Transferden sonra test gününü bekleyen arkadaşlar..Bu başlıkta paylaşım yapalım..

polik leyla gibiyiz hepimiz ; ))) O kadar çokşey kafaya takıyorumki Memorial daki doktorlar sadece benim sorularımı cevaplamaya kalksalar akşam olur ; ))) İnş. Allah büyüktür...Seninde dediğin gibi yolu yarıladık...Sabredicez...

Bu arada kaç embriyo transfer edildi size ? Birde hangi hastanede yaptırdınız ?

tek emprıyo transfer edıldı.maya tup bebek merkezınde yaptırdım ılk denemem hatta banu84 ıle aynı yerde yaptırdık aynı gun tanısıyoruz onunlada orda tanıstık.

Benim Memorialda oldu...2 Embriyo transfer edildi...Ya kızlar 1 yada 2 aslında çok fark etmiyor...Tutucağı varsa tutuyor...Yok tutmuycaksa 3 tanede transfer etseler tutmuyolar....Birbirinizi tanımanızda ne güzel...Test gününe kadarda destek olursunuz birbirinize...

Benim Memorialda oldu...2 Embriyo transfer edildi...Ya kızlar 1 yada 2 aslında çok fark etmiyor...Tutucağı varsa tutuyor...Yok tutmuycaksa 3 tanede transfer etseler tutmuyolar....Birbirinizi tanımanızda ne güzel...Test gününe kadarda destek olursunuz birbirinize...

dogru haklısın kısmette varsa olur ne dıyelım artık burdan hepımız destek verıcez bırbırımıze ınsallah hepımız alırız pozıtıf sonucları...

hoşbulduk.sizlerde ne gibi belirtiler var.benim sık sık kasıklar ağrıyor.

Kasık ağrısı bende de var...Birde çok sık idrara gidiyorum ve idrar da yanma var...Bazılarında hiç belirtıde olmuyormuş...Bende şimdi şunu düşünuyorum...Bu belirtilerimiz acaba kullandığımız iğne ve ilaçlardan olamazmı ? Biz herşeyı hamileliğe bağlıyoruz ama dünya kadar ilaç aldık...O ilaçlarda bünyemizi muhakkak etkiler...Umarım hamilelik belirtisidir bunlar...

Kasık ağrısı bende de var...Birde çok sık idrara gidiyorum ve idrar da yanma var...Bazılarında hiç belirtıde olmuyormuş...Bende şimdi şunu düşünuyorum...Bu belirtilerimiz acaba kullandığımız iğne ve ilaçlardan olamazmı ? Biz herşeyı hamileliğe bağlıyoruz ama dünya kadar ilaç aldık...O ilaçlarda bünyemizi muhakkak etkiler...Umarım hamilelik belirtisidir bunlar...

senin kaçıncı gün mai?transfer edilen embriyo hangi kalite ve çapı ne idi?

Bugün 6. gün..1 kalite olduğunu biliyorum...ama çapını falan hiç sormadım :(

İnş. Canım hepimizin...Yemin ederim her duamda kendimle birlikte sizleride hatırlayıp dua ediyorum...Bizi bizden başkası anlamaz...Aileme bile anlatsam burda sizlerin anladığı gibi anlıyamıyorlar....Burda sizlerle dertleşmek terapi gibi oluyor...Allah hepimizin yanında olsun...

Kızlar idrar testinde bu kadar çabuk çıkmaz...Ben yapmıycam bence sizde yapmayın moral olarak boşuna çökuntu yaşamayın...

Arkadaşlar merhaba,
Benimde transferimin 7. günü bugün. 5 Mart test tarihim.
8 ve 7 hücreli 2 embriyo transfer edildi.

Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

size ben size sık sık cevap veremiyorum annem bugün eve dönüyor o yüzden onu hazırlıyorum ve gidecek diye fazla kalamıyorum nette arada yazılarınızı okuyorum ....

ben de test yapamayı arada düşünyorum sonra vazgeciyorum ...ama ağrılarım şu saat itibari ile artı sanki ve bunlar regl ağrısına benziyor ....beklemekten başka hiç bir şey yok sanırım ...
banada morel oluyor burası kader arkadaşlarım benim .....
bendeki belirtiler
1.akşamları ayaklarım üşüyor bazen
2.cok su içtiğim için sık tuvalete cıkıyorum hatta gece mutlaka kalkıyorum tuvalete
3. 2 gün önce karnımın altında batıklar oluştu
4. gece ve sabah nasıl bir gerinme geliyor anlatamam yazak ya :))
5. vücut ısım 36.5 ile 37 arasında değişiyor
6. göğüs ağrım azaldı o şiddetli ağrı kalmadı sadece dokunursam acıyorlar ama 3 gün önce kolumu bile kaldıramıyordum
7. kasık ağrısı yok cok ama bir tuaf ağrı var kan topluyor gibi anlatamıyorum .
işte böyle sizde böyle yazarsanız sevinirim

size ben size sık sık cevap veremiyorum annem bugün eve dönüyor o yüzden onu hazırlıyorum ve gidecek diye fazla kalamıyorum nette arada yazılarınızı okuyorum ....

