Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar kaynatmışsınız ben yokken :) Günler geçmiyor, korku, umut, heyecan... Bir kere negatif sonuç alınca insan pozitofe yakınmış gibi gelmiyor. Bir de 5. Gün cok kustum, öğürdüm migren yüzünden, bunu da takıyorum. Gerci ol dediyse Rabbim olacak ama... Belirtiye gelirsek benim de yok hicbir belirtim ara ara karnım ağrıyor bir de ayaklarım çok üsüyor. Ama adet belirtisi de olabilir, ilaçların yan etkisi de olabilir. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

halgan sanirim senin de tüpler tıkalıydi,ayni sorun bende de var,sıvı birikmesi yok ,ilk denemem ve 5.gün embriyosu dondurulup transfer edildi,tüp tıkanikligi engel olur mu acaba çok stresliyim,doktorun sana açıklama yaptımı

Benim.de oncekinde 2 tane 5. Gün embriyosuydu, olmadı. Bu kez iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Doktor rahim fazla olgunlastigi icin tutmadigini tahmin ettiginden 3. Gun transferimi yapti. Tuplerde sivi birikmesi olmadiği sürece tup tikanaikliginin hicbir dezavantaji yok tup bebek için demişti. İnsallah bu sefer tutar. Allahımdan en büyük dilegim saglıklı evlatlar. Inşallah hiçbirimizin kucagı boş kalmaz.

Ben geldim yine gitti herkes Kızlar geçmiyor zaman? Nereye kayboldunuz yaaa!!!

oo massallah yine cok sabirlisin kizzz.. ama insallah guzel haber al da varsin 2 gun gec ogrenin nolucak sanki.. Rabbim gonlunuze gore verir insallahhh hayirli bi evlat
Ben aslinda 10 ya da 11. Gun yaptiracaktim ama esim yanimda degil. Ancak carsamba gunu gelecek. Kotu haber alirsam tek basima kaldiramam o yuzden onun gelmesini 12. Gunu bekleyecegim. Yoksa sabirsizlaniyorum çok.

oo massallah yine cok sabirlisin kizzz.. ama insallah guzel haber al da varsin 2 gun gec ogrenin nolucak sanki.. Rabbim gonlunuze gore verir insallahhh hayirli bi evlat
İnsallah ama zaman azaldıkca umudum da azalıyor nedense. Neyse hayırlisi.neyse o olsun hakkimizda. Hayırlisi pozotif olsun tabiki de :) Allahım duu bizi...

dur hele umutsuzluga kapilmamaliyiz. ne de olsa aksi ispat edilene kadsr hamisiz biz :)
[QUOTE="halgan, post: 39195606, member: 625933"]İnsallah ama zaman azaldıkca umudum da azalıyor nedense. Neyse hayırlisi.neyse o olsun hakkimizda. Hayırlisi pozotif olsun tabiki de :) Allahım duu bizi...[/QUOTE]

aynı şeyi özellikle akşamları bende yaşıyorum dün ayaklarımı ısıtıamadık eşim 2 tane battaniye sardı sonra da 1 2 saat sonra ateş bastı ter içinde kaldım anneme sordum grip olacan sanırım dedi inşalla iyiye işarettir.

beninde ayakalrım dün çük üşüdü canım eşim 2 battaniye sardı sonra ateş bastı falan fizyolojim bir değişşik şu sırlar:) gece rüyamda garip garip şeyler gördüm un helvası yapıyordum gecenin bir yarısı canım nasıl çekti anlatamam kahvaltıddan sonra yapıcam hemen :)

Kizlar transferden sonra benimde ayaklarim buz gibi oluyodu cok usuyodum adet olacagim zaman oyle olurdu ona yormustum sonra belli bir sure sonra bu sefer ates basiyodu corap falan cikariyodum insallah sizinkude hamileliktendir

Insallah canım. Heyecandan uykularim kacıyor. Allah sonumuzu hayır etsi. Son iki gün çok şükür.

Her seyi belirtiye yoruyoruz. Çok ümitlenmek de istemiyorum canım aslında hayal kırıklığına uğrarsam telafisi güç olmasın diye bir tarafım da neden olmasın ki diyor. Of offf...

Cnm zaten bugün ve yarın kaldı test günüm salı...pozitif olursa devam edecek olursam doktora soyleyecem biraz bacaktan devam edeyim diye...negatif olursa zaten gerek yok ....sen hamilelik te devam etmiyor musun ?
inş pozitif olurrrrr.evet arkadaşım devam ediyorum.3 ay kullanacakmışım.sonlara doğru ister istemez morarma olacak.onun için 2 kol 2 bacak dönüşümlü yapacağım.

GUNCEL LISTE
1.essunger53 31ocak HAMİLE
2.melalseda 3 Şubat
3.halgan 4 Şubat
4.gdd 4 Şubat
5.ecrinnaz42 4 Şubat
6.sevecen86 5 Şubat
7.pares66 6 Şubat
8.YOosuN 6 Şubat
9.qaraqiz 6 Şubat
10.Ilyelizll 6 Şubat
11.halide25 6 Şubat
12.tebessumcu 8 Şubat
13.Hayrolsun 9 Şubat
14.umuttttt 10 Şubat
15.ilkgozagrim06 11 Şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…