Transferden sonra üşüme titreme

heteros-peros

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
15
4
6
33
Kızlar 2.transferim ilki tutmadı . Cuma günü oldum Cumartesi günü çok kötü titreme, üşüme , vucüt ağrısı yaşadım kalın giyinip uyudum ama gece boyunca ağrım oldu . Sabaha titreme geçmişti fakat bel ağrısı vardı . Şimdi 4. Gün ağrım yok . Çok şaşkınım bu belirtiyi yaşayan var mı

Belirti olarak değilde ilaçların etkisi olarak baktım ben bu duruma ama ben titrerken üşürken vücut ısım sıcaktı ayaklarım soğuk birşekilde terledi ama onca ilaç kullanıyoruz ben biraz ona bağladım

Sizin süreç nasıldı titreme üşüme dışında bir belirti oldu mu kaçıncı günde test yaptınız .
Ben 5 günde test yaptım aşırı silik bir çizgiydi hatta kendim göremedim üzüldüm baya ,arkadaşlarım gördü . Belirti değildi aslında bence hiçbiri okadar ilaç alıyoruz ve hepsi hormon .en belirti gibi belirti 8 i 9 güne bağlayan gece lekelenmem oldu. Korktum sonra 9 gün biraz devam etti. Yerleşme kanaması derlermiş ama oda sadece 30% kadında olurmuş .

Çok teşekkür ederim inşallah benim de tutmuştur . Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin belirti aramıyorum hiç sadece titreme üşüme ateş olunca acaba başka kimse bunu yaşadımı diye merak edip yazdım .

Senin kaçıncı günün canım ne zaman test yapacaksın ? Allah razı olsun rabbim her isteyene nasip etsin Sanada hayırlı sonuçlar nasip etsin canım

Bugün 7. Günüm 30 temmuzda test yapacam bugün mide bulantısı yaşadım yemek kokusundan ama normal de olabilir .
İyi sabrediyorsun yapmadan erken test yapsan 5 gün embriyosu kesin çıkar

Bende bulantı hissetmiştim 9/10 cü gün yemek kokusu her zaman yediğim şey o gün çok kötü koktu ve bir süre yiyememiştim.

İyi sabrediyorsun yapmadan erken test yapsan 5 gün embriyosu kesin çıkar

Bende bulantı hissetmiştim 9/10 cü gün yemek kokusu her zaman yediğim şey o gün çok kötü koktu ve bir süre yiyememiştim.
Çünkü negatif görürsem çok üzülürüm diye test yapmadım en azından 12 .güne kadar bekleyeyim de kesin sonuç olsun istiyorum . Ama bugün aynısı bende oldu çok sevdiğim bi yemekti ama midem bulandı ve çok yiyemedim .

Umarım hayırlı güzel sonuçlar alırsın

Canım aynısı bugün oldu transferimin 2. Günü inan kafamı kaldıramıyorum yataktan gaz sıkıntısıda var bende sen ne zaman transfer oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…