Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kanamanda olabilir..Doktorun anlatmadımı sana...Kanaman olursada panikleme yine testini yaptır...Hamile olupta kanaması olanda çok oluyormuş tüp bebekte...
kızlar merhaba benimde 5.gün transferi 1.kalite 2 martta sonucumu alıcam ve çok heycnlıyım.ama bu gün cnm sıkıldı biraz lekelendim ne sol tarafımda batmalar oluyor.erdem hastanesinde yaptırdım ilk denemem Allah herkesin yardımcıısı oldun.bu gün bnm 8. günüm okudum 8. gün lekelenme oluyor die bilgisi olan yada yasayan varm?
slm arkadaşlar bende yarın aranıza katılcam inşallah yarın sabah transferim gerçekleşecek allah izin verirse.yüce rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhhh..
kızlar merhaba benimde 5.gün transferi 1.kalite 2 martta sonucumu alıcam ve çok heycnlıyım.ama bu gün cnm sıkıldı biraz lekelendim ne sol tarafımda batmalar oluyor.erdem hastanesinde yaptırdım ilk denemem Allah herkesin yardımcıısı oldun.bu gün bnm 8. günüm okudum 8. gün lekelenme oluyor die bilgisi olan yada yasayan varm?
slm arkadaşlar bende yarın aranıza katılcam inşallah yarın sabah transferim gerçekleşecek allah izin verirse.yüce rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahhhhhh..
stdt gelmişsın ama yoktum ; ) İyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz inş...
geldim annemi gecirdikten sonra yemek falan derken zaman gecti aslında sistem acık hep ama başında olmuyorum....
neyse yarın görüşürüz iyi gecelerrrr....1 gün daha sona erdiii
Gunaydin gunaydin kizlar 8.gun e az kaldi azcik daha sabir......
günaydın arkadaşlar şubatın 12 sinde yumurtalarım toplandı ve sadece bir tane yumurtam döllendi fazla yumurtam vardı ama kısmet oda orta kalitedeydi 14 şubatta transferim gerçekleşti 26 şubatta test yaptırdım sonucum 12. günde b hcg 118 çıktı. doktorum tekrar bir test istemedi bu yeterli dedi beni 15 gün sonra çağırdı bu tekrar kan testi yaptırmalımıyım ve hiç mide bulantım yok bu normalmi cevaplarsanız çok sevinirim![]()
Canımmmmmmm bugün üzülceğin değil hamileliğin tadını çıkartıcan gün1 kalite embriyo ile hamile kalamayanlar var...Çok şanslısın...İçinde şüpe varsa yaptırırsın bir test...ama bence doktorunun dediklerini dinle canım...Mide bulantısı herkeste olmaz...O senin metebolizmanla alakalı...Bunları kafana takma ve hamileliğinin tadını çıkart
Sonrada bizlerede dua et aynı mutluluğu bizlerde yaşıyalımmmmm inş.![]()
ya inan içim rahatladı bu garip bir telaş heran diken üstündesin RABBİM hepimize en hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin zaten hep dua ediyorum bu duyguyu yaşamayan bizi anlayamaz sizinde sonuçlarınız çok güzel olur inş hep duacıyım