canım benim hayırlı olsun İnşallah rabbim tamamına erdirir. senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza. Butyycim merhaba bende yarın doktoruma gideceğim dondurulmuş embriyolarım ile tekrar. İnşallah bu sefer Allah yüzümüze bakar. bende ayın 23 de hastalanacağım yarın dr. nasıl bir tedavi uygulayacak gideyim dedim.
mrhaba arkadaşlar ne kadar zor bir dönemden geçiyorum eminim benim gibi çok arkadaşım vardır burda şu an belim ağrıyor kendimi adet olacakmışım gibi hissediyorum acaba tutmadımı diye düşünmekten yoruldum test gününe kadar uyumak istiyorum:1closedeyes:
25 martta test için gidicem inşallah dediğin gibidir
inşallah canım hangi hasteneye gidiyosun
Bende 25 martta ultrasona gidicem ve kaç tane bebiş olduğunu öğrenicem hayırlısıyla. İnşallah ikimizde hayırlı sonnuçlar alırız.
benim de 5.günüm.samsun da mı yaptırdın yoksa
Bende aynılarını kullanıyorum,arada karın ve bel ağrısı var.Göğüslerde şişlik var, sanki adet olacakmışım gibi benimde.Bugün iyiyim ağrılarım geçti gibi.Bakalım hayırlısı ne olacak merakla bekliyoruz.Biraz kabızlık sorunum var acaba ilaçtanmı bilmiyorum.Kendine iyi bak canım ,gelişmeleri bildir.
ben de sızma zeytin yağı içtim bir çorba kaşığı.bir de ballı ılık su içtim.biraz iyi geldi ama umarım bebişlere bişey olmamıştır.nette de yazıyordu bol bol su için diye.birde progesteronun iğneleri çok canımı yaktı.günde üç kez valla ilistir gibi oldum oturamıyorum.günler çok zor geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?