canım iyi düşün iyi olsun bak ben takvimi bile yaptım hemen :) benmde 11. gündü bugün ama yarını beklesem daha iyi olurmuş sanki yükselmiş görürdüm daha rahat olurdu. yarını zor edicen biliyprum ama olsun güzel haber al da. silik çıkıyor rahat ol güzel haber alıp ekim annesi oluca sende :)Esim den dolayı yarın aksam vericem inşallah Cnm bekle diyip duruyor.korku var içimde bi bilseniz.bugün 10.gün umdu..AALLAHtan hayırlısı biri tutsa hiç olmazsa 2 taneden
Kızlar bir sorum olucak transferden kac gun sonra idrar testi yaptınız benim 6. Günüm yapmam için uygun mu ??
yarın akşam sende yapıcaksın canım rahat ol :)Takviminde güzel olmuş masallahcnm benim olacakmı
Dinlen artik annesinBen de bugun 3 dersim var saniyordum.mudr yar.aradi 6 saatmis. Napalim artik katlanaz.
canım bende senn gibiydim çıkmayacağın bile bile 6. gün test yaptım yinede üzüldüm. 3.gün embriyosu benmde. sonra her sabah yaptım çıkmadı 8. gün gölge var sandım tekrar yaptım boş çıktı. derken 9. gün akşam hafiften belirdi inanamadım tekrar yaptım o gün 3 test 3 ü de aynı .10.gün eşime başka test alalım dedim nöbetçi eczane bulduk başka marka aldık inanamadım çünkü sonra onda daha net çıktı. yani 7. gün çok erken. 10 belki 11. gün bile çıkmayabiliyorBenim 7.gunum canım idrar testi yaptım çıkmadı uzulmeyecegim diyorum ama olmuyor insan yinede üzülüyor 3 . Gün embriyo suydu benim
İnşallah hamisler dua edin bize inşallahcanım iyi düşün iyi olsun bak ben takvimi bile yaptım hemen :) benmde 11. gündü bugün ama yarını beklesem daha iyi olurmuş sanki yükselmiş görürdüm daha rahat olurdu. yarını zor edicen biliyprum ama olsun güzel haber al da. silik çıkıyor rahat ol güzel haber alıp ekim annesi oluca sende :)
Aynen Cnm sabırsızlanıp yapıyoruz ama moral bozuyor çıkmayan dikkate almayin bekleyin dua edin elinizi karnınıza koyup hayırliysa tutunsun inşallahBenim 7.gunum canım idrar testi yaptım çıkmadı uzulmeyecegim diyorum ama olmuyor insan yinede üzülüyor 3 . Gün embriyo suydu benim
Him benim 5 gün dondurulmuş embriyosu inşallah hepimiz güzel sonuç alırız cevapladigin için teşekkür lerBenim 7.gunum canım idrar testi yaptım çıkmadı uzulmeyecegim diyorum ama olmuyor insan yinede üzülüyor 3 . Gün embriyo suydu benim
Aynen Cnm sabırsızlanıp yapıyoruz ama moral bozuyor çıkmayan dikkate almayin bekleyin dua edin elinizi karnınıza koyup hayırliysa tutunsun inşallah
bugün keseleri görmeye gittik.ikizlerimmm geliyorrrrrr:))))çok şükür ikiside tutmuş.
Hım iyi o zaman tutunmustur İnşallah annesiGeçen yilda canım hergün yapmıştım idrarda hiç pozitif i görmedim 9. Gün kan testi nde 31 çıkmıştı 7 haftalik ken düşük yaptım ne yazık ki düne kadar adet olacakmisim gibi çok sancim vardı bugün hiç bir şey yok ağrı felan
Canım ben birde internet ten gebelik testi aldım 25 tane var evde Tutamıyorum kendimi evde o kadar çok test olunca :)
canım bende senn gibiydim çıkmayacağın bile bile 6. gün test yaptım yinede üzüldüm. 3.gün embriyosu benmde. sonra her sabah yaptım çıkmadı 8. gün gölge var sandım tekrar yaptım boş çıktı. derken 9. gün akşam hafiften belirdi inanamadım tekrar yaptım o gün 3 test 3 ü de aynı .10.gün eşime başka test alalım dedim nöbetçi eczane bulduk başka marka aldık inanamadım çünkü sonra onda daha net çıktı. yani 7. gün çok erken. 10 belki 11. gün bile çıkmayabiliyor
Hım iyi o zaman tutunmustur İnşallah annesibize düşen güzel bi sabır benimde bebeğim tutundu 7 ay önce doğdu.5 gün yaşadı,vefat etti şimdi kucağımda 7 aylık olacaktı..Rabbim acılarını göstermesin.. melek annesiyiz rabbim güldürsün inşallahinşallah isteyen herkesin yüzünü
Hayırlı olsun tamamına ersin çok sevindimkızlarrrrrrrrrrrr üzülsem mi sevinsem mi bilemedim 11. gün 26 çıktı 8.gün 4 tü.
Canimmmmm hayirli olsun. Senden haber gelmeyince arayip mesajlarini buldum valladoktorum çok iyi sevnebilirsiniz dedi. 2 gün sonra tekrarlayın dedi. arkadaşım 4 le öğrenmişti hamle olduğunu bebeği 1 yaşında. olumlu düşünüyorum herşey güzel olacak hatta takvimimde yapıcam şimdi çünkü herşey güzel olacak :)
Ben de anlamadim niye oule oldu. Bnmki hizli biraz.canım yapmşsın hayırlı olsun :) bu arada sen hemen 5. hafta olmuşsun :) ben daha 4 üm :)
Tamm canim.darisi sana.bekliyoruz haberini.Dinlen artik annesinkeyfini çıkar Cnm
çok teşekkürler canım dua et artsınnn:)Kızlar merhabaşöyle bi baktım şuan okuldayim sanırım güzel haberler var umuttt çok sevindim canım inşallah kat kat artar Rabbim hepimizin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?