Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Aynen senin gibi yaptm bnde.4.gun. Hc pismn olma. Doktrm ertesi gun yapablirsn demsti sadece ilik su.sicak zararliyms. Sonrasinda ne zamn kirlndysem yaptim.
Merhaba kizlar, gebelik testine kadar 12 gün boyunca kullandığımız ilaçlar adeti geciktiriyor mu? teste 4 günüm var ve adetim gecikti... bu gecikmeyi gebelik olarak degerlendirebilir miyim... bilen var mı acaba?
Allah razı olsun kızlar..bana moral oldunuz.. Belirtim olmayınca acaba banyo yaptım diye mi suçlamaya başlamıştım kendimi. Bir de transfer sonrası banyo ile ilgili başlıklarda geneli ya az banyo yapmış ya da hiç yapmamış bunu görünce panik yaptım. Kışta olsa insan duramıyor.en fazla dişini sıksa bile illaki 1 kez gerekiyor yani

Ben 3.günü yaptım ilk olarak. .sonrada hep Yaptım zaten bana doktorum her şeyi unut demişti..normal günlük hayatıma devam ettim canım..Yarıyıl tatiline denk geldiği için sadece dışarı hiç çıkmadım..
Cevap için çok sağol korkmama telaş etmeme gerek yok demekki. Zaten bu kadar belirti olmaksızın pozitif sonuç alırsam kendime ödül vericem valla :(

Cevap için çok sağol korkmama telaş etmeme gerek yok demekki. Zaten bu kadar belirti olmaksızın pozitif sonuç alırsam kendime ödül vericem valla :KK43:
Canım ben iki defa banyo yaptım. Ayakta ve ılık suyla. Hiç korkma. Transferden sonra hemen mesanemi bosalttılar. Sadece 15 dk. Yattım transferden sonra. Eşimle eczaneye gidip ilaçlarımı aldım, ikinci gün akşamı yürüdüm markete, 3 ve 4. Gün parka gittim. 6. Gün 70 km yolculuk yaptım. Sonuç pozitif. Ha 5 ve 6. Gün migren atakları yaşadım ve kusmaktan içim dışıma cıktı. Inşallah değerlerim yükselmeye devam eder ve gebeliğim de devaam eder. Bir de adet belirtilerim vardı, hatta 11. Gün kahverengi lekenmelerim oldu. Anlayacağın hepimizin kafamızı takacağımız her şeyı yaşadım :)

Canım ben iki defa banyo yaptım. Ayakta ve ılık suyla. Hiç korkma. Transferden sonra hemen mesanemi bosalttılar. Sadece 15 dk. Yattım transferden sonra. Eşimle eczaneye gidip ilaçlarımı aldım, ikinci gün akşamı yürüdüm markete, 3 ve 4. Gün parka gittim. 6. Gün 70 km yolculuk yaptım. Sonuç pozitif. Ha 5 ve 6. Gün migren atakları yaşadım ve kusmaktan içim dışıma cıktı. Inşallah değerlerim yükselmeye devam eder ve gebeliğim de devaam eder. Bir de adet belirtilerim vardı, hatta 11. Gün kahverengi lekenmelerim oldu. Anlayacağın hepimizin kafamızı takacağımız her şeyı yaşadım :)

Hayirli olsun canim...ben bu topikte yeniyim bugun 8.gunum ve yazdigin belirtilerden bir tek migren ataklarim tuttu seninkilerle..buna bile sevindim cunku hic belirtim yok ne kasik ne bel agrisi... Bir umudum bugun adetimin gelmeyisi... Ama onu da acaba kullandigimuz progesteron ilaclar mi geciktiriyo diye de huzunlendim..

Hayirli olsun canim...ben bu topikte yeniyim bugun 8.gunum ve yazdigin belirtilerden bir tek migren ataklarim tuttu seninkilerle..buna bile sevindim cunku hic belirtim yok ne kasik ne bel agrisi... Bir umudum bugun adetimin gelmeyisi... Ama onu da acaba kullandigimuz progesteron ilaclar mi geciktiriyo diye de huzunlendim..
Canım kişiden kişiye deģisir ben ilk negatifimde adet günümde adet olmuştum. Hatta daha once adetim heciksin diye progestan ve estrofem kullandiğım halde gecikmemişti. Afet gecikmesi de belirti olabilir tabiki. Ama belirti için erkenmiş gerçekten. Ben tıpkı adet belirtilerini yaşadım. Inşallah güzel sonuçlarını duyarız. Bu yolda emek veren hepimizin Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Canım kişiden kişiye deģisir ben ilk negatifimde adet günümde adet olmuştum. Hatta daha once adetim heciksin diye progestan ve estrofem kullandiğım halde gecikmemişti. Afet gecikmesi de belirti olabilir tabiki. Ama belirti için erkenmiş gerçekten. Ben tıpkı adet belirtilerini yaşadım. Inşallah güzel sonuçlarını duyarız. Bu yolda emek veren hepimizin Allah yüzünü güldürsün inşallah.
ben suan progestan ve estrofem aliyorum - demek bunlar adet geciktirici ilaclar dimi???

