Transferi olanlar buraya...

ben kadar dinlenemedim ya..kendimi çokta yormadım ama hepte yatmadım.doktorum da bana illaki yat demedi.sadece o gün yat dedi.7 ocakta tahlil yaptırıcam.hepimizin arka arkaya:))) umarım hepsi pozitif çıkar,hayırlısıyla hepimiz seviniriz...

canım benimde tahlil günüm 7 ocak inşallah bebişlerr tutunurrr inşaallahh hepimiz muradımıza ereriz

bende ilk 3 gün hep yattım.2 gündürde sadece yemek yapmak için kalktım ve sürekli uzanıyor oturuyorum.bu günler çok önemli çünkü.ayın 6 sında testim var.çok merak ediyorum.dua edelim birbirimize.

benim de tahlilim 8 ocakta. dondurulmuşlarla 2. denemem. ilk 3 gün ( transfer gününden itibaren ) sürekli yattım. ama ilk 3 gün sürekli huzursuzluk ve karın ağrısı oldu. dr. özellikle aramadım cünkü biliyorum ki kendini yorma ilaçlarına dikkat et diyecek... ama bu sefer cok gerildim artık... o yatak ve ev bana batmaya basladı....bu kadar gerileceğimi ve sıkıntım olacağını bilseydim hemen 2 ay arayla 2. tedaviye baslamazdım... benim kadar rahat ve soğukkanlı biri bile böyle oluyorsa.....
annemlerin ve eşimin ayakta kalma,üsütme demeleri bile cok fena batıyor...Hey Güzel Allah'ım ne zormuş bu işler... galiba şimdiden cok fena pes ettim....bebiş gelirse ne ala, başımın tacı olur ( ki benim hiç umudum yok )ama gelmezse de benden şimdilik bu kadar ve pes en azından epeyce bir süre için....

zor bu işler zorrr bilmezmiyim benimde 2.denemem ve c.tesi test günüm....

Ben 5. Gün blastosist transferi oldum 2 gün önce. Enteresan bir şekilde transferin sonrası dinlenme odasında karnımda bir kelebeklenme ve batma oldu. Dr imkansız daha tutunmak için 3 günü var dedi. İlk gece çok tuvalete kalktım, ve huzursuz uyudum. Şimdi hafif batmalar eşliğinde dinleniyorum. Ama normal yemek yapma ve ev işini de yapıyorum. Acaba yapmamalimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…