yok canım malesef kaliteli değilmiş dondurulacak kadar.
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bizlerde pozitif sonuçları alırız pes etmek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım malesef kaliteli değilmiş dondurulacak kadar.
aminnn canım ne kadar dir istiyorsun? ne kadarlik evlisinizHayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bizlerde pozitif sonuçları alırız pes etmek yok
Umut Sayfayı açıp açıp sen bişeler yazdın mı diye takip ediyorum inan.. Allah yaşatmasın hiçkimseye boyle bise. Insallah tez zamanda hepimizin yüzleri gülerAmin canim yapılacak Birse y yok keşke olsa konuda bunu yaşayan tek kişi benim.şimdi bebeklerimi n düşmesini bekliyorum dün son umut tekrar yaptık 18 olmuş idrar testi de artık iyice silinmeye başla di yarın hiç çıkmaz sanırım ne diyim nasip değilmiş. rabbim sizi ve meleklerinizi korusun.
aminnn canım ne kadar dir istiyorsun? ne kadarlik evlisiniz
Idrar da görmüşsün işte ne güzel, hic stres yapıp yavrunu üzme arkadasım.. O sana sımsıkı tutunmuş belli zatenbugün 10. günüm idarar testi yaptım silik bir ikinci çizgi çıktı kan testi de verdim 4te sonucunu öğrenecem inşallah iyi bir sayı çıkar
size birşey olmasın.siz sağlıklı olursanız tekrar denersiniz.allah can sağlığı versin.eminim çok üzülmüşsündür.benim 3 aşılamam da tutmamıştı.çok üzülmüştüm.kısmet tüp bebeğeymiş.her işte vardır bir hayır bunu hiç unutma arkadaşımöyle canım yıkıldı k ama toparlanmam lazım baş ka seçenek yok.
bugün 10. günüm idarar testi yaptım silik bir ikinci çizgi çıktı kan testi de verdim 4te sonucunu öğrenecem inşallah iyi bir sayı çıkar
darısı başıma darısı başımıza inş. Ay ne mutlu ne gzl10. gün değerim 151 inşallah devamı gelir![]()
aminnn canım o kadar içim yandı ki. pek birsey yazmak ta gelmiyor içimden nasıl teselli etse m kendimi diye bbilemiyorum surekli dalıp gidiyorum toparlayamiyorim kafamı. sanki tüm çareler tükenmiş gibi geliyor. aslında öyle değil biliyorum ama zaman geçmeyecek gibi geliyor dua edin bana ben hepinize dua ediyorumUmut Sayfayı açıp açıp sen bişeler yazdın mı diye takip ediyorum inan.. Allah yaşatmasın hiçkimseye boyle bise. Insallah tez zamanda hepimizin yüzleri güler
onu biliyorum ama diyorum ya ilk kez bu kadar yaklastik biz ilk kez olacak gibi hihissettik başta 0 alsam bu kadar kötü olmazdı gibi geliyor. nasip artık dua edin bana da ne olur toparlanmam lazımsize birşey olmasın.siz sağlıklı olursanız tekrar denersiniz.allah can sağlığı versin.eminim çok üzülmüşsündür.benim 3 aşılamam da tutmamıştı.çok üzülmüştüm.kısmet tüp bebeğeymiş.her işte vardır bir hayır bunu hiç unutma arkadaşım
belli olmaz canım ben 8. gün yaptirdim 3 çıktı 10. gün 26 yani yukelebili r bir dene bakalım4 yıllık evliyim canım hiç korunmadik hiç bir sorunumuz yok neden olmuyor bilmiyorum 8 tane dondurulmuş var çok şükür onlarla devam edeceğiz gerçi ben drumu aradim yarın test yaptir bir de pazartesi tekrar yaptir geç tutunmus olabilir dedi benim pek umudum yok olsa 10. Günde çıkardı diye düşünüyorum
Umut insallh en yakin zamnda bze iyi haberler vereceksin.biliyorum cok zor. En bastan negatf olsa bu kdr yipranmazdin.ama yasin cok genc 24 mussun daha. O yuzden umutsuzluk icin cok erkn. Ben 26 yim ama doktr bana yumurtaliklarin 40 yasinda dedi. Zamnla yarisiyorum.aminnn canım o kadar içim yandı ki. pek birsey yazmak ta gelmiyor içimden nasıl teselli etse m kendimi diye bbilemiyorum surekli dalıp gidiyorum toparlayamiyorim kafamı. sanki tüm çareler tükenmiş gibi geliyor. aslında öyle değil biliyorum ama zaman geçmeyecek gibi geliyor dua edin bana ben hepinize dua ediyorum
allahim seni de bebeklerini de korusun. 25 Im. pko dışında bir sorun yok çok şükür. beklemek zor canım biliyorsun 2 yıldır her ay aynı hüsran. Bu son olsun dedik olmadı. vardır bir hayır suan tek isteğim kafamı dağıtma k toparlanmak.Umut insallh en yakin zamnda bze iyi haberler vereceksin.biliyorum cok zor. En bastan negatf olsa bu kdr yipranmazdin.ama yasin cok genc 24 mussun daha. O yuzden umutsuzluk icin cok erkn. Ben 26 yim ama doktr bana yumurtaliklarin 40 yasinda dedi. Zamnla yarisiyorum.
belli olmaz canım ben 8. gün yaptirdim 3 çıktı 10. gün 26 yani yukelebili r bir dene bakalım
Hayırlı olsun canım.. Tabiki gelicek devamı müjdelerin en güzelini almıssın kendini evhamlara teslim etme hamilesin arkadasım tadını cıkar10. gün değerim 151 inşallah devamı gelir![]()