Transferden sonra ne kadar hastanede yattınız tuvalete ne zaman gittiniz yeni transfer olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Yeni transfer olanlar

Yeni transfer olmadım ama paylaşmak istedim. Transferden sonra 2 saat yattım ve ardından tuvalete gitmeme izin vermişlerdi

Sağol canım bende elli dakka sonra falan gittim çok sıkıştım yarım saat sonra gidebilirsin dediler birşey olmaz herlde girdim canım. şuanda da evde yatıyorum hafif kasıklarımda sızı oluyo

Bende elli dakka sonra girdim canım senin sonuç ne oldu pozitif mi

40 dk sonra çıktım hastaneden 2 saatlik uçak yolculuğu yaptım ardından da devasa istanbul Havalimanında neredeyse koşturarak dakikalarca yürüdüm bugün ikinci günüm

Ay canım benim ya halimiz zor gerçekten benimde ilk günüm insan herşeyden nem kapıyor yürürken bile korkuyor ama olacağı varsa her şekilde olur kaç embryo transfer edildi kaçıncı gün

Aynen öyle tutmayacaksa amuda kalkıp dolaşsak da olmayacak tutan embriyo da merdivenden yuvarlansan düşmez 5. Gün embriyosu bi tane transfer edildi seninki kaç

Aynen canım benimde 3. Gün embriyosu bir tane sızlama var sol kasıkta olur dedi doktor uzanıyorum öyle

Aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum ilk saatler biraz duygusaldım şimdi iyiyim kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Bugün ilk günüm canım senin kaçıncı gün

Ben ilk hafta işten izin aldım evde yattım kalktım yürüdüm yani öyle yavaş haretkler yapmaya çalıştım ama çok olmadı vücudumda ciddi bir şey olmadığından hep unuttum aklıma gelince yavaş hareketler yapmaya çalıştım ikinci hafta da ise döndüm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…