- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
Canım benim 5.gün embriyosu olduğu için dr test gününü 10.gün olarak söyledi.ama ben bidefa da 12.gun test yaptım değer katlandı mı diyeCanim 12.gunu yapilmiyo mu testler...senin test gunun ne zaman ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim 5.gün embriyosu olduğu için dr test gününü 10.gün olarak söyledi.ama ben bidefa da 12.gun test yaptım değer katlandı mı diyeCanim 12.gunu yapilmiyo mu testler...senin test gunun ne zaman ki..
Kızlar ben de ögretmenimE
Evetyeni doneme bebislerimle gircez insallah.
![]()
Canım hiç düşünme bunları..benim o kadar çok karnım ağrıdı ki eğer hamileysem mucize olur demiştim..Allah 'a şükürler olsun ki tutundu...Sadece belirtilere takılmamaya çalış..
Pardon.. Ben herseyi ilk defa burda ogreniyorum...Canım benim 5.gün embriyosu olduğu için dr test gününü 10.gün olarak söyledi.ama ben bidefa da 12.gun test yaptım değer katlandı mı diye
Yok hiç belirtim yok 6. Günüm.. Yani belirti derken adet ağrısı baş dönmesi vajinal akıntı falan olmadı hiçSenin belirtilerin yokmu
Canım benim ben progestanı 3 günde bire indirdim. Bu kez olmadı atak. Aslında dr mutlaka yap iğneyi demese bırakacaktım. Cok kötü ataklar geçirdim. Zaten gunde sabah 2 aksam 2 gece iki vajinal fitil olarak da kullanıyorum.Canım inşallah sağlıcakla devam eder. Ben bugün fena bir migren atağı yaşadım daha ağzıma iki lokma ancak koyabildim. İnşallah bu bir belirtidir :) sen hiç dert etmemişsin ne güzel hemen normale dönmüşsün. Ben sakindim aslında ama herkesin belirtisi olduğunu okuyunca ne bileyim işte moralim bozuldu ama herşeyin hayırlısı.. Seninde kaylanarak artar inşallah
Hayırlı ugurlu olsun tekrardan canım.. Bence kendini Sıkma rahat bırak cok güzel artmış değerin.. Anlayabiliyorum paniğini, ben olumlu sonuç alsam ne hale gelirim bilmiyorum ama sen başarmışsın mutlu ol arkadasım Allahın izniyle sımsıkı tutunur sana yavrunKızlar progestan iğne yaptırmak icin doktora gotmiştim. Yukarı acil kadin doguma cıktım, rica ettim kan tahlili yapabilir misiniz diye, onlar da kabul ettiler. Sonuç 377 çıktı. Ilki 49'du, ikinci 141'di. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Canım Ben enfeksiyon geçirdiğim için son 3 denemedir mecburen iğne şeklinde kullanıyorum.ama bugün migren yedi bitirdi beni valla kafamı duvarlara vurasım geldi..benim ataklarım çpk kuvvetli olduğu için imigran cilt altı iğneyle geçiyorsu bir tek. Şimdi ilaçsız çektim düşün...inşallah hayırlara ereriz de çektiğimiz çileler bize anı kalır :)Canım benim ben progestanı 3 günde bire indirdim. Bu kez olmadı atak. Aslında dr mutlaka yap iğneyi demese bırakacaktım. Cok kötü ataklar geçirdim. Zaten gunde sabah 2 aksam 2 gece iki vajinal fitil olarak da kullanıyorum.
