Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Az önce kan verdim bayilabilirim 1 saate çıkar dedi dua edin bana nolur , idrar testi yaptim sabah yine çıktı ama karnim çok ağrıyo pozitif çıkıp ağrısı olanlar var mi

Heyecanla bekliyoruz. İnşallah sağlıkla doğacak bebeğinin müjdesini alırsın. O karın ağrısı strestendir:)

Az önce kan verdim bayilabilirim 1 saate çıkar dedi dua edin bana nolur , idrar testi yaptim sabah yine çıktı ama karnim çok ağrıyo pozitif çıkıp ağrısı ol
Heyecanla bekliyoruz. İnşallah sağlıkla doğacak bebeğinin müjdesini alırsın. O karın ağrısı strestendir:)
Bayilcam yemin ederim her tarafim agriyo aciyo bi garip oldum

Hadi bakalim hayirli haberlerin, mujdelerin olsun canim. Ben gece sanciyla uyandim cok sancim var.. sanirim herkeste oluyor.. canini sıkma.. hadi cikmadimi daha sonuc??

Hadi bakalim hayirli haberlerin, mujdelerin olsun canim. Ben gece sanciyla uyandim cok sancim var.. sanirim herkeste oluyor.. canini sıkma.. hadi cikmadimi daha sonuc??
Ay demek herkesin agrisi var kızlar valahi benm de vardı ama artık yok gibi sol tarafımda sürekli bi şey var gibi hissediyorum arada batma gibi oluyor onun dışında biseyim yok :) ay inşallah dış gebelik falan değildir çok korkuyorum pazartesi tekrar test yaptırcam bakalım inş güzel sonuçlar alırım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…