- Konu Sahibi saribaykus
-
Coraspin 1 kezNeler kullanıyosunuz?
Aynen bende günde 2 iğne ve 7-8 hap kullaniyordum.
Tabii benimki tutmadı ilaçları bıraktım ben ama ilaçların yan etkileri hala devam ediyor iğne yerlerim hala ağrıyor
Böbrek ağrısı bende de oluyor du
Kan civitici iğnenin yaptığını düşünüyorum ben böbrek ağrısını
Onu ne zaman vurulsam bir süre sonra ağrı başlıyor çünkü, benim kullandığım iğne clexane dı.
Az önce keseyi gördüm kızlar :) darısı isteyen tüm arkadaşlarıma.keseye benzer küçük birşey daha var solumda ama bu gördüğümüz kese kadar değil çok küçük ne olduğu belli değil.umarım hayırlısıyla tektir sağlıkla.
Darısı sana arkadaşım:) sağlıklı olsun tek olsun dedim.ikinci bişey daha var ama çok çok küçük diğerinden.o yüzden ne olduğu belli değil ve kese kadar düzgün bişey de değil.umarım tek olan kalsın da bana yeter:)Hakkında hayırlısı olsun cnm keseyi görmen güzel bişey :) Allah tamamına erdirsin
Coraspin 1 kez
Prograf 2 kez
prolutex progestan 1 kez
Glifor 2 kez bu sanırım böbrek ağrısı yapıyor
Estrofem 3 kez
Oksapar kan sulandırıcı iğne 1 kez
Eutrox 1 kez
Birde folik asit
Bunları kullanıyorum 1 gün içerisinde
1 crinone jel, cleaxsan ve folik asit kullanıyorum 1 tanede transferden beri
Darısı sana arkadaşım:) sağlıklı olsun tek olsun dedim.ikinci bişey daha var ama çok çok küçük diğerinden.o yüzden ne olduğu belli değil ve kese kadar düzgün bişey de değil.umarım tek olan kalsın da bana yeter:)
Allah tamamına erdirsin inşallah bu ilaçlar 10.haftaya kadar kullanılıyormuşCoraspin.. folik asit.. estrofem ve progestan kullandim hala da kullaniyorum...pozitif oldu cok sukur...9 subatta muayene ye gitcem...
Günde 3 kez kullanıyorum ayrıyeten kan sulandırıcı verdi belki bunun içindirEstrofem kullanırken dıkkat edın arkadaslar. Fazla kullanımda uyusuklık yaptıgında kolda yada herhangı bır yerde dırek acile gıdın . Pıhtı attırabiliyor.
Normal mi değil mi hiç bilmiyorumBanada clexane vermişlerdi ama piyasada yokmuş eş değeri oksaparı aldım günde 1 kez göbekten yapıyorum
Normal mi peki cnm böbrek ağrısı Allah korusun bu kadar ilaçtan bobreklerimiz iflas etmesin(
Glifor böbrek değerlerini bozabilir..imkanın varsa bi kreatin baktır doktorum yoğun diyosun sen asm de felan baktır sonuca göre yol izlersin..ast alt de baktır.sıkıntı çıkarsa mecbur degiştirecek doktorun canım sabret devam et diyemez..Coraspin 1 kez
Prograf 2 kez
prolutex progestan 1 kez
Glifor 2 kez bu sanırım böbrek ağrısı yapıyor
Estrofem 3 kez
Oksapar kan sulandırıcı iğne 1 kez
Eutrox 1 kez
Birde folik asit
Bunları kullanıyorum 1 gün içerisinde
Glifor böbrek değerlerini bozabilir..imkanın varsa bi kreatin baktır doktorum yoğun diyosun sen asm de felan baktır sonuca göre yol izlersin..ast alt de baktır.sıkıntı çıkarsa mecbur degiştirecek doktorun canım sabret devam et diyemez..
Bende transfer sonrası
Ecopirin 1
Deltacortil 2
Vitamin 1
Estrofem 6
Progeatan 3
Pruloton iğne 3 günde bir vuruluyodum
Triodim de 3 gibi cikinca eutrox da kullanmaya başladım çok şükür 8. Haftaya geldim benim doktorum keseden sonra bıraktırmaya başladı
Merhaba arkadaşlar benim de 7. Günüm .
1 x progestan
1x clexan
1x crinone jel
4x estrofem
1x diofol
2x glifor
5 damla d vit
Ve balik yagi günlük kullanıyorum. Ben de artık nefret ediyorum ama teste kadar devam.pozitif olursa 3 aya kadar devam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?