Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Tabi ki canm benm de 10. Gun çıkmıştı idrarda ilk 55 sonra 127 çıktı degerim allaha şükür bebeğim benimle değerleri kontrol ediyoruz:) umarım iyi gider darısı sana tatlim
Ayyyy inş cnm ya bayağı sıkıntı çektim çok üzüldüm ağladım inş güzel sonuçlar alırım alırız :)

Kızlar ya aynı adet olacakmisim gibi karnim şişti belim ve karnim ağrıyor kötü bişey olmaz dimi çok ihtiyacım var iyi şeyler duymaya en son adet tarihim 29 ekimdi genelde 2-3 gün önce olurum ben kan degerimde artti ama problem mi var acaba böyle bişey yasiyormusunuz asmakilit S sibelay Ve pozitif alan tüm arkadaşlarım lütfen bilgi verin

kizlar Allah saglikli hayirli evlatlar versin insallah. bende 2011 yilinda tup bebekle ilk denememde cok sukur hamile kaldim. kizim 3 yasina girdi. kizim 9 aylikken dogal yolla ogluma hamile kaldim. ) oglumda 1,5 yasinda.. lutfen stres yapmayin kafaniza takmayin. kizim olmadan cok stres yapardim niye olmuyo diye stresten olmazdi. lutfen guzel seyler dusunun hersey cok guzel olcak.. ben tedaviden sonra bol bol ananasve kivi yedim bebegin tutunmasina yardimci oluyomus. kendinize cok iyi bakin. sormak istediginiz konularda seve seve yardimci olurum

Ay ne güzelmiş hikayeniz. Tabii böyle forumlara yazıp bize destek olmanız da çok güzel.rabbim iki evladinizin da bahtini güzel eylesin

Ay twbrik ederim canim.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ınş.Ben de yarın kan testi vereceğim. İns bu sefer pozitifmis görürüm
Ins cnm p tesiyi beklicem ben daha bi kac gün kan veriyomusuZ delik deşik oldu heryerim inşallah pozitifi görürsün canım hayırlısıyla :)

Canim sakin ol.. dun aksam benim yasadigim sanciyi tahmun edemezsin.. sanki boyle icimden bir seyler sokuldu gibiydi. Kanama yoksa dert yok... sanirim bagirsak sancilari da biraz adet sancisina benziyor. Karin şişligine gel i nce en az 3 aylik gibiyim. Ne çabuk buyudun karnin diyorlar

Ay canm vala sabah uyanır uyanmaz ilk isim wc ye gidip kontrol etmek oluyor gün içinde 50 kez kontrol ediyorum sanırım evham yapıyorum ama napim Bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum ama inş söylediğin gibidir bi nebze de olsa içim ferahladi

Ya bende bugün bi kan testi daha yaptırayim Dr istemedi ama içim rahat etsin dua edin bana ilaç yazdırma gidicem hazır gitmişken yapayım dimi

Canim ara ara benim de karnim sisiyor ve sanki kasiklarima baski yapiyor o yuzden adet sancisi gibi geliyor galiba.bel agrisi da ara ara oluyor endiselenme icini ferah tut.

Canim ara ara benim de karnim sisiyor ve sanki kasiklarima baski yapiyor o yuzden adet sancisi gibi geliyor galiba.bel agrisi da ara ara oluyor endiselenme icini ferah tut.
Sağol canm demek ki normal mis çok tedirginim anliyosundur beni kolay kolay bu günlere gelmedik allahım sonuna kadar sürmesini bebeklerimizi kucagimiza sağlıklı bir şekilde almamizi nasip etsin amin

Sağol canm demek ki normal mis çok tedirginim anliyosundur beni kolay kolay bu günlere gelmedik allahım sonuna kadar sürmesini bebeklerimizi kucagimiza sağlıklı bir şekilde almamizi nasip etsin amin
Ben de cok tedirgin oluyorum su kese ve kalp atisini da hayirlisiyla gorup duysam o zaman inanicam hamile olduguma.insallah her sey yolunda gider.

Canım benim cok da evham yapip kotu şeyleri çağırma.. olumlu enerji pek cok şeyin üstesinden gelir..

Ben de cok tedirgin oluyorum su kese ve kalp atisini da hayirlisiyla gorup duysam o zaman inanicam hamile olduguma.insallah her sey yolunda gider.
Amin canm inşallah ben herhalde kucağıma alana kadar rahat olamayacagim ama dediğin gibi o evreleri geçersem hamileyim diyebilirim ancak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…