Transferden sonra yoğun ilaç kullanımı

Ben de cok ilac kullandim. Transferden sonra 7. Haftaya kadar:

1 folik asit
1 coraspin
1 prednol (pozitif sonuctam sonra yarima dustu)
2 estrofem
2 crinone
1 clexane ya da enox igne

7. Haftada estrofemi teke dusurdu ve prednolu ceyrek kullandim bir hafta. Sonra ikisini de biraktim.

8. Haftada jel ve igneyi de biraktim. En cok bunlari biraktigima sevindim. Su anda sadece gunde 1 coraspin ve folik asit iciyorum.

Sizin ilerlemiş maşallah :) umarım bana da 8.hafta da bıraktırır hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz sadece pozitifi aldıktan sonra bana prednolü bıraktırıp prograf diye bir ilaca başlattı

Evet maalesef kesin sonuç negatif.

Maalesef kesin sonucu aldim negatif

Bende bi sürü ilaç kullanıyorum
Progestan fitil
Estarfem
Prednol
Euthyrox
Ecoprin
Clexane
B12 plus (folik asit)
Prulaton iğne
Devit 3 damla

Ama çok şükür 8.haftada estrafem ve prednolü kestik bulantılarım da hafifledi bunları kesince iyi oldu. Haftaya progestanı da kesicez

Sevindim :) benimde prednol ve estrofem son bu hafta iğneler artık acıtıyor onlar bitince rahatlayacağız sanırım :)

Sevindim :) benimde prednol ve estrofem son bu hafta iğneler artık acıtıyor onlar bitince rahatlayacağız sanırım :)
Evet canım inşallah. Clexane belki devam edebiliriz daha dedi doktor 12.haftada karar verecekmiş. Progesteron iğnesi 12.haftada son inşallah. İlaçları kesince midem düzeldi sanmıştım ama geçici bir durummuş hala midem berbat

Ne zaman başladı bulantıların acaba ilaç kaynaklı mı
Benim transferin 2. Günü bulantım başladı yaklaşık 3 hafta kadar sürdü şimdi durdu çok şükür en kötüsü mide bulantısıymış

Benim 6+3 gibi başladı. Yemek yiyebiliyorum bi kaç şeyi tiksindim sadece ama kokulara çok hassaslaştım. Bir de yemek yedikten sonra çok fena oluyorum resmen sindiremiyorum ve çıkartıyorum en sonunda refleks gibi doktor estrafem ile prednol yapar bırakınca geçicek dedi 2 gün oldu bırakalı geçmedi henüz felaket mide yanması da var. Mide bulantın yoksa çok şanslısın maşallah diyeyim

Yesemde midem boş gibi hissediyorum ben de.normal heralde psikolojik mi diyordum ama.bulantım yok.prednol ve estrofemi daha kesmeyip azaltıcaz sanırım.iğneyi de bir tanıdık 4 aylıktı anca kesti sanırım.valla zor işler.

Evet cnm ben başlarda böyleydim en zoru bulantı dimi belki benimde başlayacaktır birkaç güne insallah başlamaz ben ilacın yaptığını düşünmüyorum prednol ve estrofemi hala kullanıyorum hemde sabah öğle akşam olarak kullanıyordum ama hiç bulantı yapmadı bende. Bence senin ki gebelik bulantısı cnm çok araştırdım hatta denedim de ağır yemek yiyemedim bulantı zamanlarım da peynir ekmek domates ve çorba ile bütün gün duruyordum sende böyle hafif şeyler ye havuç hafifletir yoğurt ye bulantın geçene kadar idare et artık

Sanırım en uzun iğne sürüyor benim 12.haftaya kadar iğnelere devam dedi inşallah 12. Haftadan sonra bıraktırır

Benimde 8. Haftam, hala kullanıyorum. 10. Haftada estrofem ve clinone gel bırakılacak ama diğerleri 16. Haftaya kadar devam dedi.
Hergün ,
Eutrhyrox
2*prograf
1*coraspin
1*clexane(oksapar) iğne göbekten
1*progestan iğne kalçadan
4*amitamin multivitamin
4*estrofem
1* clinone gel
Kullanıyorum. Allah hayırlısıyla kucağımıza aldırsın cümle isteyenlerle birlikte, sabır şimdiden başlıyor. Allah beteriyle sınamasın ne diyim, Rabbim hepimize unuttursun bu çektiğimiz sıkıntıları. Amin

Allah tamamına erdirsin bizim estrofem 1 hafta sonra bırakılacak zor oluyor mu ilaçları kullanmak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…