- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Sağol tatlım vala sizlerin desteği olmasa brn kendi kendime kafayı yerdim ama paylaşıyorum ve rahatliyorum olumlu pozitif enerji süper fikirCanım benim cok da evham yapip kotu şeyleri çağırma.. olumlu enerji pek cok şeyin üstesinden gelir..
Tebrikler, sağlıkla kucağına alacağın günler de gelecek inşallah. Ben de test günü bekliyorum. Bugun 8. Gün, test 6 Aralıkta15. Gum degerim 639 şükür Allahim
Insallah cnm insalalh ben dayanamayip erkenden ogtenmsitim insallah seninde guzel sonuclarin olacakTebrikler, sağlıkla kucağına alacağın günler de gelecek inşallah. Ben de test günü bekliyorum. Bugun 8. Gün, test 6 Aralıkta
Insallah cnm insalalh ben dayanamayip erkenden ogtenmsitim insallah seninde guzel sonuclarin olacak
Maşallah canm allahim kucağına sağlıklı bir şekilde almayi da nasip etsin dilerim :)15. Gum degerim 639 şükür Allahim
İnş cnm ya çok heyecanli oluyo insan :) hayal gibi geliyo ins hayırlısiyla bebeklerimizi kucagimiza aliriz isteyen herkese de nasip etsin Rabbim
Blastosist 5. Gün embriyosuydukaçıncı hgün embryosuydu
Canım 165,8 değerin çok sukurHamile olan arkadaşlar tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inş. Hepinizi!
Zeynep ne oldu sonucu almadın mı?
Dün gece rüyamda 200 e yakın kan testi sonucun vardı hadi hayırlı haberini bekliyorum canım!
Bana progestan fitil verdi . Ben hic iğne kullanmadım transferden sonra, sorduğun transfer sonrasıysa eger.Kızlar ya bi bakar misinizsiz su progestan ignesinden vuruluyosunuz değil mi , ben bu saatlerde 2 şişe vuruluyorm ama her tarafim apse oldu çok kötü durumdayim , sizde böyle etkiler yapmiyo mu apse olmadı mi olmadiysa nasıl vuruldunuz ne yaptiniz doktor bana infex diye bi antibiyotik verdi korkuyorum kullanamadim bişey olursa diye , şimdilik infexle geçer ama ilerlerse apsenin cekilmesi gerekir dedi napiyim ben ya
Evet cnm transfer sonrası hep iğne kullandim bugün 10. Günüm idrar testinde çıktı , iğneyi bırakma diyo doktor ama benim kalça resmen pert oldu apse her tarafiAma senin hamileliğin belli olmuş sanırım degil mı , benim cevabım alakasız oldu yani
valla aynı dertten muzdaribim canım hemşireye sordum apse olan yerleri aklına geldikçe dairesel hareketlerle masaj yap ov dedi öyle yapıyorum birkaçgündür daha iyi gibi ama yinede sertlikler var pazartesi doktora gidicem o zaman sorucam bakalım ne diyecekKızlar ya bi bakar misinizsiz su progestan ignesinden vuruluyosunuz değil mi , ben bu saatlerde 2 şişe vuruluyorm ama her tarafim apse oldu çok kötü durumdayim , sizde böyle etkiler yapmiyo mu apse olmadı mi olmadiysa nasıl vuruldunuz ne yaptiniz doktor bana infex diye bi antibiyotik verdi korkuyorum kullanamadim bişey olursa diye , şimdilik infexle geçer ama ilerlerse apsenin cekilmesi gerekir dedi napiyim ben ya
Sana da geçmiş olsun canim ya mahvoldum her tarafım apse bacağa geçtik 1 keZ geçmez olaydik yürüyemedim günlercevalla aynı dertten muzdaribim canım hemşireye sordum apse olan yerleri aklına geldikçe dairesel hareketlerle masaj yap ov dedi öyle yapıyorum birkaçgündür daha iyi gibi ama yinede sertlikler var pazartesi doktora gidicem o zaman sorucam bakalım ne diyecek
Çok gecmis olsun, her doktorun tarzı ilacı farklı demek. Ben de 10. Güne ulaşmayı iple çekiyorum , hormonlar ilaçlar iğneler neler yasıyoruz , ama değiyor o ayrıEvet cnm transfer sonrası hep iğne kullandim bugün 10. Günüm idrar testinde çıktı , iğneyi bırakma diyo doktor ama benim kalça resmen pert oldu apse her tarafi
Cnm geçmiş olsun ben de test günümü bekliyorum ve 10 gündür kullanıyorum bu iğneyi. Evet yapıldıktan sora baya taşlaşıyo orası ama iki güne geçiyo. Yaparken hemşireler özellikle ovmayın sadece bastırın diyor. Sana yaptıktan hemen sora ovup dağıtmaya mı çalışıyolar acaba. Ondan olabilir mi?Sana da geçmiş olsun canim ya mahvoldum her tarafım apse bacağa geçtik 1 keZ geçmez olaydik yürüyemedim günlercekalça pert bacağa vurulursa yürüyemiyosun bi sor bakalim bana da yaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?