- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
Canım benim de senin gibi dondurulmuş tedavili transferim olucak nasipse senin hiç belirtin oldu ve kaçıncı denemendi ? İlk estrofem kullanıyosun sonra neler kullNdın bide transferin kaçıncı gün olmuştu?Sagolasin canım darısı başına ınş. Ben yatak bile açmadım, dolaniyirdum oturuyordum yemeğimi de yaptım ama cok stressizdim. Tabi manevi olarak cok dua ettim okumam gereken şeyleri okudum. İçime ferahlık geldi hatta gülme krizlerine girdim bol bol. Hiç transfer olmamış gibiydim yani. Morfoloji YUZDE BIR di. Sayıyı hiç hatırlamıyorum kaç yıl oldu yaptırali. Tedavinin hangi asamasindasin ona göre söyleyeyim ilaclari
Adetinin 19. Günü transferim oldu,genellikle 18_20 arası oluyormuş.2. Tüp bebek denemem. Adetinin ikinci günü muayene oluyorsun.estrofem evet ve vitaminler. Sonra 13 gün sonra çağırıyorlar. Rahim kalinligina ve bir test istiyorlar. Her şey normalse o günden itibaren diğer ilaçlara ek olarak monodoks, prednol,coraspirin ve protestan iğne ye başlıyorsun.Canım benim de senin gibi dondurulmuş tedavili transferim olucak nasipse senin hiç belirtin oldu ve kaçıncı denemendi ? İlk estrofem kullanıyosun sonra neler kullNdın bide transferin kaçıncı gün olmuştu?
Benim Dondurulmuslar 5. Gün olduğu için transfer olacağı gün çözdüler. Transfer sonrası belirtimi mi sordun ben çok belirti yasamadim. Bence çoğu ilaçların etkisi. Sadece testten önce son iki gün çok çok hafif kaşık ağrım oldu o kadar.Canım benim de senin gibi dondurulmuş tedavili transferim olucak nasipse senin hiç belirtin oldu ve kaçıncı denemendi ? İlk estrofem kullanıyosun sonra neler kullNdın bide transferin kaçıncı gün olmuştu?
İnşallah çok güzel bi artışın olur canim inş bebisin seninledir dualarim seninle güzel haberlerle dön inşGünaydın kızlar bugün 3. Test günüm bakalım bebisim hala benimle mi değer artışlarım kontrol edilecek ilk gün ki kadar heycanliyim umarım benimledir yoksa mahvolurum ona çok alıştım allahım sen yardım et Yarabbim kuzum benimle olsun dualarinizi eksik etmeyin kızlar ne olurinşallah güzel haberlerle döneceğim sizlere...
Amin canm allah razı olsun bir tek sizlerle paylaşıyorum sizlerin desteği benim için çok değerli inşallah güzel sonuçlarla döneceğim 2 saate çıkacak dediler geçmiyor zamanİnşallah çok güzel bi artışın olur canim inş bebisin seninledir dualarim seninle güzel haberlerle dön inş
Dualarini oku canım hem heyecanin gider hem inş sonucun güzel cikarAmin canm allah razı olsun bir tek sizlerle paylaşıyorum sizlerin desteği benim için çok değerli inşallah güzel sonuçlarla döneceğim 2 saate çıkacak dediler geçmiyor zaman
Dualarini oku canım hem heyecanin gider hem inş sonucun güzel cikar[/QUOTE Okuyorum canm allahım yar ve yardimcimiz olsun düşüncen için Sağol tatlım :)
Canim şimdi aldım sonucu desteğin için teşekkür ederim tatlım allhima şükürler olsun 414 çıktı sonucumCikmadi mi canım sonuç
Ikiz mi ne?? Masallah cok güzel artmisKızlarrrr çok mutluyum yaaaa sonuç 414.5 allahıma şükürler olsun... artış güzel gidiyor siz ce de iyi değilmi 12. Gun 55 14. Gun 127 16. Gun 414 allahım tüm isteyen herkese nasip etsin dilerim aminnnnn
Masallah canim benim.bi daha yaptirmazsin heralde test.sira geldi keseleri gormeye:)Canim şimdi aldım sonucu desteğin için teşekkür ederim tatlım allhima şükürler olsun 414 çıktı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?