ben de test yapamayı arada düşünyorum sonra vazgeciyorum ...ama ağrılarım şu saat itibari ile artı sanki ve bunlar regl ağrısına benziyor ....beklemekten başka hiç bir şey yok sanırım ...
banada morel oluyor burası kader arkadaşlarım benim .....
bendeki belirtiler
1.akşamları ayaklarım üşüyor bazen
2.cok su içtiğim için sık tuvalete cıkıyorum hatta gece mutlaka kalkıyorum tuvalete
3. 2 gün önce karnımın altında batıklar oluştu
4. gece ve sabah nasıl bir gerinme geliyor anlatamam yazak ya :))
5. vücut ısım 36.5 ile 37 arasında değişiyor
6. göğüs ağrım azaldı o şiddetli ağrı kalmadı sadece dokunursam acıyorlar ama 3 gün önce kolumu bile kaldıramıyordum
7. kasık ağrısı yok cok ama bir tuaf ağrı var kan topluyor gibi anlatamıyorum .
işte böyle sizde böyle yazarsanız sevinirim

Canım Annene hayırlı yolculuklar dilerim...Arada gel bizi yanlız bırakma yeter ; ) Hemen hemen belirtiler aynı ama bende öyle dayanılmıycak bir ağrı hiç olmadı...Ayaklarım hep buz gibi...Isıtmakta zorluk çekiyorum...Sabah ilk kalktığımda hafif bulantım oluyor...Birde oturup kalkarken kasıklarımda batma oluyor...Göğüslerim dün çok acıyordu şimdi ara ara sancı yapıyor...Birde kızlar kabız olmamak için her sabah aç karnına 2 tane kuru kaysı yiyorum...Sizede tavsiye ederim...Kabız olmayaya dikkkat edin...

Canım Annene hayırlı yolculuklar dilerim...Arada gel bizi yanlız bırakma yeter ; ) Hemen hemen belirtiler aynı ama bende öyle dayanılmıycak bir ağrı hiç olmadı...Ayaklarım hep buz gibi...Isıtmakta zorluk çekiyorum...Sabah ilk kalktığımda hafif bulantım oluyor...Birde oturup kalkarken kasıklarımda batma oluyor...Göğüslerim dün çok acıyordu şimdi ara ara sancı yapıyor...Birde kızlar kabız olmamak için her sabah aç karnına 2 tane kuru kaysı yiyorum...Sizede tavsiye ederim...Kabız olmayaya dikkkat edin...

ben tranferden 1 - 2gün sonra hafif sert dışkılama cıkardım neden diyorum ben hayatımda hiç kabız olmadım ben sabah kalkar kalkmaz bol sütlü nescafe içiyorum ve daha bardak bitmeden ishal gibi tuvalete giderim ve o günün dışkılaması bitmiştir ...:)) ertesi güne kadar sadece seyehata falan gittiğimde bu dışkılama olmaz ta eve gelince ye kadar ...ve benim hala ishalim devam ediyor oda beni üzüyor ....
gebelikte kabız olunurmuş cünkü

ben tranferden 1 - 2gün sonra hafif sert dışkılama cıkardım neden diyorum ben hayatımda hiç kabız olmadım ben sabah kalkar kalkmaz bol sütlü nescafe içiyorum ve daha bardak bitmeden ishal gibi tuvalete giderim ve o günün dışkılaması bitmiştir ...:)) ertesi güne kadar sadece seyehata falan gittiğimde bu dışkılama olmaz ta eve gelince ye kadar ...ve benim hala ishalim devam ediyor oda beni üzüyor ....
gebelikte kabız olunurmuş cünkü

Hayır canımya kim diyor gebelikte kabız olunur diye...Sadece kabız tehlikeli onun için kabız olmayın diyor doktorlar...Senin metebolizman zaten hızlı çalışıyor bence bunu hiç kafana takma...

Hayır canımya kim diyor gebelikte kabız olunur diye...Sadece kabız tehlikeli onun için kabız olmayın diyor doktorlar...Senin metebolizman zaten hızlı çalışıyor bence bunu hiç kafana takma...
metabolik bir farklılık aradığım için sinir oluyorum annem dediki ben 9 ay boyunca her regl günü geldiğinde aynı sıkıntıları yaşadım hatta şimdi menapozda şimdi bile yaşıyormuş her ay...
ama haklısın metabolizmamdan kaynaklıda olabilir tabi...
sağol morel için ...

Allahim o mutlu haberi almaniza nasip etsin beklemek cok zor....Rabbim hepinizi sevindirsin

gercekten en zoru beklemek inşallah mutlu mutlu haberler alırız veririz her birimiz...sağolasınnn

Back
X