Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

ben evdeydim ya yarın bendede başlıcak birde matematik düşün artık ben şimdiye kadar derste 5 dk bile oturmadım ki hi ama artık bebeğim için yormamam gerekiyor kendimi

Insan hala inanamiyor birde niyeyse ekime girmeden dogururum gibime geliyor hayırlısı bakalım...bugunleri bize yaşatan rabbime sonsuz hamdusenalar olsun
öyle canım o kadar içten şükrediyorum o kadar çok adak adadım ki... rabbim bize hepsini yerine getirmeyi nasip etsin.ben hep eylül de bebeğim olsun istedim biliyor musun?en sevdiğim aydır eylül :) nasip rabbim o günleri göstersinde bir gün önce bir gün sonra hiç farketmez.

canım bu arada olumlu düşn takvimini yap hemen :)

Güzel haberler geldikçe inancım artıyor benim de. Insallah yakın zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alacağız hepimiz. Hepsi aynı ayın çocukları olacak. Ben de hala inanamıyorum. Allahıma bin şükür. Herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Inşallah her şey çok güzel olur hepimiz için.

YAumutt biz neden bu kadar bnziyoruz
Kizim olursa adi eylul olacak.hatta dun dedim tuh eylulu kacirdik ekim bebegi olcak diye.Bu arada yorma hc kndini. Bn sahsen kitap okutturcam bgn.brans turkce olunca

aminnnnn herseyi paylaşıcaz alışverişlerimizi, ilk tekmeleri mide bulantılarını, uyuyakalmaları ve sonunda doğumlarını...:)))

YAumutt biz neden bu kadar bnziyoruz
Kizim olursa adi eylul olacak.hatta dun dedim tuh eylulu kacirdik ekim bebegi olcak diye.Bu arada yorma hc kndini. Bn sahsen kitap okutturcam bgn.brans turkce olunca
bende öyle dyordum çin takvimi kız diyor ama bilmiyoru artık :) sağlıklı olsunda ben eylül koymak istiyorum ama eşim çok karşı o daha eski güzel isimlerden istiyor klasik olsun diyor :) gerçekten herşeyimiz aynı gidiyr inşallah güzel haberleri paylaşırız hep beraber... ben totem yaptım takvimimi yaptım onu orada görmek inancımı artırıyor nyeyse:)

Evet kelebekim33 branşdaşız canım. Benim de bugün boş günüm. Bu hafta çok yormayacağım kendimi. Kızlar insallah hep böyle güzel devam ederiz. Hepinizin mutlu haberleri çok çok iyi hissettiriyor.

Kızlar bir sorum olucak transferden kac gun sonra idrar testi yaptınız benim 6. Günüm yapmam için uygun mu ??

Süper çok şükür Cnm yükselir artık inş bana da umut ol çaksın,benimkide hep silik inşallah Cnm ya rabbim tamamına erdirsin emeklerin boşa çıkmasın inş cumlemizin

Süper çok şükür Cnm yükselir artık inş bana da umut ol çaksın,benimkide hep silik inşallah Cnm ya rabbim tamamına erdirsin emeklerin boşa çıkmasın inş cumlemizin
canım niye kan yaptırmadın hala benm de öyle hep silik çıkıyor artık koyulaşacak inşallah

bugün benmde boş günüm canım meleklerimizle pazartesi yatıyoruz :))))

Ben de bugun 3 dersim var saniyordum.mudr yar.aradi 6 saatmis. Napalim artik katlanaz.
benmde pazartesleri boş canım sadece. kocişi yolladım ben evdeyim:) ama yarın dan itibaren dolu dolu :) hayırlısı olsun ne yapalım artık yormam ben kendimi hiç. 3 gün istedim müdrden ama diğer matematikcini n 2çocuğu varmış benmde o zaman durum net olmadığı için üsteleyemedim. o benden öncelikli oldu. ama olsun ne yapalyım yormam ben gari kendimi :)

canım yapmşsın hayırlı olsun :) bu arada sen hemen 5. hafta olmuşsun :) ben daha 4 üm :)
Esim den dolayı yarın aksam vericem inşallah Cnm bekle diyip duruyor.korku var içimde bi bilseniz.bugün 10.gün umdu..AALLAHtan hayırlısı biri tutsa hiç olmazsa 2 taneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…