- Konu Sahibi saribaykus
-
Olmaz mi . Ilac görünce bile bende bulantı başlıyor içmeyi bi yana birak. Baya rahatsiz ediyor 2 ay dOlacak nerdeyse . Ekstra arafa bademcik diş ağrısı icin alınan agri kesiciler ve antibiyotikler çabası . Hepimiz aynınız yaniKendimi yalnız hissetmedim :) tek ilaç kullanan kişi olduğumu düşünüyordum aynı durumdayım nefret ettim ilaç kullanmaktan ilaçlar çok gaz sancısı mide bulantısı şişlik yapıyor sizde de böyle mi durum
Olmaz mi . Ilac görünce bile bende bulantı başlıyor içmeyi bi yana birak. Baya rahatsiz ediyor 2 ay dOlacak nerdeyse . Ekstra arafa bademcik diş ağrısı icin alınan agri kesiciler ve antibiyotikler çabası . Hepimiz aynınız yani
Estrofemı 3 ay kullanmalısınız. Rahım ıncelıgı varsa. Ben 14. Haftaya kadar sabah aksam 1 tane kullandım.
Bende estrofemde oldu o ya. Kusacak gıbı oluyodum. Allaha şükür sonn 3 hafta. Mide yanması öldürüyor. Renie siz gun gecmiyorOlmaz mi . Ilac görünce bile bende bulantı başlıyor içmeyi bi yana birak. Baya rahatsiz ediyor 2 ay dOlacak nerdeyse . Ekstra arafa bademcik diş ağrısı icin alınan agri kesiciler ve antibiyotikler çabası . Hepimiz aynınız yani
**Benım gunde 1 oxapar
**Gunde 2 estrofem
** 200 luk 2 tane progestan vajınadan aksamları. Hala daha kulanıyorum.
**haftada 1 pruloton(ilk 3 ay duduk onleyıcı ve sonrasında da erken dogumu önlüyo)
** 3 ay folik asit
** 3. Aydan sonra gynoferro
** magnezyum hapı
** imom vitamın omega 3 var en ıyısı piyasadaki
** et balık yıyemıyosanız balık yağı ocean kullanıyorum.
**
Bnm doguma 3 hafta kaldı canım. Bulantım 1 ay oldu. 2. Aydaydı ve hep ayran içtim hafif tuzlu.Hemen hemen aynı sanırım ilaç kullanımı bulantılarınız başladı mı ?
Benim başladı hamilelik dolayısı ile mi yoksa ilaç mı bulantı yapıyor çözemedim
Aynen ben de bulanti var 1 haftadir onceleri yoktu..ilactan mi bebekten mi bilemedim...Hemen hemen aynı sanırım ilaç kullanımı bulantılarınız başladı mı ?
Benim başladı hamilelik dolayısı ile mi yoksa ilaç mı bulantı yapıyor çözemedim
Bnm doguma 3 hafta kaldı canım. Bulantım 1 ay oldu. 2. Aydaydı ve hep ayran içtim hafif tuzlu.
Aynen ben de bulanti var 1 haftadir onceleri yoktu..ilactan mi bebekten mi bilemedim...
Aa geçmiş olsun canım.nasıl da denk geldi hamilelikte bu.Allah acil şifa versin inşallahKızlar acile gittim doktora kullandığım ilaçları da alıp ilaçlarla alakası yokmuş böbrek ağrısı ve bulantının
Kum yada taş döküyormuşum serum bağladılar hemen orada
Aa geçmiş olsun canım.nasıl da denk geldi hamilelikte bu.Allah acil şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım
Cok gecmis olsun rabbim sifa versinKızlar acile gittim doktora kullandığım ilaçları da alıp ilaçlarla alakası yokmuş böbrek ağrısı ve bulantının
Kum yada taş döküyormuşum serum bağladılar hemen orada
Bazıları değişti benim bazılarına devam ettim mesela estrofemi opudan beridir kullanıyorum ona hala devamKizlar transferden sinra ilaçlarını değişti mi yoksa aynen devam mı ettiniz
Evet tabi ki eğer imkan varsa kendi doktoruna gitmen daha iyi degisiklikler yapabilirYarin ilacım.bitiyor yazmaya gideceğim testte yapacağım ama başka dr da. Kendi dr um acaba test sonucuna gore değiştirir mi bilemeidm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?