Transferden sonra kaçıncı gün gebeliğinizi öğrendiniz

Transferin kaçıncı günü gebeliğinizi öğrendiniz

• 6.gün

OY: 2 11,8%
  • 7.gün

OY: 3 17,6%
  • 8.gün

OY: 1 5,9%
  • 9.gün

• 10.gün

OY: 4 23,5%
  • 11.gün

OY: 1 5,9%
  • 12.gün

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .

married_woman

ALLAH KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
942
649
33
kızlar 3.gün embriyosu transferimin 6.günü Kanda bhcg 15.6 sizler kaçıncı günde öğrendiniz ve değeriniz kaçtı

ilk transferim 3. gün iki embriyo 10. gün 126 idi. kaybettim ama ya nasip simdi ücüncü transferimin sonucu icin gün sayiyorum

kızlar 3.gün embriyosu transferimin 6.günü Kanda bhcg 15.6 sizler kaçıncı günde öğrendiniz ve değeriniz kaçtı

Benim minigim de 3. Gün embriyosu.
5. Gün e2 ve progesteron tahlili için gitmiştim doktor beta hcg de istemiş. 11 çıkmıştı ama hiç var ya da yok diye düşünmedim. Bu dönemde biraz salmak gerekiyor açıkçası.
Asıl test günüm yani 12. Günde 250 çıktı.

Benim minigim de 3. Gün embriyosu.
5. Gün e2 ve progesteron tahlili için gitmiştim doktor beta hcg de istemiş. 11 çıkmıştı ama hiç var ya da yok diye düşünmedim. Bu dönemde biraz salmak gerekiyor açıkçası.
Asıl test günüm yani 12. Günde 250 çıktı.
İnşallah bizimde senin gibi güzel bi şekilde devam eder canım

Merhaba arkadaşlar benim 4.gün embriyosu 2 adet bugün 8.günüm dünden beri hassas idrar testinde ikinci çizgi silik çıkıyo ve bugün kanda 20 çıktı.asıl test günüm 4 Nisan inşallah katlanır değerim kızlar
İnşallah canım benimde 3nisan test günüm

Arkadaşlar 8.günü değerim 20 idi.fakat 9.gün kanamam başladı.proluton depot iğne verdi de.10.gün yine test yaptırmakta dedi.bugün yaptırdım 27 çıktı 2 ye katlaması gerekirdi çok cnm sıkıldı benim durumumda olan varmış kızlar ?

Back
X