Canim o iğne ile alakali değil ilk gonal f vurduğmda benimde öyle olmuştu simsiyahti. dAmara denk geldiği için oluyormuş o biraz uzaktan vurmasi lazım demiş hemşire. birde bu igneleri n ucu kör zor giriyor. iki parmaginla sık yaparken etini o zaman hem az acir hem de morarma zArkadaş lar birsey soracam oksapar igne kullanipta böyle olan var mi bugün 10 gün gunden güne daha cok morariyor ilk gunler normal kirmizi kirmizi çürük ler oluyo rdu simdi morarmalar basladi...Eki Görüntüle 1396812
Hadi yaaaCanim o iğne ile alakali değil ilk gonal f vurduğmda benimde öyle olmuştu simsiyahti. dAmara denk geldiği için oluyormuş o biraz uzaktan vurmasi lazım demiş hemşire. birde bu igneleri n ucu kör zor giriyor. iki parmaginla sık yaparken etini o zaman hem az acir hem de morarma z
Canım çok fena olmuş. Bende de hibordan morluklar var ama seninki kadar degilArkadaş lar birsey soracam oksapar igne kullanipta böyle olan var mi bugün 10 gün gunden güne daha cok morariyor ilk gunler normal kirmizi kirmizi çürük ler oluyo rdu simdi morarmalar basladi...Eki Görüntüle 1396812
yok yok canım senin canını acitmasi dışında bir zararı yokmuş. etini sık 2 parmaginla canım dün eşim öyle yaptı hiç canım acimadi öyle yaparsan morarma zHadi yaaasagolasin cnm yaa günlerdir eşim yapıyordu ona kızıyor dum :) dün kendim yaptım direk damara yapmışım yaa...peki damara yapilinca birsey oluyor muymus???
Cnm yaa benim de az di ama iste iyice artmaya başladı damara yapiyoruz herhalde yanlislikla..bakalim bugunde boyle olursa yarin bacaktan devam edelim diye doktoru arayacam...Oyle ne yazik ki. Belirti arayi
Canım çok fena olmuş. Bende de hibordan morluklar var ama seninki kadar degil
Ki ben bir de her gun gobekten iki farkli iğne yapiyorum.
tamam cnm cok sagolasin nasil gidiyor beklemek?... benim yarin 11.gun nasipse sali sabah test yapacam bana kalsan yarın gidecem ama eşim bekleyecez diyor...yok yok canım senin canını acitmasi dışında bir zararı yokmuş. etini sık 2 parmaginla canım dün eşim öyle yaptı hiç canım acimadi öyle yaparsan morarma z
bende sana soracaktım canım bugün kalktım yavaştan oturuyorum artık. 4. gün daha çoook var☺ben dayanamam canım zaten çıkıyor 10. gün yaptircam senin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum sen benim umudum olacaksin☺ belirti var mi canım hiç nasıl geçiriyorsun zaman i nelere dikkat ediyorsun?tamam cnm cok sagolasin nasil gidiyor beklemek?... benim yarin 11.gun nasipse sali sabah test yapacam bana kalsan yarın gidecem ama eşim bekleyecez diyor...
Amin canim benimde 4. gün ben kalktım bugün oturuyorum eğilip kalkmadan ani Hare ket etmeden. banyomu yaptım oturarak namaz kiliyorum. allah hepimize güzel haberler duymayi nasip etsinBenim 3 .günüm halsizlik var bir de bel ağrısi yatmayatmaktan galiba bilmiyorumda bu bekleyişler zor rabbim sabrını versin inşallah
Arkadaslar bu siteye cok takilmistim bi zamanlar yazdiklarinizi okuyunca o gunlere gittim.en onemlisi dua.bol bol dua edin Rabbim hayirli evlat Nasip etsin hepinizeBenim 3 .günüm halsizlik var bir de bel ağrısi yatmayatmaktan galiba bilmiyorumda bu bekleyişler zor rabbim sabrını versin inşallah
zaman geçmiyor sanki durdu gibi geliyor bana. ayaklandin mi canım sende yatıyor musun halabenim 2 gundur suren sol kasik agrim gecti. transfer gununu de sayarsam 5.gunum.sizler ne durumdasiniz arkadaslar
zaman geçmiyor sanki durdu gibi geliyor bana. ayaklandin mi canım sende yatıyor musun hala
Cnmm ya ben artik normaldevam ediyorum hayata...hic bir belirtim de yok iyi mi kötü mü bilmiyorumbende sana soracaktım canım bugün kalktım yavaştan oturuyorum artık. 4. gün daha çoook var☺ben dayanamam canım zaten çıkıyor 10. gün yaptircam senin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum sen benim umudum olacaksin☺ belirti var mi canım hiç nasıl geçiriyorsun zaman i nelere dikkat ediyorsun?
allah im sabır versin canım senin durumun çok daha zorbelki okumuşsunuzdur 2013 te 2.tüp bebeğim tuttu,7 ay önce doğdu vefat etti 5 gün yaşadı.etrafım acele etmeyin dedi ama duramadık yaptırdık. Rabbimden hayırlısı arkadaşlar emeklerimiz boşa çıkmasın
aminnn inşallah Allah razı olsun sizde mi tedavi surecinden gectiniz şimdi ne durumdasinizArkadaslar bu siteye cok takilmistim bi zamanlar yazdiklarinizi okuyunca o gunlere gittim.en onemlisi dua.bol bol dua edin Rabbim hayirli evlat Nasip etsin hepinize
Amin canim doktorum 3 gün yat deyince kalkamadim ben. 3. gün normal hayata dön dedi ilk 36 saatte tutunurlar mis ondan sanırım ama bugün egilmemek kaydıyla normal e döndüm hakkımızda hayırlısı olsun çok dua ediyorum meleklerim gelsin diyecanim ben ilk gunden beri hic oyle aman aman yatmadim. yurudum yavas yavas.ki doktorlar da yatmayin rahme kan gitmesi gerekiyor diyor.ve tabi kabiz olmamak icin hareket sart. dun de ev isi yaptim yavas ve az. ve bugun de istanbuldan ucakla trabzona geldik.yolculuk da yaptim. yani normal hayata dondum ama uzanmiyorum.agir bir sey kaldirmiyorum. Allahim ol dediyse zaten olmustur.yoksa da yogurt gibi mayalansam da olmaz diye dusunuyom :) ve gunler hakkaten gecmiyo :) Insallah hayir haber aliriz da cwktiklerimize deger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?