Az önce kan verdim bayilabilirim 1 saate çıkar dedi dua edin bana nolur , idrar testi yaptim sabah yine çıktı ama karnim çok ağrıyo pozitif çıkıp ağrısı olanlar var mi
Bayilcam yemin ederim her tarafim agriyo aciyo bi garip oldumHeyecanla bekliyoruz. İnşallah sağlıkla doğacak bebeğinin müjdesini alırsın. O karın ağrısı strestendir:)
Hadi bakalim hayirli haberlerin, mujdelerin olsun canim. Ben gece sanciyla uyandim cok sancim var.. sanirim herkeste oluyor.. canini sıkma.. hadi cikmadimi daha sonuc??Az önce kan verdim bayilabilirim 1 saate çıkar dedi dua edin bana nolur , idrar testi yaptim sabah yine çıktı ama karnim çok ağrıyo pozitif çıkıp ağrısı ol
Bayilcam yemin ederim her tarafim agriyo aciyo bi garip oldum
hayırlı olsun ca nım tebrik ederim çok güzel bir değer..Kızlar soktayim 246.4 çıktı değerim
Hayirli olsun :)Kızlar soktayim 246.4 çıktı değerim
Tesekkurler canım ağla ağla öldümHayirli olsun :)
Hayırlı olsun canm çok güzel çıkmış değerin allah kucağına almayi nasip etsin inşallahKızlar soktayim 246.4 çıktı değerim
Gözün aydın, sağlıkla devam eden güzel bir hamilelikten sonra, pembe yanaklını kucağına Alman dileklerimle:)Tesekkurler canım ağla ağla öldüm
Ay demek herkesin agrisi var kızlar valahi benm de vardı ama artık yok gibi sol tarafımda sürekli bi şey var gibi hissediyorum arada batma gibi oluyor onun dışında biseyim yok :) ay inşallah dış gebelik falan değildir çok korkuyorum pazartesi tekrar test yaptırcam bakalım inş güzel sonuçlar alırım geneHadi bakalim hayirli haberlerin, mujdelerin olsun canim. Ben gece sanciyla uyandim cok sancim var.. sanirim herkeste oluyor.. canini sıkma.. hadi cikmadimi daha sonuc??
Çok sevindim canım Benim. Benimki tekrar test istemedi direk kese görmeye cagirdiÇok garip bi duygu icerisindeyim Allah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ettim hepinize :) sali bi daha test yaptircakmis
Canim kese gormek icin ne zamana cagirdi? ne zaman gorulebiliyormus ki?Çok sevindim canım Benim. Benimki tekrar test istemedi direk kese görmeye cagirdi
Dün 10. Gunumdu 165,8 hemşire iyi dedi tekrar testbistemedi ve 9 aralık a randevu verdi.yani transferden sonra 20. GuneCanim kese gormek icin ne zamana cagirdi? ne zaman gorulebiliyormus ki?
Anladim.hayirlisi olsun.benim gecen carsamba ilk test gunumdu ama cok gec cagirdi 15aralikta gidicem ben.Dün 10. Gunumdu 165,8 hemşire iyi dedi tekrar testbistemedi ve 9 aralık a randevu verdi.yani transferden sonra 20. Gune
Yani ilk kan tahlilimden 20gun sonraAnladim.hayirlisi olsun.benim gecen carsamba ilk test gunumdu ama cok gec cagirdi 15aralikta gidicem ben.
Bu kaçıncı gün degerin canım?Kızlar soktayim 246.4 çıktı değerim
11.gun degerim cnmBu kaçıncı gün degerin canım?
Değer düzenli gidiyo mu takip edelim içimiz rahatlasin dediÇok sevindim canım Benim. Benimki tekrar test istemedi direk kese görmeye cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?