Transferi olanlar buraya...

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
selam arkadaşlar.benim bugün yumurtalarım toplandı galiba cuma günüde transferim yapılacak.gerçi bu benim ikinci denemem olacak.ilki düşükle sonuçlandı malesef..transfer işleminden sonraki istirihat zamanlarımızı beraber geçirelim.herkesin ALLAH yardımcısı olsun..

mrb benimde yarın transferim olucak ikimizede bol şanslar allah yardımcınız olsun bu ilk denememiz. gatada yaptırıyoruz. bakalım hayırlısı herkes için geçen transferinden sonra neler yapmıştınız. herkez 10 gün felan yat diyorlar doğrumu benim d.bakıra dönmem lazım nedersiniz cvp bekliyorum ii akşamlar...:ecrin_bebek:

doktora sorman gerekiyor ama oda aynı cevabı verecektir 1 gün istirahattan sonra yola çıkman lazım.eve gittiğindede muhakkak ilk 1 hafta yatakta istirahat et.gebelik testine kadar yorma kendini.çünkü sonra vicdan azabı çekiyosun.bende pek dikkat etmedim ve düşük oldu.ALLAH yardımcın olsun.benimde bugün oldu transferim.güzel haberlerini bekliyorum..

Kızlar her birinizin tedavisi hayırlı olsun.ınşallah güzel sonuçlar alırsınız.Ben de 9 aralıkta transferim oldu.Çok şi,ükür hamileyim darısı başınıza.Ama bence 1 hafta falan yatmaya gerek yok.Transferden 2 saat gigi sonra merkezden ayrıldık.1 saat gigi arabayla yolculuk yaptık.Sonra 1 gün yattım ben transfer günü.Yarını hem yattım oturdum tv izledim yemek yedim bol bol su içtim.3 gün böğlece dinlendim.Sonra ayaklandım.7 günümde dışarı çıktım 2 3 saat yüüyüş yaptım.Doktorum devamlı yatmamı istemedi kabız olursun diye.test günümde de testimi yaptırdım ve akşamı uçakla 3 saatlık bir yolculuk yaptım.Şu anlık her şey yolunda.Haftaya pazartesi kese görmeye gidicem.ınşallah da görürüz kızlar.Darısı başınıza...k yatmanıza gerek yokk...

dr günay çok sevindim canım senin adına Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

benim ilki düşük olduğu için tabi biraz tedirginim o nedenle biraz daha dikkat ediyorum.kaç tane transfer ettin günaycım.ben 2 tane ettirdim.

benim ilki düşük olduğu için tabi biraz tedirginim o nedenle biraz daha dikkat ediyorum.kaç tane transfer ettin günaycım.ben 2 tane ettirdim.

Benim de ilki düşük olmuştu canım.İnşalah bu sefer sorunsuz bir gebelik geçiririm canlar.
3 embriyo trandfer ettiler canım.İnşalla senin de tedavin böyle güzel sonuçlanır..:CüvCüv:

Benim de ilki düşük olmuştu canım.İnşalah bu sefer sorunsuz bir gebelik geçiririm canlar.
3 embriyo trandfer ettiler canım.İnşalla senin de tedavin böyle güzel sonuçlanır..:CüvCüv:

kalp atışlarını ne zmn duyacaksın.şafak kaç?pozitif sonuçtan sonra insanın en çok mrk ettiği durum bu.tekmi ikizmi diye.gönlünden ne geçiyosa o olsun inş.tabi hayırlısıyla...:1hug:

canım hadı hyırlı olsun rabbım tamamına erdırsın darısı bızlere olsun ınsallah

kızlar benımde 22 aralıkta yumurtalarım toplandıve dun de transferım yapıldı.test gunum 5 ocak galıba aynı gunde olanlar var hakkımızda hayırlısı ıns emeklrımız zayi olmaz

kızlar benımde 22 aralıkta yumurtalarım toplandıve dun de transferım yapıldı.test gunum 5 ocak galıba aynı gunde olanlar var hakkımızda hayırlısı ıns emeklrımız zayi olmaz

canım yumurtalarının toplandığı günü 1. sayarsak sen 4. gün mü transfer oldun?

slmlar kızlar.benim de dün transferim oldu.dinleniyorum evde şimdi.tek sorunum aşırı gazım var ve rahatsız ediyo.napmalıyım sizce?normal mi?

selam kızlaaaar..bende size bişey sormak istiyorum.benimde transferimin 3.günü ve hala karnımda ağrı var.sizce normalmi bu?

galiba bu gaz ve sancılar normal cunku bendede kabızlık yok ama acayıp gaz sancısı oluyo.napıcaz bılmıorum ben ayaklarıma sıcak su torbası koydum bıraz ıyı geldı sankı ama hala karnım sıs :bbo:

12 gün bile süran varmış kızlar.çünkü biz doğal yoldan progestron salgılayamadığımız ve hap içtiğimiz için gaz ve kabızlık yaparmış.bi de zaten toplama işleminde biraz kurcalanan yumurtalıklar,3 günsonra yeniden değişik bişeyle karşılaşıyo ya,kabullenmeye çalışıyomuş.doktoru aradım sordum.geçicek inşallah.benim şuanda biraz hafifledi ama kasık ağrım aynen devam.dik duramıyorum.değsin çektiğimiz ağrılara da sonra gülelim bunlara:))

canım yumurtalarının toplandığı günü 1. sayarsak sen 4. gün mü transfer oldun?
evet öle oluyo niye sordun ki genelde hep böle oluyo heralde blastokıst ı neye göre belirliolar bilen varmı benim ıkı embrıomda 8 hucreli ve fragmentasyon yok nasıl embrıolar blastokıst oluyo?

mrb bende ist gatada dün yaptırdım trnsferimi heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum size kaç tane transfer edildi acaba bu arada bol şans hepimize...

mrb bende ist gatada dün yaptırdım trnsferimi heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum size kaç tane transfer edildi acaba bu arada bol şans hepimize...

ALLAH hayırlısını nasip etsin inş.bana 2 tane transfer edildi.ztn en fazla 3 tane ediliyor ama en sağlıklı olanı ve doktorların önerdiği 2 tane oluyor.benim transferimin 4.günü.günlerin geçmesini bekliyorum

kızlar nasıl gıdıo dınlenme asaması.ben bugun artık kalktım söyle bi evi topladım azıcık dolandım.benım transfer gunu de dahıl 5.gunum.bugun okudugum bıseyı sızlerle paylasayım ıstedım:yumurta döllendikten sonra bölünmeye baslar önce 2 sonra 4 ve 8..hücre sayısı 12-16 olduktan sonra rahme gelir bırkac gun rahimde serbest halde dolastıktan sonra rahme tutunur ve yerlesır.
evet bız sımdı bu asamadayız.oyuzden doktorlar enaz 3gun yatak ıstırahatı verıo.benım 5.gunum olduguna gore artık bebıslerım tutnmustur bana sızler ne durumdasınız?ben de hıc bı degısıklık yok.sancı falanda kalmadı.sadece meraktan catlıorum.o cıft cızgıyı görmek hemsireden TEBRıKLER HAMıLESıNıZ sözünü duymak icin sabırsızlanıyorum.hepimizin mutlu haberlerini paylasmak dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…