• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

ben calismaya basladim bu gun. Yarin 3. Testi yaptircam. Normal yasantima dondum ama tabi temizlik falan yapmiyorum.
Canm bi de bişey daha sorcam çok olmuyorum umarım benm hiç bir belirtin yok hala bu normal mi yani belirti olmasi gerekir mi biraz canm sikiliyor bu konuda ya bişey olursa degerim düşerse diye :(

Canm bi de bişey daha sorcam çok olmuyorum umarım benm hiç bir belirtin yok hala bu normal mi yani belirti olmasi gerekir mi biraz canm sikiliyor bu konuda ya bişey olursa degerim düşerse diye :KK43:
O nasıl laf ask olsun.. niye cok olasin ki :KK66:
Benim 7. Gunden sonra tüm belirtilerim gecmisti. En cok da goguslerim agrimiyor diye tasalanmistim. Hatta olmadigini dusunup koyverdim kendimi, pasta borek hafif temizlik bile yaptim. Implantasyon kanamasi dahi olmadi.

O nasıl laf ask olsun.. niye cok olasin ki :KK66:
Benim 7. Gunden sonra tüm belirtilerim gecmisti. En cok da goguslerim agrimiyor diye tasalanmistim. Hatta olmadigini dusunup koyverdim kendimi, pasta borek hafif temizlik bile yaptim. Implantasyon kanamasi dahi olmadi.
Ay içime su serptin canm ya allah razı olsun :) inşallah hersey yolunda gider.

UOTE="sibelay, post: 38001969, member: 248199"]Tesekkur ederim.daha cok erken ama bakalim insallah her sey yolunda gider.sen ne yaptin?[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım çok dikkat et çalışma bence rapor al en azından ilk üç ay ben geçen yıl düşük yapmıştım bu yüzden genetik test yaptirmam gerekiyordu Fethiye hanım yapıyormuş orda başladım üçüncü günüm daha iğne lerde bakalım Rabbim hakkımız da hayirlisini nasip etsin

UOTE="sibelay, post: 38001969, member: 248199"]Tesekkur ederim.daha cok erken ama bakalim insallah her sey yolunda gider.sen ne yaptin?
Hayırlısı olsun canım çok dikkat et çalışma bence rapor al en azından ilk üç ay ben geçen yıl düşük yapmıştım bu yüzden genetik test yaptirmam gerekiyordu Fethiye hanım yapıyormuş orda başladım üçüncü günüm daha iğne lerde bakalım Rabbim hakkımız da hayirlisini nasip etsin[/QUOTE]

Ben de bu kadar emek vermisken riske atmak istemiyorum ne kadar dikkat etsem de sonucta kac saat ayaktayim okulda.bilmiyorum bakalim bi keseyi falan gorelim de hayirlisiyla ona gore bakicam artik.senin de simdiden hayirli olsun ins olumlu sonuclanir.

Mrb kizlar azonce idrar testi yaptiim.bugün dokuzuncu gündü.ve test negatif cikti.çok üzüldüm allahim cumartesi kandan bakilacak.inşallah orda pozitif olur.siz yinede bana biraz moral verin lutfen

Mrb kizlar azonce idrar testi yaptiim.bugün dokuzuncu gündü.ve test negatif cikti.çok üzüldüm allahim cumartesi kandan bakilacak.inşallah orda pozitif olur.siz yinede bana biraz moral verin lutfen
HCG DEĞERİ ÖNCE KANDA DAHA SONRA İDRARDA YÜKSELİRMİŞ, BU YÜZDEN UMUTSUZLUĞA KAPILMA EĞER VARSA İDRARDA GÖRÜNMEMESİ ÇOK DOĞAL.

Idrar testini sallamaaaaa. Kanda 10. Gun değeri 55 ken idrarda silik cikti.. senin daha gunune de var.. bos ver güzelim, yüreğini ferah tut.. :D

Yaw arkadaş şu saat oldu ben daha iş yerindeyim. 5'te bitti mesai.. yok toplanti yok eğitim.. durumumu da biliyorlar halbuki.. karnimin agrisindan öldüm, acıktım.. annemi istiyorum ben yaa..

Günaydın kızlar ben bugun 2. Kan Testi mi yaptırmaya gidiyorum bakalım kuzum annesiyle mi hala sıkı sıkı tutunmus mu yoksa çaba mi gösteriyor allahım ne olur kuzum , bebeğim benm le olsun desteklerinize ihtiyacım var bir şeyleri paylaşmak çok güzel gerçekten anlatabilecegim birileri olmasi :( umarım sizlere olumlu sonuçlarla dönerim

Back
X