Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferden sonra kaçıncı gün gebeliğinizi öğrendiniz
Benim minigim de 3. Gün embriyosu.
5. Gün e2 ve progesteron tahlili için gitmiştim doktor beta hcg de istemiş. 11 çıkmıştı ama hiç var ya da yok diye düşünmedim. Bu dönemde biraz salmak gerekiyor açıkçası.
Asıl test günüm yani 12. Günde 250 çıktı.
Benim minigim de 3. Gün embriyosu.
5. Gün e2 ve progesteron tahlili için gitmiştim doktor beta hcg de istemiş. 11 çıkmıştı ama hiç var ya da yok diye düşünmedim. Bu dönemde biraz salmak gerekiyor açıkçası.
Asıl test günüm yani 12. Günde 250 çıktı.
Merhaba arkadaşlar benim 4.gün embriyosu 2 adet bugün 8.günüm dünden beri hassas idrar testinde ikinci çizgi silik çıkıyo ve bugün kanda 20 çıktı.asıl test günüm 4 Nisan inşallah katlanır değerim kızlar
Merhaba arkadaşlar benim 4.gün embriyosu 2 adet bugün 8.günüm dünden beri hassas idrar testinde ikinci çizgi silik çıkıyo ve bugün kanda 20 çıktı.asıl test günüm 4 Nisan inşallah katlanır değerim kızlar
Arkadaşlar 8.günü değerim 20 idi.fakat 9.gün kanamam başladı.proluton depot iğne verdi de.10.gün yine test yaptırmakta dedi.bugün yaptırdım 27 çıktı 2 ye katlaması gerekirdi çok cnm sıkıldı benim durumumda olan varmış kızlar ?