Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Amin canim yapılacak Birse y yok keşke olsa konuda bunu yaşayan tek kişi benim.şimdi bebeklerimi n düşmesini bekliyorum dün son umut tekrar yaptık 18 olmuş idrar testi de artık iyice silinmeye başla di yarın hiç çıkmaz sanırım ne diyim nasip değilmiş. rabbim sizi ve meleklerinizi korusun.
Umut Sayfayı açıp açıp sen bişeler yazdın mı diye takip ediyorum inan.. Allah yaşatmasın hiçkimseye boyle bise. Insallah tez zamanda hepimizin yüzleri güler

aminnn canım ne kadar dir istiyorsun? ne kadarlik evlisiniz

4 yıllık evliyim canım hiç korunmadik hiç bir sorunumuz yok neden olmuyor bilmiyorum 8 tane dondurulmuş var çok şükür onlarla devam edeceğiz gerçi ben drumu aradim yarın test yaptir bir de pazartesi tekrar yaptir geç tutunmus olabilir dedi benim pek umudum yok olsa 10. Günde çıkardı diye düşünüyorum

öyle canım yıkıldı k ama toparlanmam lazım baş ka seçenek yok.
size birşey olmasın.siz sağlıklı olursanız tekrar denersiniz.allah can sağlığı versin.eminim çok üzülmüşsündür.benim 3 aşılamam da tutmamıştı.çok üzülmüştüm.kısmet tüp bebeğeymiş.her işte vardır bir hayır bunu hiç unutma arkadaşım

beklemek zor, benim transferden sonra 9 . Günüm .. negatif sonuç alanlara Allah hayırlısını versin.üzülme meye çalışın nolur. Hamile olanlar da hayırlısıyla sağlıkla kuçaklarına alsınlar inş. Bebeklerini. Benim tahlil günüm 16 sı p.tesi... tahlil yaptıranlara şunu sormak istiyorum. C.tesi günü tahlil için kan verebilir miyim devlet hastanesi Vb.? Acilden ? .. Oturduğum yerde (ilçede) özel hastane yok da. Pazartesi ye kadar beklemesem? Bilen fikri olan var mi.

benim de yarın transferin 10. Günü ama özel hastane yok burada ve nerde tahlil yaptıracağımı bilmiyorum. 12. Günü beklemek zorundayım sanırım?

Umut Sayfayı açıp açıp sen bişeler yazdın mı diye takip ediyorum inan.. Allah yaşatmasın hiçkimseye boyle bise. Insallah tez zamanda hepimizin yüzleri güler
aminnn canım o kadar içim yandı ki. pek birsey yazmak ta gelmiyor içimden nasıl teselli etse m kendimi diye bbilemiyorum surekli dalıp gidiyorum toparlayamiyorim kafamı. sanki tüm çareler tükenmiş gibi geliyor. aslında öyle değil biliyorum ama zaman geçmeyecek gibi geliyor dua edin bana ben hepinize dua ediyorum

size birşey olmasın.siz sağlıklı olursanız tekrar denersiniz.allah can sağlığı versin.eminim çok üzülmüşsündür.benim 3 aşılamam da tutmamıştı.çok üzülmüştüm.kısmet tüp bebeğeymiş.her işte vardır bir hayır bunu hiç unutma arkadaşım
onu biliyorum ama diyorum ya ilk kez bu kadar yaklastik biz ilk kez olacak gibi hihissettik başta 0 alsam bu kadar kötü olmazdı gibi geliyor. nasip artık dua edin bana da ne olur toparlanmam lazım

4 yıllık evliyim canım hiç korunmadik hiç bir sorunumuz yok neden olmuyor bilmiyorum 8 tane dondurulmuş var çok şükür onlarla devam edeceğiz gerçi ben drumu aradim yarın test yaptir bir de pazartesi tekrar yaptir geç tutunmus olabilir dedi benim pek umudum yok olsa 10. Günde çıkardı diye düşünüyorum
belli olmaz canım ben 8. gün yaptirdim 3 çıktı 10. gün 26 yani yukelebili r bir dene bakalım

aminnn canım o kadar içim yandı ki. pek birsey yazmak ta gelmiyor içimden nasıl teselli etse m kendimi diye bbilemiyorum surekli dalıp gidiyorum toparlayamiyorim kafamı. sanki tüm çareler tükenmiş gibi geliyor. aslında öyle değil biliyorum ama zaman geçmeyecek gibi geliyor dua edin bana ben hepinize dua ediyorum
Umut insallh en yakin zamnda bze iyi haberler vereceksin.biliyorum cok zor. En bastan negatf olsa bu kdr yipranmazdin.ama yasin cok genc 24 mussun daha. O yuzden umutsuzluk icin cok erkn. Ben 26 yim ama doktr bana yumurtaliklarin 40 yasinda dedi. Zamnla yarisiyorum.

Umut insallh en yakin zamnda bze iyi haberler vereceksin.biliyorum cok zor. En bastan negatf olsa bu kdr yipranmazdin.ama yasin cok genc 24 mussun daha. O yuzden umutsuzluk icin cok erkn. Ben 26 yim ama doktr bana yumurtaliklarin 40 yasinda dedi. Zamnla yarisiyorum.
allahim seni de bebeklerini de korusun. 25 Im. pko dışında bir sorun yok çok şükür. beklemek zor canım biliyorsun 2 yıldır her ay aynı hüsran. Bu son olsun dedik olmadı. vardır bir hayır suan tek isteğim kafamı dağıtma k toparlanmak.

Slm kizlar..aralikta ilk transferim olmustu..malesef kimyasal gebelikdii...belki hatirlayaniniz vardirr..

7 subattada 2. Transferim oldu yine beklemedeyim..bakalim nolcekkk...

Back
X