Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

Ayyy canım benim çok sağol her zaman umut olurum bu zorlu süreçte destek olan birileri olması çok önemli en kısa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah şuan ki durumun nedir canım
Transferi bekliyorum şuan canım ama ilk süreçten bu yaba acayip kilo aldım ben sende de öyle bi durum var mı

Bende sonradan gittim verdim canım parayi
Yaa sizin de irenbe dimi? Ben de ödemedim ama istemediler de. Acaba transfer günü mü isterler bilemedim. Ayşenur hemşireye sormuştum istedikleri zaman verirsin demişti ama yine de tereddütte kaldım

Yaa sizin de irenbe dimi? Ben de ödemedim ama istemediler de. Acaba transfer günü mü isterler bilemedim. Ayşenur hemşireye sormuştum istedikleri zaman verirsin demişti ama yine de tereddütte kaldım
Transfer günü istiolarmis sanırım ama bize bir şey söylememişlerdi ben geçenlerde gittim ödedim.nolur nolmaz die. Sizin son durum ne tedavinizde merak ettim

Transfer günü istiolarmis sanırım ama bize bir şey söylememişlerdi ben geçenlerde gittim ödedim.nolur nolmaz die. Sizin son durum ne tedavinizde merak ettim
Transfere hazırlanıyorum şuan. Bi aksilik çıkmazsa martta olacak. Herhalde o zaman öderim artık. Ne kadar ödediniz peki? 10 embriyo var benim, fiyat sabit mi acaba

Kızlar dualarınıza bende talibim.. transfer sonrasi için önerilerinize de acigimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…