bende 100 lü almıştım canım düşün artık gunde 3 kez test yapıyorum:)Geçen yilda canım hergün yapmıştım idrarda hiç pozitif i görmedim 9. Gün kan testi nde 31 çıkmıştı 7 haftalik ken düşük yaptım ne yazık ki düne kadar adet olacakmisim gibi çok sancim vardı bugün hiç bir şey yok ağrı felan
Canım ben birde internet ten gebelik testi aldım 25 tane var evde Tutamıyorum kendimi evde o kadar çok test olunca :)
canım çok sağolll dua et yükselsin değerimmmHayırlı olsun tamamına ersin çok sevindim
ben yanlış hesaplamışım canım düzelttim şimdi :)Ben de anlamadim niye oule oldu. Bnmki hizli biraz.
canııım du mesaj atıcam sana :)Canimmmmm hayirli olsun. Senden haber gelmeyince arayip mesajlarini buldum valla
Oyle merak ettim seni. Ama sukurki guzel haberler var. Rabbim senin vetum bebek bekleyen arkadaslarin bebegino sagsalim kucagina versin.
Ben ve benim gibi bebek isteyen herkesinde once karnini sonra kucagini doldirsin ins. Tekrardan hayirli olsun canim. Cok mutlu oldum inan
Benimde kızında 12.gün 26 çıkmıştı 2 gün sonra 68 oldu Allah ima çok şükür şimdi 5 yaşında inşallah sende yasicaksin bu mutluluğu merak etmecanım çok sağolll dua et yükselsin değerimmm
inşallah canım sen ne zaman gidiceksin görmeye. ne zaman gidilir. doktor çarşamba sonucu alınca arayın randevu verelim dedi. ne zamana verirlerBenimde kızında 12.gün 26 çıkmıştı 2 gün sonra 68 oldu Allah ima çok şükür şimdi 5 yaşında inşallah sende yasicaksin bu mutluluğu merak etme
canım rabbimn koruduğunu kimse korumaz için rahat olsun...Arkadaşlar bugün 7. Günüm iki gündür kabiz oldum su içiyorum incir kaysi yiyorum bol bol ılık su içiyorum olmuyor ikinmak zararlı diyorlar ama bugün az bir ikindim lavabo da bir zararı olur mu bu durumla karsilasan var mı
Ben 31 ocakta sonuc aldim 12 subata cagirdilar persembe godicem gormeye heyecanla bekliyorum dun kotu kotu ruyalar gordum hayirdir insallahinşallah canım sen ne zaman gidiceksin görmeye. ne zaman gidilir. doktor çarşamba sonucu alınca arayın randevu verelim dedi. ne zamana verirler
allah razı olsun arkadaşım.hep dualarımdasınız.senin adınada çok sevindim.yükselir inş değerincanımmmm o kadar sevndm ki inan çok mutlu oldum rabain kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah. bize de dua et olur mu ? doktoru aradık çok iyi sevinebilirsiniz dedi. 2 gün sonra tekrarlayın dedi. inşallah yükselir ya o yükselmeyi görmeden içim rahat etmeyecek
Bu arada maşallah ne çok hamile var listede.syagmrts 28 ocak HAMİLE
essunger53 31ocak HAMİLE
melalseda 3 Şubat (NEGATİF )
halgan 4 Şubat HAMİLE
gdd 4 Şubat
ecrinnaz42 4 Şubat
sevecen86 5 Şubat HAMİLE
pares66 6 Şubat
YOosuN 6 Şubat HAMİLE
qaraqiz 6 Şubat
Ilyelizll 6 Şubat
halide25 6 Şubat HAMİLE
tebessumcu 8 Şubat HAMİLE
Hayrolsun 9 Şubat
kelebekim33 9 şubat HAMİLE
umuttttt 10 Şubat HAMİLE
ilkgozagrim06 11 Şubat
pamukelma 12 şubat
mirabebis 14 şubat
amin allah razı olsun arkadaşım.biz transfer sonrası 10.gün tuttuğunu öğrendik.keselerde kanda öğrendikten sonra 12.gün göründü:)kalp atımı sanırım haftaya duyarızzSağlıkla gelsin kuzularin inşallah canım..kaçıncı gün transferden sonraki yani kalp atislarini ne zaman duyacakmissin nasipse bende çok merak ediyorumda :)
amin arkadaşım cümlesiyle.idrarda 8.gün görünmüştü meleklerim.benim hiç doğumum yok ikizlerim ilk olacak inş.maşallah Cnm rabbim tamamına erdirsin,idrarda ne zaman gözüktü meleklerin.?bana da 2 transfer ettiler biri tutsa raziyim ama bir doğumum oldu sezaryen çok hakkımda yok isterdim ikiz olsun hayirlisi
allah razı olsun arkadaşım.şuan son adet tarihime göre 6.haftamdayım.bugün gördük keselerimizi
Evet canım çok silik gölge gibiydi 8.gün yapmıştım bilmiyorum Cnm sizde olmasanız kafayı yiyecem ALLAH razı olsun ....bugün 10.günmember: 641833"]Hasta olucam galiba göğüste sızlama oldu kasıkta sanci
Bnm de oyleydi
Daha oncede yazmistim.bn pedle geziuordum o kadar ki emindim adet olacagima.korkma. senn silik miydi idrar testin
Ben transfer günü eve geldikten sonra biraz ıkınmıştım.tabii ıkınmamak lazım ama benim ikizlerime birşey olmadı çok şükür.seninkinede birşey olmamıştır inş.Arkadaşlar bugün 7. Günüm iki gündür kabiz oldum su içiyorum incir kaysi yiyorum bol bol ılık su içiyorum olmuyor ikinmak zararlı diyorlar ama bugün az bir ikindim lavabo da bir zararı olur mu bu durumla karsilasan var mı
Korkma canım benimde öyle oldu hala daha ara ara kasiklarima sizi giriyor goguslerimde ara ara dokununca acıyor..sen kendini dinleme zaten az kalmis test gununeHasta olucam galiba göğüste sızlama oldu kasıkta sanci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?