arkadaşlar merhaba,
biliyorum beni merak ettiğinizi. ben sürekli uzanıyorum çok sıkıldım ve hala kanamam devam ediyor.yarın doktora gidicem bakalım ne diyicek. Hepinize çok teşekkür ederim.a.s.
Arkadaşlar Merhaba,
Malesef Bebek Düşmüş, Zaten O Kadar Kanamada Durmasi Mümkün Değildi. Doktorumda üzülme Dedi Zaten Daha 1,5 Aylikti O Kadarlik Bebekler Sağliksiz Olduklari Için Düşerler Dedi. 1 Ay Sonra Dondurulmuşlari Transfer Ederiz Dedi. Ama Ben Biraz Beklemeyi Düşünüyorum. Hepinize çok Teşekkür Ederim. Hepinizi öpüyorum...
Arkadaşlar Merhaba,
Malesef Bebek Düşmüş, Zaten O Kadar Kanamada Durmasi Mümkün Değildi. Doktorumda üzülme Dedi Zaten Daha 1,5 Aylikti O Kadarlik Bebekler Sağliksiz Olduklari Için Düşerler Dedi. 1 Ay Sonra Dondurulmuşlari Transfer Ederiz Dedi. Ama Ben Biraz Beklemeyi Düşünüyorum. Hepinize çok Teşekkür Ederim. Hepinizi öpüyorum...
selam ben de tüp bebek transferi 6 günüm bende hiç ari sızı yok normalmi böyle olupta hamıle kalan oldum benimlen paylaşirsanis memnun olurum
selam
benim transferimin 8.gunu bugun
ne yazikki bende de hicbir belirtim yok bende merak ediyorum walla
cevap veren kimse yok muuu
canım benimde 10, günüm kan verdim ama benimde hiç belirtim yok hafif kasıklarımda batma var sadece ama herkeste belirti olmayabiliyormuş kafana takma bence hayırlısı için dua et inşallah birgün kavuşacağız bebişlerimize
canim benim
insallah mutlu haberler alirsin bana da yaz mutlaka sonucunu merakta birakma
allah yuzumuze baksin hadi insallah pozitiftir
canım benim sonucum 54,92 çıktı yani hamileyim inşallah rabbim tez zamanda sanada nasip eder dua et benim için bişey olmasın bebeğime:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?