Inşallah canım inşallah. Bu kadar oldu ya, Rabbim yardım ediyor zaten. Hepimize de edecek vakti zamanı gelince evlatlarımızı alacağız kucağımıza inşallah. Kendimle birlikte bu adsız güzel anne adaylarının hepsi dualarımda. Allah hepimize yardım etsin. Bol bol dua edin, stres yapmayın diyemeyecegım mumkun degil cünkü kendimden biliyorum. Makul ölcüde yapın :)Hayırlı ugurlu olsun tekrardan canım.. Bence kendini Sıkma rahat bırak cok güzel artmış değerin.. Anlayabiliyorum paniğini, ben olumlu sonuç alsam ne hale gelirim bilmiyorum ama sen başarmışsın mutlu ol arkadasım Allahın izniyle sımsıkı tutunur sana yavrun
Aa şimdi gördüm maşallah yaa ne güzel artmış. Gece gece sevindirdin bizi :)Kızlar progestan iğne yaptırmak icin doktora gotmiştim. Yukarı acil kadin doguma cıktım, rica ettim kan tahlili yapabilir misiniz diye, onlar da kabul ettiler. Sonuç 377 çıktı. Ilki 49'du, ikinci 141'di. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Canım ben üç gün üst üste öldüm öldüm dirildim. Ilaç da almadan seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kusarken bebekler zarar gördü kü diye korktum ağrıyı bir yana bırakıp. Allah çektiklerimizi görüyor, yardımcın olacaktır canım benım. Insallah pozitifi alınca bunlar bile tatlı anılar olacak kalacak bizim için.Canım Ben enfeksiyon geçirdiğim için son 3 denemedir mecburen iğne şeklinde kullanıyorum.ama bugün migren yedi bitirdi beni valla kafamı duvarlara vurasım geldi..benim ataklarım çpk kuvvetli olduğu için imigran cilt altı iğneyle geçiyorsu bir tek. Şimdi ilaçsız çektim düşün...inşallah hayırlara ereriz de çektiğimiz çileler bize anı kalır :)
Amin canım inşallah hamilelerin duası tutarmış derler birbirimizi tanımasakta bizlere nasip olmasını dilersen çok sevaba girersin :) ben bugün istifra etmiyim diye yemek dahi yemedim tabi nafile oldu o ayrı :)Canım ben üç gün üst üste öldüm öldüm dirildim. Ilaç da almadan seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kusarken bebekler zarar gördü kü diye korktum ağrıyı bir yana bırakıp. Allah çektiklerimizi görüyor, yardımcın olacaktır canım benım. Insallah pozitifi alınca bunlar bile tatlı anılar olacak kalacak bizim için.
Amin...gozun aydin..Kızlar progestan iğne yaptırmak icin doktora gotmiştim. Yukarı acil kadin doguma cıktım, rica ettim kan tahlili yapabilir misiniz diye, onlar da kabul ettiler. Sonuç 377 çıktı. Ilki 49'du, ikinci 141'di. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
halideciğim birtürlü cvp yazamadım benim ki negatif canım tutunmuş düşmüş sonra artık hayırlısı bakalımparescim senin sonucun belli oldu mu? ben kacirdim galiba?
Canımmm o kadar çok sevindim ki anlatmamKızlar progestan iğne yaptırmak icin doktora gotmiştim. Yukarı acil kadin doguma cıktım, rica ettim kan tahlili yapabilir misiniz diye, onlar da kabul ettiler. Sonuç 377 çıktı. Ilki 49'du, ikinci 141'di. Inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Çok geçmiş olsun canım. Allah hakkımızda hayırlısını versin her şeyin.halideciğim birtürlü cvp yazamadım benim ki negatif canım tutunmuş düşmüş sonra artık hayırlısı bakalım![]()
Inşallah canım. Artık perşembe ya da cuma ultrasona gelirsin dedi dr. Benim kendi doktorum da oyle demisti ama ben dayaayıp bugün de yaptırdım. Sen keseyi ne zaman göreceksin canım?Canımmm o kadar çok sevindim ki anlatmammaşallah kuzucuğa annesine sımsıkı tutunmuş
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
![]()
Canım benim doktorum 28 Şubat a gün verdi...aslında çok uzun bi süre ama o gün heyecandan sormak aklıma gelmedi. .sanırım hem kese hem de kalp atışını beraber duymak için canım..Inşallah canım. Artık perşembe ya da cuma ultrasona gelirsin dedi dr. Benim kendi doktorum da oyle demisti ama ben dayaayıp bugün de yaptırdım. Sen keseyi ne zaman göreceksin canım?