- 1 Aralık 2014
- 251
- 260
- 73
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.günmüş hemde ne güzel... Zaman Geçmiyor arkadasım haklısın ama olumsuz olmayalım hiç belirtisi olmayıp hamilelik haberi alan bisürü arkadas var, bizde onlardan oluruz insallah..Benim 3. Denemem. 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu. Benimde hiç bir belirti yok. Sadece göğüslerim biraz acıyo. Oda çok değil. Beklemek çok zorrrrr.
Masallah canm Ne guzel ben hepinize heran dua ediyorum Amin insallah...Ayy şükürler olsun 236 çıkmış çok korkmustum.bana dua edin kızlar...hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah yavrularmiza..
Canim ne güzel ben de doktoru aradım 2 hafta sonra gel dedi senin bugün kaçıncı gununAyy şükürler olsun 236 çıkmış çok korkmustum.bana dua edin kızlar...hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah yavrularmiza..
Bendede hic belirti olmadi arkadaslar belirti aramayin kendinizi strese sokmayin derim yeni yeni kasik agrim var ama cok degil Allahim hepimize nasip etsin Annelik duygusunu insallah Tedavi surecinde olan arkadaslarda pozitif sonuclar gostersin Amin..5.günmüş hemde ne güzel... Zaman Geçmiyor arkadasım haklısın ama olumsuz olmayalım hiç belirtisi olmayıp hamilelik haberi alan bisürü arkadas var, bizde onlardan oluruz insallah..
13.günüm 3.gün embriyosu benim ki bende yarın arayacak ininşallah dr û cnmCanim ne güzel ben de doktoru aradım 2 hafta sonra gel dedi senin bugün kaçıncı gunun
gözün aydın canım Allah hayırlı uğurlu etsin ve tamamına erdirsin inşallah. Dilerim sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip olur. sevgilerAyy şükürler olsun 236 çıkmış çok korkmustum.bana dua edin kızlar...hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah yavrularmiza..
Test günün nezamandı canım..Çok Üzgünüm ya dayanamayıp kan testi yaptırdım 10. Günüm 2 çıktı sonuç negatif
Insallah arkadasım ne güzel söylemişsin.. Beklerken zaman geçmiyo,3-5 gün sabredemiyoruz ama çocuk istediğimiz günden bugüne yıllar geçmiş haberimiz yokBendede hic belirti olmadi arkadaslar belirti aramayin kendinizi strese sokmayin derim yeni yeni kasik agrim var ama cok degil Allahim hepimize nasip etsin Annelik duygusunu insallah Tedavi surecinde olan arkadaslarda pozitif sonuclar gostersin Amin..
Test günün nezamandı canım..
Yok mudur umut olacak bi Örneği.. Okadar hormon alıyoruz sonuc böyle çıkıyor.. icini ferah tut arkadasım kaçıncı denemenIki gün sonra canım 14 Şubat da
Yok mudur umut olacak bi Örneği.. Okadar hormon alıyoruz sonuc böyle çıkıyor.. icini ferah tut arkadasım kaçıncı denemen
Gebelik takvimini nasıl yapıyoruz canimBen tekrar kan verdim sonucu bekliyorum inşallahinşallah artaR d6ua edin...bugün 13.günüm
Cnm kişisel bilgilerden hamile kaldigin tarihi yazıp ddeğişikleri kaydet yapıyorsun.ondan öncede gebelik hesaplama yap tüp bebek transferine göre Cnm.gebe kaldigin Tarih çıkıyor.biraz karışıktî inş yardımcı olmusumdurGebelik takvimini nasıl yapıyoruz canim
Aynen canm ya ben 10 yildan sonra ilk defa bugunlerimi gordum Rabbime sonsuz şükürler olsun esim agliyo cok guzel duygu her isteyene Rabbim nasip etsin insallah kucagimiza almakda nasip olur Bol bol dua edelim herzaman arkadaslar Rabbim herkese nasip etsin...Insallah arkadasım ne güzel söylemişsin.. Beklerken zaman geçmiyo,3-5 gün sabredemiyoruz ama çocuk istediğimiz günden bugüne yıllar geçmiş haberimiz yok