Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Esim den dolayı yarın aksam vericem inşallah Cnm bekle diyip duruyor.korku var içimde bi bilseniz.bugün 10.gün umdu..AALLAHtan hayırlısı biri tutsa hiç olmazsa 2 taneden
canım iyi düşün iyi olsun bak ben takvimi bile yaptım hemen :) benmde 11. gündü bugün ama yarını beklesem daha iyi olurmuş sanki yükselmiş görürdüm daha rahat olurdu. yarını zor edicen biliyprum ama olsun güzel haber al da. silik çıkıyor rahat ol güzel haber alıp ekim annesi oluca sende :)

Benim 7.gunum canım idrar testi yaptım çıkmadı uzulmeyecegim diyorum ama olmuyor insan yinede üzülüyor 3 . Gün embriyo suydu benim
canım bende senn gibiydim çıkmayacağın bile bile 6. gün test yaptım yinede üzüldüm. 3.gün embriyosu benmde. sonra her sabah yaptım çıkmadı 8. gün gölge var sandım tekrar yaptım boş çıktı. derken 9. gün akşam hafiften belirdi inanamadım tekrar yaptım o gün 3 test 3 ü de aynı .10.gün eşime başka test alalım dedim nöbetçi eczane bulduk başka marka aldık inanamadım çünkü sonra onda daha net çıktı. yani 7. gün çok erken. 10 belki 11. gün bile çıkmayabiliyor

İnşallah hamisler dua edin bize inşallah

Benim 7.gunum canım idrar testi yaptım çıkmadı uzulmeyecegim diyorum ama olmuyor insan yinede üzülüyor 3 . Gün embriyo suydu benim
Aynen Cnm sabırsızlanıp yapıyoruz ama moral bozuyor çıkmayan dikkate almayin bekleyin dua edin elinizi karnınıza koyup hayırliysa tutunsun inşallah

Kızlar merhaba şöyle bi baktım şuan okuldayim sanırım güzel haberler var umuttt çok sevindim canım inşallah kat kat artarRabbim hepimizin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Aynen Cnm sabırsızlanıp yapıyoruz ama moral bozuyor çıkmayan dikkate almayin bekleyin dua edin elinizi karnınıza koyup hayırliysa tutunsun inşallah

Geçen yilda canım hergün yapmıştım idrarda hiç pozitif i görmedim 9. Gün kan testi nde 31 çıkmıştı 7 haftalik ken düşük yaptım ne yazık ki düne kadar adet olacakmisim gibi çok sancim vardı bugün hiç bir şey yok ağrı felan
Canım ben birde internet ten gebelik testi aldım 25 tane var evde Tutamıyorum kendimi evde o kadar çok test olunca :)

bugün keseleri görmeye gittik.ikizlerimmm geliyorrrrrr:))))çok şükür ikiside tutmuş.
maşallah Cnm rabbim tamamına erdirsin,idrarda ne zaman gözüktü meleklerin.?bana da 2 transfer ettiler biri tutsa raziyim ama bir doğumum oldu sezaryen çok hakkımda yok isterdim ikiz olsun hayirlisi

Hım iyi o zaman tutunmustur İnşallah annesi bize düşen güzel bi sabır benimde bebeğim tutundu 7 ay önce doğdu.5 gün yaşadı,vefat etti şimdi kucağımda 7 aylık olacaktı..Rabbim acılarını göstermesin.. melek annesiyiz rabbim güldürsün inşallahinşallah isteyen herkesin yüzünü

Sağol canım biliyorum erken olduğunu ama evde bir sürü gebelik Testi var duramiyorum işte :) senin gebeliğin de hayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah

Allah sabır versin canım bir daha yasatmasin böyle acı inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlerle birlikte bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Canimmmmm hayirli olsun. Senden haber gelmeyince arayip mesajlarini buldum valla
Oyle merak ettim seni. Ama sukurki guzel haberler var. Rabbim senin vetum bebek bekleyen arkadaslarin bebegino sagsalim kucagina versin.
Ben ve benim gibi bebek isteyen herkesinde once karnini sonra kucagini doldirsin ins. Tekrardan hayirli olsun canim. Cok mutlu oldum inan

Kızlar merhaba şöyle bi baktım şuan okuldayim sanırım güzel haberler var umuttt çok sevindim canım inşallah kat kat artarRabbim hepimizin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
çok teşekkürler canım dua et artsınnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…