Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

arkadaşlar al bendende okadar hepimiz aynı durumdayiz bekleyiş bekleyiş.....ve sürekli de kafamda kuruyorum acaba agrilarim batmalarim oluyor ya Allah korusun rahim su topladilar bebek tutunamadı ki diye ah kader arkadaşlarım dua dua dua yapacak başka hicbirseyimiz Yok canlar Rabbim inşallahhh hayırlısıyla hepimizin kucaklarini doldursun.....

Canim bende ayni durumdayim ..rabbim bekleyislerimizi hayirla sonlandirsin sevinc gozyaslari dokeriz insallah[/QUOTE]
inşallah tek te k yazilcaz o listeye gönlünü ferah tut canım. bende bugün normal e döndüm. olumsuz sonucu düşünmek bile istemiyorum ben nasıl katlanirim bilmiyorum hazır değil İlm inşallah hepimiz için olumlu olur güzel biter bu bekleyişler

arkadaşlar al bendende okadar hepimiz aynı durumdayiz bekleyiş bekleyiş.....ve sürekli de kafamda kuruyorum acaba agrilarim batmalarim oluyor ya Allah korusun rahim su topladilar bebek tutunamadı ki diye ah kader arkadaşlarım dua dua dua yapacak başka hicbirseyimiz Yok canlar Rabbim inşallahhh hayırlısıyla hepimizin kucaklarini doldursun.....

P paressss sende belirtiler nasil,sanirim ayni gün transfer olmuştuk,benim dün aksam ve bugün acayip üşüme,titreme oluyo sanki grip olacak gibi,bi anda geciyo,ateşim de çıkıyo hafiften

Benim 2.de tuttu 3ay once dogum yaptim sukurler olsun.darisi sizin basiniza
maşallah Rabbim bebisini anneli babalı buyutsun inşallah birgün bizler de buraya girip sizin gibi sukurler olsun bebisim kucagimda diyecekmiyiz acaba?peki sizdede böyle kasık ağrıları batma falan oluyormuydi?tuttuğunun bi belirtisi falan oldumu

P paressss sende belirtiler nasil,sanirim ayni gün transfer olmuştuk,benim dün aksam ve bugün acayip üşüme,titreme oluyo sanki grip olacak gibi,bi anda geciyo,ateşim de çıkıyo hafiften
evet canım bende kacgundur kasık ağrısı batma falan vardı bugün daha iyiyim evet dün ve bugünd özellikle akşamları akşamları dediğin gibi usuyorum titriyor sonra birden sicakliyorum bende sizlerle paylasmiyordim ben galiba grip olacagim diye bugün daha7.gunumdu canım sendromuna agri batma falan varmı

Ayni belirtiler acaba hamilemiyiz ,Rabbim bizi de sevindirir insallah,agri batma ilk birkac gün vardi o azaldi sanki

Cnm inan bende diyordum acaba bigun Buraya yazabilecekmiyim diye.Ben ilkinde hep yattim hicbir belirtimde olmadi ve negatifti.2.de yuruyus yaptim ve şöyle belirtilerim oldu sag kasigimda birsey varmis gibi hissediyordum belirtilerim 3.gunun gecesi basladi mide kazinmasi uykusuzluk ve aniden gelen üsüme titreme.7.gun idrar testinde pozitif gordum hissetmistim zaten cok dua okumustum Ben 41 yasin esmaul husnalar..

Ayni belirtiler acaba hamilemiyiz ,Rabbim bizi de sevindirir insallah,agri batma ilk birkac gün vardi o azaldi sanki
bilmiyorum ki canım böyle oluyormuymuş acaba anlamadım inşallahhhhh Rabbim şu listede hayırlısıyla negatif sonuç alan olmasın dualarımızı kabul etsin canım

Allah hayirli ugurlu etsin bebegini insallah canim. bisey sorcam 7.gun idrards cikti ya kacinci gun ve kac adet embriyo transfer edilmisti sana?

Aaaaaaamiiiinnnn. ama niyeyse bazen umutsuzluk oluyo ben de. kendimj olnazsa onu yaparim bunu uaparum fiye dusunurken buluyom
bilmiyorum ki canım böyle oluyormuymuş acaba anlamadım inşallahhhhh Rabbim şu listede hayırlısıyla negatif sonuç alan olmasın dualarımızı kabul etsin canım

bende kullandım ama olmadı öyle birşey.daha kullanacaksan kol bacak dönüşümlü yap.birde iğne sonrası o bölgeyi ovuşturma.

bende kullandım ama olmadı öyle birşey.daha kullanacaksan kol bacak dönüşümlü yap.birde iğne sonrası o bölgeyi ovuşturma.
Cnm zaten bugün ve yarın kaldı test günüm salı...pozitif olursa devam edecek olursam doktora soyleyecem biraz bacaktan devam edeyim diye...negatif olursa zaten gerek yok ....sen hamilelik te devam etmiyor musun ?

kiz daha bugun yenicek evime kavustum insallah yarin da isbasi sonra da gunler cabucak gecsin de hamisligimiz resmiyet kazansin yawww
halideciğim insan sürekli dinlendiği evde olduğu için kuruyor düşündükçe düşünüyor ya ondandır bence.....

Kızlar kaynatmışsınız ben yokken :) Günler geçmiyor, korku, umut, heyecan... Bir kere negatif sonuç alınca insan pozitofe yakınmış gibi gelmiyor. Bir de 5. Gün cok kustum, öğürdüm migren yüzünden, bunu da takıyorum. Gerci ol dediyse Rabbim olacak ama... Belirtiye gelirsek benim de yok hicbir belirtim ara ara karnım ağrıyor bir de ayaklarım çok üsüyor. Ama adet belirtisi de olabilir, ilaçların yan etkisi de olabilir. Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…