- 12 Haziran 2024
- 15
- 4
- 6
- 33
- Konu Sahibi heteros-peros
-
Gebe misiniz sizBelirti olarak değilde ilaçların etkisi olarak baktım ben bu duruma ama ben titrerken üşürken vücut ısım sıcaktı ayaklarım soğuk birşekilde terledi ama onca ilaç kullanıyoruz ben biraz ona bağladım
Evet çok şükürGebe misiniz siz
Evet çok şükürgözünüz aydın çok sevindim . Benim 2. Gün oldu bu titreme olayı şuan 7. Gün ağrı sızı yok maşallah mide bulantısı oldu sadece kusacak gibi oldum . Çok umudum yoktu ama midem bulandıktan sonra bi şaşırdım hiç olmazdı.
Ben 5 günde test yaptım aşırı silik bir çizgiydi hatta kendim göremedim üzüldüm baya ,arkadaşlarım gördü . Belirti değildi aslında bence hiçbiri okadar ilaç alıyoruz ve hepsi hormon .en belirti gibi belirti 8 i 9 güne bağlayan gece lekelenmem oldu. Korktum sonra 9 gün biraz devam etti. Yerleşme kanaması derlermiş ama oda sadece 30% kadında olurmuş .Sizin süreç nasıldı titreme üşüme dışında bir belirti oldu mu kaçıncı günde test yaptınız .
Çok teşekkür ederimBen 5 günde test yaptım aşırı silik bir çizgiydi hatta kendim göremedim üzüldüm baya ,arkadaşlarım gördü . Belirti değildi aslında bence hiçbiri okadar ilaç alıyoruz ve hepsi hormon .en belirti gibi belirti 8 i 9 güne bağlayan gece lekelenmem oldu. Korktum sonra 9 gün biraz devam etti. Yerleşme kanaması derlermiş ama oda sadece 30% kadında olurmuş .
Senin kaçıncı günün canım ne zaman test yapacaksın ? Allah razı olsun rabbim her isteyene nasip etsinÇok teşekkür ederiminşallah benim de tutmuştur . Allah sağlıcakla doğurmayı nasip etsin belirti aramıyorum hiç sadece titreme üşüme ateş olunca acaba başka kimse bunu yaşadımı diye merak edip yazdım .
Bugün 7. Günüm 30 temmuzda test yapacam bugün mide bulantısı yaşadım yemek kokusundan ama normal de olabilir .Senin kaçıncı günün canım ne zaman test yapacaksın ? Allah razı olsun rabbim her isteyene nasip etsinSanada hayırlı sonuçlar nasip etsin canım
Amin çok teşekkür ederimSenin kaçıncı günün canım ne zaman test yapacaksın ? Allah razı olsun rabbim her isteyene nasip etsinSanada hayırlı sonuçlar nasip etsin canım
İyi sabrediyorsun yapmadanBugün 7. Günüm 30 temmuzda test yapacam bugün mide bulantısı yaşadım yemek kokusundan ama normal de olabilir .
Çünkü negatif görürsem çok üzülürümİyi sabrediyorsun yapmadanerken test yapsan 5 gün embriyosu kesin çıkar
Bende bulantı hissetmiştim 9/10 cü gün yemek kokusu her zaman yediğim şey o gün çok kötü koktu ve bir süre yiyememiştim.
Umarım hayırlı güzel sonuçlar alırsınÇünkü negatif görürsem çok üzülürümdiye test yapmadım en azından 12 .güne kadar bekleyeyim de kesin sonuç olsun istiyorum . Ama bugün aynısı bende oldu çok sevdiğim bi yemekti ama midem bulandı ve çok yiyemedim .
İnşallahUmarım hayırlı güzel sonuçlar alırsın
Ozaman kesinlikle kızın olursa bur koymalısınİnşallahben 3 hafta önce rüyamda şöyle bişey gördüm. Biri seslendi kızının adını Nur koy dedi .
İnşallah ♥Ozaman kesinlikle kızın olursa bur koymalısınne güzel bir rüya
Canım aynısı bugün oldu transferimin 2. Günü inan kafamı kaldıramıyorum yataktan gaz sıkıntısıda var bende sen ne zaman transfer oldunKızlar 2.transferim ilki tutmadı . Cuma günü oldum Cumartesi günü çok kötü titreme, üşüme , vucüt ağrısı yaşadım kalın giyinip uyudum ama gece boyunca ağrım oldu . Sabaha titreme geçmişti fakat bel ağrısı vardı . Şimdi 4. Gün ağrım yok . Çok şaşkınım bu belirtiyi yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?