Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Benim 3. Denemem. 2 tane 5. Gün embriyosu konuldu. Benimde hiç bir belirti yok. Sadece göğüslerim biraz acıyo. Oda çok değil. Beklemek çok zorrrrr.
5.günmüş hemde ne güzel... Zaman Geçmiyor arkadasım haklısın ama olumsuz olmayalım hiç belirtisi olmayıp hamilelik haberi alan bisürü arkadas var, bizde onlardan oluruz insallah..

test tekrarlayan arkadaşlar çok şükür yükselmiş değerleriniz.. Allah kimseye aratmasın, verdiğine kaybettirmesin.. Umuttt arkadaşım dualarımız senin icin insallah senin mucizen de gerçekleşsin, hepimize umut ol

5.günmüş hemde ne güzel... Zaman Geçmiyor arkadasım haklısın ama olumsuz olmayalım hiç belirtisi olmayıp hamilelik haberi alan bisürü arkadas var, bizde onlardan oluruz insallah..
Bendede hic belirti olmadi arkadaslar belirti aramayin kendinizi strese sokmayin derim yeni yeni kasik agrim var ama cok degil Allahim hepimize nasip etsin Annelik duygusunu insallah Tedavi surecinde olan arkadaslarda pozitif sonuclar gostersin Amin..

• Kızlar Napıyosunuz ben yataktan kalkarken rahimde inanılmaz bir sancı oluyor sizlerde de olmuşmuydu?bugün 3.gündü

umuttttt umuttttt arkadaşımız test verecekti değil mi arkadaşlar? acaba sonucu yazdı da ben mi görmedim?

Ayy şükürler olsun 236 çıkmış çok korkmustum.bana dua edin kızlar...hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah yavrularmiza..
gözün aydın canım Allah hayırlı uğurlu etsin ve tamamına erdirsin inşallah. Dilerim sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip olur. sevgiler

Bendede hic belirti olmadi arkadaslar belirti aramayin kendinizi strese sokmayin derim yeni yeni kasik agrim var ama cok degil Allahim hepimize nasip etsin Annelik duygusunu insallah Tedavi surecinde olan arkadaslarda pozitif sonuclar gostersin Amin..
Insallah arkadasım ne güzel söylemişsin.. Beklerken zaman geçmiyo,3-5 gün sabredemiyoruz ama çocuk istediğimiz günden bugüne yıllar geçmiş haberimiz yok

Biraz gülelim bir arkadaşımız paylaşmış topikte :KK71::KK73::KK9:

Eklentiler

• 10923282_10206058822816314_4043170080680637281_n.webp
    10923282_10206058822816314_4043170080680637281_n.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 74
Insallah arkadasım ne güzel söylemişsin.. Beklerken zaman geçmiyo,3-5 gün sabredemiyoruz ama çocuk istediğimiz günden bugüne yıllar geçmiş haberimiz yok
Aynen canm ya ben 10 yildan sonra ilk defa bugunlerimi gordum Rabbime sonsuz şükürler olsun esim agliyo cok guzel duygu her isteyene Rabbim nasip etsin insallah kucagimiza almakda nasip olur Bol bol dua edelim herzaman arkadaslar Rabbim herkese nasip etsin...
Amin

Back
X