Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canim o iğne ile alakali değil ilk gonal f vurduğmda benimde öyle olmuştu simsiyahti. dAmara denk geldiği için oluyormuş o biraz uzaktan vurmasi lazım demiş hemşire. birde bu igneleri n ucu kör zor giriyor. iki parmaginla sık yaparken etini o zaman hem az acir hem de morarma z

Hadi yaaa sagolasin cnm yaa günlerdir eşim yapıyordu ona kızıyor dum :) dün kendim yaptım direk damara yapmışım yaa...peki damara yapilinca birsey oluyor muymus???

Oyle ne yazik ki. Belirti arayi
Canım çok fena olmuş. Bende de hibordan morluklar var ama seninki kadar degil
Ki ben bir de her gun gobekten iki farkli iğne yapiyorum.

Hadi yaaa sagolasin cnm yaa günlerdir eşim yapıyordu ona kızıyor dum :) dün kendim yaptım direk damara yapmışım yaa...peki damara yapilinca birsey oluyor muymus???
yok yok canım senin canını acitmasi dışında bir zararı yokmuş. etini sık 2 parmaginla canım dün eşim öyle yaptı hiç canım acimadi öyle yaparsan morarma z

Oyle ne yazik ki. Belirti arayi

Canım çok fena olmuş. Bende de hibordan morluklar var ama seninki kadar degil
Ki ben bir de her gun gobekten iki farkli iğne yapiyorum.
Cnm yaa benim de az di ama iste iyice artmaya başladı damara yapiyoruz herhalde yanlislikla..bakalim bugunde boyle olursa yarin bacaktan devam edelim diye doktoru arayacam...

yok yok canım senin canını acitmasi dışında bir zararı yokmuş. etini sık 2 parmaginla canım dün eşim öyle yaptı hiç canım acimadi öyle yaparsan morarma z
tamam cnm cok sagolasin nasil gidiyor beklemek?... benim yarin 11.gun nasipse sali sabah test yapacam bana kalsan yarın gidecem ama eşim bekleyecez diyor...

tamam cnm cok sagolasin nasil gidiyor beklemek?... benim yarin 11.gun nasipse sali sabah test yapacam bana kalsan yarın gidecem ama eşim bekleyecez diyor...
bende sana soracaktım canım bugün kalktım yavaştan oturuyorum artık. 4. gün daha çoook var☺ben dayanamam canım zaten çıkıyor 10. gün yaptircam senin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum sen benim umudum olacaksin☺ belirti var mi canım hiç nasıl geçiriyorsun zaman i nelere dikkat ediyorsun?

Benim 3 .günüm halsizlik var bir de bel ağrısi yatmayatmaktan galiba bilmiyorumda bu bekleyişler zor rabbim sabrını versin inşallah

Benim 3 .günüm halsizlik var bir de bel ağrısi yatmayatmaktan galiba bilmiyorumda bu bekleyişler zor rabbim sabrını versin inşallah
Amin canim benimde 4. gün ben kalktım bugün oturuyorum eğilip kalkmadan ani Hare ket etmeden. banyomu yaptım oturarak namaz kiliyorum. allah hepimize güzel haberler duymayi nasip etsin

Arkadaslar bu siteye cok takilmistim bi zamanlar yazdiklarinizi okuyunca o gunlere gittim.en onemlisi dua.bol bol dua edin Rabbim hayirli evlat Nasip etsin hepinize

benim 2 gundur suren sol kasik agrim gecti. transfer gununu de sayarsam 5.gunum.sizler ne durumdasiniz arkadaslar
zaman geçmiyor sanki durdu gibi geliyor bana. ayaklandin mi canım sende yatıyor musun hala

belki okumuşsunuzdur 2013 te 2.tüp bebeğim tuttu,7 ay önce doğdu vefat etti 5 gün yaşadı.etrafım acele etmeyin dedi ama duramadık yaptırdık. Rabbimden hayırlısı arkadaşlar emeklerimiz boşa çıkmasın

canim ben ilk gunden beri hic oyle aman aman yatmadim. yurudum yavas yavas.ki doktorlar da yatmayin rahme kan gitmesi gerekiyor diyor.ve tabi kabiz olmamak icin hareket sart. dun de ev isi yaptim yavas ve az. ve bugun de istanbuldan ucakla trabzona geldik.yolculuk da yaptim. yani normal hayata dondum ama uzanmiyorum.agir bir sey kaldirmiyorum. Allahim ol dediyse zaten olmustur.yoksa da yogurt gibi mayalansam da olmaz diye dusunuyom :) ve gunler hakkaten gecmiyo :) Insallah hayir haber aliriz da cwktiklerimize deger.
zaman geçmiyor sanki durdu gibi geliyor bana. ayaklandin mi canım sende yatıyor musun hala

Cnmm ya ben artik normaldevam ediyorum hayata...hic bir belirtim de yok iyi mi kötü mü bilmiyorum sanki Olmayacak gibi geliyor umutsuz olmak istemiyorum ama umudum da yok ...cnm test yapmayi bende cok istiyorum ama korkuyorum...olumsuz lugu nasil kabul ederim ona kendimi hazir etmeye calisacam yarın...olursa da süpriz olsun...ama olumlu düşünüp olumsuz sonuç olursam toparlanmam cok zor olur...kisacasi karmakarışık bir haldeyim...cnm sana güzel bir haber vermeyi isterimmm inşallah...dua edelim ins....o listeye 1.ye hamile yazdik ins.bastan asagi ya hamile yazmak nasip olurt...

Iyi akşamlar kaderdaslarim..bende az biraz yazıp icimi dokeyim diye girmiştim ama sanırım çoğunuz benim gibiymış...bugün altı gün bitti ama sürekli kafamda tutmuş tutmamis olma olasılığını hesaplanmaktan yoruldum...kendimi olumsuzluga alıştırmaya çalışıyorum bi yandan umut vermeye çalışıyorum saçma sapan bir ruh hali içindeyim

"melalseda, post: 39190771, member: 649667"]Cnmm ya ben artik normaldevam ediyorum hayata...hic bir belirtim de yok iyi mi kötü mü bilmiyorum sanki Olmayacak gibi geliyor umutsuz olmak istemiyorum ama umudum da yok ...cnm test yapmayi bende cok istiyorum ama korkuyorum...olumsuz lugu nasil kabul ederim ona kendimi hazir etmeye calisacam yarın...olursa da süpriz olsun...ama olumlu düşünüp olumsuz sonuç olursam toparlanmam cok zor olur...kisacasi karmakarışık bir haldeyim...cnm sana güzel bir haber vermeyi isterimmm inşallah...dua edelim ins....o listeye 1.ye hamile yazdik ins.bastan asagi ya hamile yazmak nasip olurt...[/QUOTE]
Canim bende ayni durumdayim ..rabbim bekleyislerimizi hayirla sonlandirsin sevinc gozyaslari dokeriz insallah

all
allah im sabır versin canım senin durumun çok daha zor

Amin canim doktorum 3 gün yat deyince kalkamadim ben. 3. gün normal hayata dön dedi ilk 36 saatte tutunurlar mis ondan sanırım ama bugün egilmemek kaydıyla normal e döndüm hakkımızda hayırlısı olsun çok dua ediyorum meleklerim gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…