Bende hiçbirşey olmuyo sali günü yapıldı transferim
- Kızlar Napıyosunuz ben yataktan kalkarken rahimde inanılmaz bir sancı oluyor sizlerde de olmuşmuydu?bugün 3.gündü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
- Kızlar Napıyosunuz ben yataktan kalkarken rahimde inanılmaz bir sancı oluyor sizlerde de olmuşmuydu?bugün 3.gündü
Yok mudur umut olacak bi Örneği.. Okadar hormon alıyoruz sonuc böyle çıkıyor.. icini ferah tut arkadasım kaçıncı denemenIki gün sonra canım 14 Şubat da
cok umutlanma ama kendini kahretme.. Kaybın icin de cok üzüldüm. Allah tez zamanda nasip etsin hepimize insallahVar aslında ama umitlenmek istemiyorum ikinci denemem ilkinde 7 haftalik ken düşük yaptım
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan.. Bukadar beklemeden sonra mutluluğunun tadına cıkarAynen canm ya ben 10 yildan sonra ilk defa bugunlerimi gordum Rabbime sonsuz şükürler olsun esim agliyo cok guzel duygu her isteyene Rabbim nasip etsin insallah kucagimiza almakda nasip olur Bol bol dua edelim herzaman arkadaslar Rabbim herkese nasip etsin...
Amin
çok sağol canım Öyle gercekten insallah herkes mutlu olsun..Hayırlı uğurlu olsun tekrardan.. Bukadar beklemeden sonra mutluluğunun tadına cıkar
Hayirli olsun canm insallah sonucun pozitif olur canm belirtiler icin cok erken daha belirti olmuyor canm ancak gebeligi ogrendikten sonra basliyor canm mesela benim bugun 11.gun buaksam ilk defa sol kasigim agridi sadece bu bukadar yani takma kafana rahat olmaya calis ananas yeyin kabak cekirdegi yiyin :) ve bol bol dua edin...Kızlar yazdıklarınızı okuyorum
Benim de pazartesi günü yapıldı ama bende de bir b
elirti yok arkadaşlar
Hayirli olsun canm insallah sonucun pozitif olur canm belirtiler icin cok erken daha belirti olmuyor canm ancak gebeligi ogrendikten sonra basliyor canm mesela benim bugun 11.gun buaksam ilk defa sol kasigim agridi sadece bu bukadar yani takma kafana rahat olmaya calis ananas yeyin kabak cekirdegi yiyin :) ve bol bol dua edin...
Amin canim..Teşekkür ederim inşallah. Rabbim isteyen herkesin dualarını kabul etsin inşaallah .
valla Neden oluyo anlamadım bendeBende hiçbirşey olmuyo sali günü yapıldı transferim
merhaba tatlım.özellikle seni takip ediyorum.gerçekten çok üzüldüm senin adına.rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.hayalmis 2 günlük bir ruyaymis değer artmadi malesef 25.1 e düşmüş. şimdi ye kadarki en büyük yıkım oldu bu...
Amin canim yapılacak Birse y yok keşke olsa konuda bunu yaşayan tek kişi benim.şimdi bebeklerimi n düşmesini bekliyorum dün son umut tekrar yaptık 18 olmuş idrar testi de artık iyice silinmeye başla di yarın hiç çıkmaz sanırım ne diyim nasip değilmiş. rabbim sizi ve meleklerinizi korusun.merhaba tatlım.özellikle seni takip ediyorum.gerçekten çok üzüldüm senin adına.rabbim herşeyin hayırlısını versin inş.
Amin canim yapılacak Birse y yok keşke olsa konuda bunu yaşayan tek kişi benim.şimdi bebeklerimi n düşmesini bekliyorum dün son umut tekrar yaptık 18 olmuş idrar testi de artık iyice silinmeye başla di yarın hiç çıkmaz sanırım ne diyim nasip değilmiş. rabbim sizi ve meleklerinizi korusun.
öyle canım yıkıldı k ama toparlanmam lazım baş ka seçenek yok.Geçmiş olsun canım Allah sabır versin benim de negatif çıktı arkadaşım çok Üzgünüm
öyle canım yıkıldı k ama toparlanmam lazım baş ka seçenek yok.
Amin canim yapılacak Birse y yok keşke olsa konuda bunu yaşayan tek kişi benim.şimdi bebeklerimi n düşmesini bekliyorum dün son umut tekrar yaptık 18 olmuş idrar testi de artık iyice silinmeye başla di yarın hiç çıkmaz sanırım ne diyim nasip değilmiş. rabbim sizi ve meleklerinizi korusun.[
Allah sabrini bol wersin...inş.tez zamanda bebişlerine kavuşursun canim
Kuzum yaa hayırlısı olsun umarım bu ay kendiliğinden gelir bebeğin de doktorlarda hayret ederArkadaslar rabbim birdaha yasatmasin negatif kimseye cok zor gunler geciriyor insan ama bi zaman sonra toparlaniyor arilik ayinda 4. Denemem olmustu tutunup dustu bebegim rabbim birdaha yasatmasin ammmminnn simdi 5. Denemem donmusum olucakti bugun gittim rahim kalinlasmamis iptal ilaclari biraktim adet olunca gel dedi dr hayirlisi bakalim
yok canım malesef kaliteli değilmiş dondurulacak kadar.Öyle önümüze bakmaliyiz dondurulmuş larin var mı