dr günay çok sevindim canım senin adına Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
benim ilki düşük olduğu için tabi biraz tedirginim o nedenle biraz daha dikkat ediyorum.kaç tane transfer ettin günaycım.ben 2 tane ettirdim.
Benim de ilki düşük olmuştu canım.İnşalah bu sefer sorunsuz bir gebelik geçiririm canlar.
3 embriyo trandfer ettiler canım.İnşalla senin de tedavin böyle güzel sonuçlanır..:CüvCüv:
Kızlar her birinizin tedavisi hayırlı olsun.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Ben de 9 aralıkta transferim oldu.Çok şi,ükür hamileyim darısı başınıza.Ama bence 1 hafta falan yatmaya gerek yok.Transferden 2 saat gigi sonra merkezden ayrıldık.1 saat gigi arabayla yolculuk yaptık.Sonra 1 gün yattım ben transfer günü.Yarını hem yattım oturdum tv izledim yemek yedim bol bol su içtim.3 gün böğlece dinlendim.Sonra ayaklandım.7 günümde dışarı çıktım 2 3 saat yüüyüş yaptım.Doktorum devamlı yatmamı istemedi kabız olursun diye.test günümde de testimi yaptırdım ve akşamı uçakla 3 saatlık bir yolculuk yaptım.Şu anlık her şey yolunda.Haftaya pazartesi kese görmeye gidicem.İnşallah da görürüz kızlar.Darısı başınıza...k yatmanıza gerek yokk...
kızlar benımde 22 aralıkta yumurtalarım toplandıve dun de transferım yapıldı.test gunum 5 ocak galıba aynı gunde olanlar var hakkımızda hayırlısı ıns emeklrımız zayi olmaz
evet öle oluyo niye sordun ki genelde hep böle oluyo heralde blastokıst ı neye göre belirliolar bilen varmı benim ıkı embrıomda 8 hucreli ve fragmentasyon yok nasıl embrıolar blastokıst oluyo?canım yumurtalarının toplandığı günü 1. sayarsak sen 4. gün mü transfer oldun?
mrb benimde yarın transferim olucak ikimizede bol şanslar allah yardımcınız olsun bu ilk denememiz. gatada yaptırıyoruz. bakalım hayırlısı herkes için geçen transferinden sonra neler yapmıştınız. herkez 10 gün felan yat diyorlar doğrumu benim d.bakıra dönmem lazım nedersiniz cvp bekliyorum ii akşamlar...:ecrin_bebek:
mrb bende ist gatada dün yaptırdım trnsferimi heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum size kaç tane transfer edildi acaba bu arada bol şans hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?