Kolay gelsin canım beklemek çok heyecanlı benim 9. Gün artık dayanamayacagim yarın kan vereceğimBugün ilk günüm canım senin kaçıncı gün
Kolay gelsin canım beklemek çok heyecanlı benim 9. Gün artık dayanamayacagim yarın kan vereceğim
evet canım ikiz gebelikBende elli dakka sonra girdim canım senin sonuç ne oldu pozitif mi
evet canım ikiz gebelik
sağol canım evet ilk denemem.5.gün dondurulmuş embriyo
canım yoldan geldikten sonra dinlendim.wc ve yemek dışında çok kalkmadım.ananas çok okumuştum.herkes yiyormuş.ananas yedim.bu arada adet ağrılarına benzer ağrılarım oldu.4.gün normal hayata döndüm,işe gittimÇok sevindim canımsağlıkla kucağına alırsın inşAllah neler yaptın transfer sürecinde canım benim bugün ilk günüm
canım yoldan geldikten sonra dinlendim.wc ve yemek dışında çok kalkmadım.ananas çok okumuştum.herkes yiyormuş.ananas yedim.bu arada adet ağrılarına benzer ağrılarım oldu.4.gün normal hayata döndüm,işe gittim
Özel merkezde yaptırdığımdan mi bilmiyorum 3,5 saat yattım iki saat sonra tuvalete gidebilirsin dediler sonra tekrar yattım . Transfer sonrası ilk iki gün yattım sonra ağır tempolarla günümü geçirdim ama genel olarak yattım.
Benim yaptırdığım merkezde idrar tutmaya gerek olmuyor çünkü transfer vajinal ultrasonla yapılıyor. İdrara sıkışık beklenmiyor yani.
Karından değil de aynı yumurta toplamada olduğu gibi. Vajinal ultrasonla birlikte transfer yapılıyorO nasıl oluyor ki vajinal ultrason ? Nasıl bakıyorlar
Karından değil de aynı yumurta toplamada olduğu gibi. Vajinal ultrasonla birlikte transfer yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?