Allah razı olsun kızlar..bana moral oldunuz.. Belirtim olmayınca acaba banyo yaptım diye mi suçlamaya başlamıştım kendimi. Bir de transfer sonrası banyo ile ilgili başlıklarda geneli ya az banyo yapmış ya da hiç yapmamış bunu görünce panik yaptım. Kışta olsa insan duramıyor.en fazla dişini sıksa bile illaki 1 kez gerekiyor yani
Seni anliyorum.ben transferden sonra hapsurdum diye aglamistim.;) o kadar paniktim yani.gerci bnm kesin degil.sonuc 38 kusur.artmasi gerek.

6. Günüm hiç belirtim yok :KK43: ne adet ağrısı ne göğüste sızı ne bulantı ne baş dönmesi :KK43:( bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden :KK43:
Canim ben 10. gundeyim idrar idrar testi silik silik çıkıyor hala kasikkbatmasi disinda bir belirti yok stres olma bazilarinda olmayabilir mis

OTE="Angiecake, post: 39313302, member: 657463"]Ananası ilk 4-5 gün tüketin diyorlar ama bilemedim şimdi.. Benüm negatif olan bir denememde ilk 5 gül bir dilim ananas yedim ama sonuç olumsuzdu o yüzden korktum şimdi yemeye

Benim drum transfer den önce başlattı ananas a rahim duvarini kalinlastiriyormus öyle Söyledi[/QUOTE]
ben ilk gunden beri 2 güne 1 ananas bitirdim hala yiyorum

Benim de beşinci günüm çok sabirsizim ara ara kasikta batma oluyor ilk günler daha çoktu batma yarın idrar testi yapicam yoksa bu beklemek tüketiyor beni ilk denemem negatif çıkmıştı buda öyle olursa yikilirim herhalde allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar internette erken belirtileri arastitirken su yontemi buldum.. İdrara damlatilan tentrudyot(batikon) idrarin icine karisirsa negatiftir, dagilmayip ta yerinde kalirsa pozitif. Ayni sekilde idrarla islatilan kagida damlatilan tentridyot kagidi mor renge boyarsa - pozitiftir, lacivert renge ise- negatif..

Son düzenleme:
Canım inşallah sağlıcakla devam eder. Ben bugün fena bir migren atağı yaşadım daha ağzıma iki lokma ancak koyabildim. İnşallah bu bir belirtidir :) sen hiç dert etmemişsin ne güzel hemen normale dönmüşsün. Ben sakindim aslında ama herkesin belirtisi olduğunu okuyunca ne bileyim işte moralim bozuldu ama herşeyin hayırlısı.. Seninde kaylanarak artar inşallah

Benim de beşinci günüm çok sabirsizim ara ara kasikta batma oluyor ilk günler daha çoktu batma yarın idrar testi yapicam yoksa bu beklemek tüketiyor beni ilk denemem negatif çıkmıştı buda öyle olursa yikilirim herhalde allah hepimizin yardımcısı olsun
İdrar testi hiiç yapma dün yani 5. Günü evde vardı diye yaptım tabiki negatif..

Seni anliyorum.ben transferden sonra hapsurdum diye aglamistim.:KK66: o kadar paniktim yani.gerci bnm kesin degil.sonuc 38 kusur.artmasi gerek.
İnşallah katlanarak artar.. İnsan en ufak bişeyde kendini suçluyor acaba yapmasaydım etmeseydim nasıl olurdu diye düşünüyor hep..benim 5. Denemem ve çok üzülüyorum inanki ama malesef elimden bişey gelmiyor
Canim ben 10. gundeyim idrar idrar testi silik silik çıkıyor hala kasikkbatmasi disinda bir belirti yok stres olma bazilarinda olmayabilir mis
İnşallah belirtisiz olmakta bir belirtidir.. Ara ara ama çok az kasıklarımda batma değilde böyle nasıl desem atma gibi bişey oluyor tık tık şeklinde o kadar başka da bişey yok.. Hayırlısı artık ne yapalım

Back
X