Transferden 8 gün sonraydı sanırım erken gebelik testi yapmıştım yarım saat sonra çook silik bir çizgi belirmişti. 9. Günü kan verdiğimde değer 192 çıkmıştı. Bence hiç yapmayın sabredip kan verin, testler daha da strese sokuyor insanı
6. Gün çift çizgiyi görüp 12 tane daha testi aynı günde yaptım ama bebeğim düştüAllahm herkesin bebeği sağ salim almayı nasip etsin
10gun erken gebelik testi yaptim.erken daha bencee bekleyin
Anlıyorum tabiki beklemek zor ama kitap okuyun, yeni bir dizi izleyin. Daima transferi düşünmeyin zaten benim düşüncem bebeğiniz sizin kaderinizde varsa sizin vücudunuzda can bulucak. O yüzden siz stresli olmayın ki küçük yavrunuz da yeni yerini sevsin.Ay evet doktorumda öyle dedi.
Başta bende öyle diyodum ama başıma gelince sabredemiyorum
Normalde test günüm ayın 10u.
Anlıyorum tabiki beklemek zor ama kitap okuyun, yeni bir dizi izleyin. Daima transferi düşünmeyin zaten benim düşüncem bebeğiniz sizin kaderinizde varsa sizin vücudunuzda can bulucak. O yüzden siz stresli olmayın ki küçük yavrunuz da yeni yerini sevsin.
bende erken başladım testlere 3. gün yaptım çıkmadı 6. gün yaptım aşırı silik bir çizgi çıktı 7. gün kan verdim orada çıktı. O süre içinde beklemek çok zor
Salı günü transfer olup pazar günü test yaptım yani 6. Gündü çok silik çıktıKızlarrr,
Ben asla erken test yapmam yok ben beklerim dedikten sonra transferimin 3ncü günü test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Bende ara ara karnım sanki sıkılıyormuş hissi dışında hiç bir belirti yok.
Siz erken test yaptınızmı? Veya belirtileriniz nelerdi?
Öyle dertleşelim
Salı günü transfer olup pazar günü test yaptım yani 6. Gündü çok silik çıktı
Evet evet tutundu yanımda şuan oynuyor bende yakın zaman gibi yazmışım kusura bakmayınAyyy çok sevindim adınıza.
Umarım sağlıkla güzelce tutunur
Evet evet tutundu yanımda şuan oynuyor bende yakın zaman gibi yazmışım kusura bakmayın
Ben 5. Gün yaptım çıkmamıştı bu arada 6. Gün belirğin olduAyy maşallah çok sevindim adınıza.
Bakalım benimde yarın 5nci gün.
Sanırım bekleyemeyeceğim.
Ben 5. Gün yaptım çıkmamıştı bu arada 6. Gün belirğin oldu
Evet kesinlikle kafanızı dağıtın iyi gelecekBi kaç gün daha sabırlı olmalıyım sanırım.
3.gün embriyosu transferin 8. günü erken gebelik testinde çook silik çizgi görüp gidip kan verdim değerim 7 çıktı.Kızlarrr,
Ben asla erken test yapmam yok ben beklerim dedikten sonra transferimin 3ncü günü test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Bende ara ara karnım sanki sıkılıyormuş hissi dışında hiç bir belirti yok.
Siz erken test yaptınızmı? Veya belirtileriniz nelerdi?
Öyle dertleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?