merhaba öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah meleğine kavuşursun rabbim emeklerini boşa çıkarmasına.s.çok güzel bir yazı olmuş transferden bu yana ben hep yatıyorum ilk 24 saat hiç kalkmadım hastanede 24 saat yatırıyorlar ertesi gün taburcu ediyorlar daha sonra eve geldik hemen hemen yemek ve tuvalet harici kalkmadım. transferden önce 3-4 gün sonra işe başlarım diyordum annem bırakmıyorki gideyim. Hayırlısı bakalım heyecanla ayın 28ni bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah meleğine kavuşursun rabbim emeklerini boşa çıkarmasına.s.
ben bişey sorcam genelde transferden sonra birkaç saat yatırıp eve yolluyorlar diye biliyordum senin özel bir durummu vardı gece kalmanı gerektirecek hangi merkezde tedavi görüyorsun
kuzicim allah analı babalı hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin
allah Kucağina Almayia Nasip Etsinnnn
Darisi Bizlere Inşallah
çok güzel bir yazı olmuş transferden bu yana ben hep yatıyorum ilk 24 saat hiç kalkmadım hastanede 24 saat yatırıyorlar ertesi gün taburcu ediyorlar daha sonra eve geldik hemen hemen yemek ve tuvalet harici kalkmadım. transferden önce 3-4 gün sonra işe başlarım diyordum annem bırakmıyorki gideyim. Hayırlısı bakalım heyecanla ayın 28ni bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
merhaba kızlar ben de transferden sonra 1,5 saat yattım sonra tuvalete gitmeme izin verdiler
toplam 2 saat yattım sonra otele geldim 3 gün tüm yattım wc ye gittim sadece
şimdi 10. gün iş yapmıyorum ama evde dolanıyorum baya hep yatmıyorum
bilgisayar, tv, örgü, 16 aylık yiğenim ve okey partilerimiz
zaman geçmez yoksa
Rabbim herkeze bize de sağlıklı bebişler versin
Amin canımcım evet genelde öyle yapıyorlar. 2-3-4 saat sonra gönderiyorlar. benim gittiğim ssk etlik doğumevinin tüp bebek merkezinde her tüp bebek transferi olanı 24 saat yatırıyorlar ertesi gün taburcu ediyorlar. ve gönderiirken transferden sonra ne yapıp ne yapmaman gerekenler hakkında yazılı olarak bilgi veriyorlar. herkesin kişiye özel olarak kullandığı ilaçlara varana kadar ne zaman ne alması gerektiği ne zaman banyo yapması gerektiği ne zaman yolculuk edebileceği en ufak ayrıntıya kadar yazılı bilgi verdikten sonra doktor gözetiminde taburcu ediyorlar. Bana değil herkes aynı şekilde ve çok temiz devlet hastanesi olmasına karşılık tvli banyolu tuvaletli özel odalarda refakatçinle birlikte kalıyorsun taki onlar taburcu edene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?