabit. 500 tl idi
Maşallah 10 embriyo baya varmışbebekler :)
Senin transfer ne zaman? Sanırım aynı doktora gidiyoruzSanırım sabit. 500 tl idi
Maşallah 10 embriyo baya varmışbebekler :)
Adetin 2.3.4.günü muayene oluyorsun sonrasında başlıyor ilaçlarla canımKizlar dondurulmus embriyo tramsferi adetten kac gun sonra oluyor
Daha belli değil test sonuçlarını bekliyorum evet aynı doktor bizimSenin transfer ne zaman? Sanırım aynı doktora gidiyoruz
500 TL alıyorlar canımTransfere hazırlanıyorum şuan. Bi aksilik çıkmazsa martta olacak. Herhalde o zaman öderim artık. Ne kadar ödediniz peki? 10 embriyo var benim, fiyat sabit mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?