Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Canım benim de senin gibi dondurulmuş tedavili transferim olucak nasipse senin hiç belirtin oldu ve kaçıncı denemendi ? İlk estrofem kullanıyosun sonra neler kullNdın bide transferin kaçıncı gün olmuştu?

Canım benim de senin gibi dondurulmuş tedavili transferim olucak nasipse senin hiç belirtin oldu ve kaçıncı denemendi ? İlk estrofem kullanıyosun sonra neler kullNdın bide transferin kaçıncı gün olmuştu?
Adetinin 19. Günü transferim oldu,genellikle 18_20 arası oluyormuş.2. Tüp bebek denemem. Adetinin ikinci günü muayene oluyorsun.estrofem evet ve vitaminler. Sonra 13 gün sonra çağırıyorlar. Rahim kalinligina ve bir test istiyorlar. Her şey normalse o günden itibaren diğer ilaçlara ek olarak monodoks, prednol,coraspirin ve protestan iğne ye başlıyorsun.

Benim Dondurulmuslar 5. Gün olduğu için transfer olacağı gün çözdüler. Transfer sonrası belirtimi mi sordun ben çok belirti yasamadim. Bence çoğu ilaçların etkisi. Sadece testten önce son iki gün çok çok hafif kaşık ağrım oldu o kadar.

Günaydın kızlar bugün 3. Test günüm bakalım bebisim hala benimle mi değer artışlarım kontrol edilecek ilk gün ki kadar heycanliyim umarım benimledir yoksa mahvolurum ona çok alıştım allahım sen yardım et Yarabbim kuzum benimle olsun dualarinizi eksik etmeyin kızlar ne olur inşallah güzel haberlerle döneceğim sizlere...

İnşallah çok güzel bi artışın olur canim inş bebisin seninledir dualarim seninle güzel haberlerle dön inş

İnşallah çok güzel bi artışın olur canim inş bebisin seninledir dualarim seninle güzel haberlerle dön inş
Amin canm allah razı olsun bir tek sizlerle paylaşıyorum sizlerin desteği benim için çok değerli inşallah güzel sonuçlarla döneceğim 2 saate çıkacak dediler geçmiyor zaman

Ikiz mi ne?? Masallah cok güzel artmis
Teşekkür ederim canm vala 1 embriyo konuldu ama binde bir ihtimal olur herhalde ikiz olursa :) çok mutluyum sevinçten çığlık atmak istiyorum... Sağlıklı bir evlat Diledim hep Rabbim den allahım bu günleri de gösterdi ya bana şükürler olsun.

Masallah canim benim.bi daha yaptirmazsin heralde test.sira geldi keseleri gormeye:)​
Sağol tatlım dokto amcamizla görüştük 10 gün sonra ultrason a çağırdı artık teste gerek yok dedi haftaya perşembe nasıl geçecek bu günler ayyy oyke mutluyum ki Allah isteyen herkese nasip etsin aminnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…