Transferden sonra ne kadar hastanede yattınız tuvalete ne zaman gittiniz yeni transfer olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım gerçekten çok heyecanlı beklemek on gün sonra yaptırın dediler bir belirtin varmı canım benim kaşık agrım var doktor olur dedi zaten bir kaç gün bakalım

Ayyy canım çifte mutluluk ne güzel ilk denemenmiydi canım birde kaçıncı gün embriyosuydu

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşAllah neler yaptın transfer sürecinde canım benim bugün ilk günüm

Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşAllah neler yaptın transfer sürecinde canım benim bugün ilk günüm
canım yoldan geldikten sonra dinlendim.wc ve yemek dışında çok kalkmadım.ananas çok okumuştum.herkes yiyormuş.ananas yedim.bu arada adet ağrılarına benzer ağrılarım oldu.4.gün normal hayata döndüm,işe gittim

Evet canım bende ananas yiyorum bir kaç hafta öncede başladım bugünde yedim havuç falan yiyorum ağrı var belimde ve kasıklarımda canım

Özel merkezde yaptırdığımdan mi bilmiyorum 3,5 saat yattım iki saat sonra tuvalete gidebilirsin dediler sonra tekrar yattım . Transfer sonrası ilk iki gün yattım sonra ağır tempolarla günümü geçirdim ama genel olarak yattım.

Bende aynı olasan yattım canım 50 dakka sonra tuvalete gittim daha fazla tutamadım evde düzmü yattın gece falan yan döndün mü

Benim yaptırdığım merkezde idrar tutmaya gerek olmuyor çünkü transfer vajinal ultrasonla yapılıyor. İdrara sıkışık beklenmiyor yani.

O nasıl oluyor ki vajinal ultrason ? Nasıl bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…