Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

bende 100 lü almıştım canım düşün artık gunde 3 kez test yapıyorum:)

canııım du mesaj atıcam sana :)

Benimde kızında 12.gün 26 çıkmıştı 2 gün sonra 68 oldu Allah ima çok şükür şimdi 5 yaşında inşallah sende yasicaksin bu mutluluğu merak etme
inşallah canım sen ne zaman gidiceksin görmeye. ne zaman gidilir. doktor çarşamba sonucu alınca arayın randevu verelim dedi. ne zamana verirler

Arkadaşlar bugün 7. Günüm iki gündür kabiz oldum su içiyorum incir kaysi yiyorum bol bol ılık su içiyorum olmuyor ikinmak zararlı diyorlar ama bugün az bir ikindim lavabo da bir zararı olur mu bu durumla karsilasan var mı

canım rabbimn koruduğunu kimse korumaz için rahat olsun...

inşallah canım sen ne zaman gidiceksin görmeye. ne zaman gidilir. doktor çarşamba sonucu alınca arayın randevu verelim dedi. ne zamana verirler
Ben 31 ocakta sonuc aldim 12 subata cagirdilar persembe godicem gormeye heyecanla bekliyorum dun kotu kotu ruyalar gordum hayirdir insallah

allah razı olsun arkadaşım.hep dualarımdasınız.senin adınada çok sevindim.yükselir inş değerin

B
Bu arada maşallah ne çok hamile var listede.

Sağlıkla gelsin kuzularin inşallah canım..kaçıncı gün transferden sonraki yani kalp atislarini ne zaman duyacakmissin nasipse bende çok merak ediyorumda :)
amin allah razı olsun arkadaşım.biz transfer sonrası 10.gün tuttuğunu öğrendik.keselerde kanda öğrendikten sonra 12.gün göründü:)kalp atımı sanırım haftaya duyarızz

maşallah Cnm rabbim tamamına erdirsin,idrarda ne zaman gözüktü meleklerin.?bana da 2 transfer ettiler biri tutsa raziyim ama bir doğumum oldu sezaryen çok hakkımda yok isterdim ikiz olsun hayirlisi
amin arkadaşım cümlesiyle.idrarda 8.gün görünmüştü meleklerim.benim hiç doğumum yok ikizlerim ilk olacak inş.

Allahım ne güzel hamile haberleri var Allah tamamına erdirsin. ben de pozitifi alınca yazıcam diyordum kaç gündür okuyorum yazanları. cumartesi testim. dün ve bugun test yaptım evde lanet testlerden çıkmadı. çok üzüldüm çokama yine de bekliyorum bir umut. bugün 7.günüm ama 5.gün transferiydi ya çıkar varsa sandım. inşalla olur da benim de benim için de dua edin nolur. hep dua ederken isteyen herkesin olsun bebeği diye dua ediyorum. hele ki bizim gibi tüp bebek sürecinden geçenler

member: 641833"]Hasta olucam galiba göğüste sızlama oldu kasıkta sanci
Bnm de oyleydi
Daha oncede yazmistim.bn pedle geziuordum o kadar ki emindim adet olacagima.korkma. senn silik miydi idrar testin

member: 641833"]Hasta olucam galiba göğüste sızlama oldu kasıkta sanci
Bnm de oyleydi
Daha oncede yazmistim.bn pedle geziuordum o kadar ki emindim adet olacagima.korkma. senn silik miydi idrar testin
Evet canım çok silik gölge gibiydi 8.gün yapmıştım bilmiyorum Cnm sizde olmasanız kafayı yiyecem ALLAH razı olsun ....bugün 10.gün

Ben transfer günü eve geldikten sonra biraz ıkınmıştım.tabii ıkınmamak lazım ama benim ikizlerime birşey olmadı çok şükür.seninkinede birşey olmamıştır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…