Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar bugün 7. Gunum ve kasık larim agriyo. Dün gece bıçak sağlanır gibi bir ağrı yaşadım ama çok şükür geçti. Daha 5 gün var test tarihime. Vakit geçmek bilmiyo. Ayaklarım in üşümesi ve kasık ağrıları dışında hiç bir belirtim yok

allahim seni de bebeklerini de korusun. 25 Im. pko dışında bir sorun yok çok şükür. beklemek zor canım biliyorsun 2 yıldır her ay aynı hüsran. Bu son olsun dedik olmadı. vardır bir hayır suan tek isteğim kafamı dağıtma k toparlanmak.
Canım ben de kasım ayında ilk denememde negatifi aldım. 5. gün embriyosuydu. 0.1i görünce dünya başıma yıkılmıştı sanki. Ama üc gün sürdü, hemen görüştüm doktorumla. Histereskopi yapıldı neden tutmadığına dair ve temiz çıktı sonuç. Dr.a gittim adet tarihimi şubat tatiline göre ayarlayalım ben yeniden deneyeceğim dedim. Şimdi pozitif çıktı. Daha önümüzde uzunca bir süreç var, kese, kalp atışı vs. ama bunu bile göreceğim aklıma gelmezdi. Sen belki de tedavinin ardından normal yoldan kalacaksın. Tek diyecegim kendini sakın ama sakın bırakma canım. Sınanıyoruz. Rabbim er geç emeklerimizin karşılığını veriyor.

Kızlar bugün 7. Gunum ve kasık larim agriyo. Dün gece bıçak sağlanır gibi bir ağrı yaşadım ama çok şükür geçti. Daha 5 gün var test tarihime. Vakit geçmek bilmiyo. Ayaklarım in üşümesi ve kasık ağrıları dışında hiç bir belirtim yok
Bende de ayak üşümesi ve ağrı dışında belirti yoktu canım. Inşallah güzel sonuçlarını duyarız.

kaçıncı deneme sorun ne
2. denemem.. sorun tüplerim tıkanmış. laporoskopik endometrıozisim var. ameliyatta dr. açmaya çalışmış ancak açılmamış. direk tüp bebek tedavisiyle başladık cnm. ilk deneme tutundu 1 hafta sonra düştü. 2. deneme galiba pozitifi göremicez. pazartesi test günüm. ancak bu sabah ta asıcık kanamam geldi. kasıklarım çok ağrıo. moralim bozuldu çok... dra msj attım cvp yok bekliyorum.. 5.gün transferi 9. günüm. acaba test yaptırsam mı???

2. denemem.. sorun tüplerim tıkanmış. laporoskopik endometrıozisim var. ameliyatta dr. açmaya çalışmış ancak açılmamış. direk tüp bebek tedavisiyle başladık cnm. ilk deneme tutundu 1 hafta sonra düştü. 2. deneme galiba pozitifi göremicez. pazartesi test günüm. ancak bu sabah ta asıcık kanamam geldi. kasıklarım çok ağrıo. moralim bozuldu çok... dra msj attım cvp yok bekliyorum.. 5.gün transferi 9. günüm. acaba test yaptırsam bence test yaptir benim de 5.gun transferin di 8.gunde çıktı canim

2. denemem.. sorun tüplerim tıkanmış. laporoskopik endometrıozisim var. ameliyatta dr. açmaya çalışmış ancak açılmamış. direk tüp bebek tedavisiyle başladık cnm. ilk deneme tutundu 1 hafta sonra düştü. 2. deneme galiba pozitifi göremicez. pazartesi test günüm. ancak bu sabah ta asıcık kanamam geldi. kasıklarım çok ağrıo. moralim bozuldu çok... dra msj attım cvp yok bekliyorum.. 5.gün transferi 9. günüm. acaba test yaptırsam mı???
Canim bence test yaptir 5.gun transferin di benimki 8.gunde kanda cikti

aminnn canım o kadar içim yandı ki. pek birsey yazmak ta gelmiyor içimden nasıl teselli etse m kendimi diye bbilemiyorum surekli dalıp gidiyorum toparlayamiyorim kafamı. sanki tüm çareler tükenmiş gibi geliyor. aslında öyle değil biliyorum ama zaman geçmeyecek gibi geliyor dua edin bana ben hepinize dua ediyorum
Umutcum umudunu kaybetme kuzum emi zor bir durum Rabbim sabirlarini versin sana... bilmiyorum benim gibi nedeni belli olup ta hamile normal yolla hamile kalamamakmi daha zor yoksa sebepsiz infertilite dedikleri senin durumunmu daha zor inan bilmiyorum canım :( Rabbim tez zamanda anneligi nasip eder inşallah hepimize... bu arada bilmiyorum tanımıyorum da seni eğer yaparım dersen durumu senin gibi sebepsiz infertilite olan bir arkadaşım bir karışımla hamile kaldı onada başkaSı demiş o kişi 2. Ayda bu arkadaşım 4. Ayda kaldı

Umutcum umudunu kaybetme kuzum emi zor bir durum Rabbim sabirlarini versin sana... bilmiyorum benim gibi nedeni belli olup ta hamile normal yolla hamile kalamamakmi daha zor yoksa sebepsiz infertilite dedikleri senin durumunmu daha zor inan bilmiyorum canım :KK43: Rabbim tez zamanda anneligi nasip eder inşallah hepimize... bu arada bilmiyorum tanımıyorum da seni eğer yaparım dersen durumu senin gibi sebepsiz infertilite olan bir arkadaşım bir karışımla hamile kaldı onada başkaSı demiş o kişi 2. Ayda bu arkadaşım 4. Ayda kaldı
Canim Allah razi olsun denerim tabiki mesaj atabilir misin bana. allah kimsenin kucagınI boş birakmasin çok ama çok zor gercekten.

Canim Allah razi olsun denerim tabiki mesaj atabilir misin bana. allah kimsenin kucagınI boş birakmasin çok ama çok zor gercekten.
Kuzum tam ölçülerine öğrenirim ben sana hurma ve arı poleni var sadece içinde arkadaşım 8 yıldır evli inşallah derdine derman olur

Kuzum tam ölçülerine öğrenirim ben sana hurma ve arı poleni var sadece içinde arkadaşım 8 yıldır evli inşallah derdine derman olur
Canim öğrendim 1 kilo hurma 10 liralık arı poleni alacaksın sadece hurmalari yarim saat kaynar suda bekletip yumusatacakmissin çekirdeklerini çıkartıp poleni ilave edip hamur gibi iyice yogurucakmissin. Her gun aç karnına sabah öğle akşam 1 yemek kaşığı yiyeceksin bundan derman Rabbim den gelecek bunlarda vesile olacak inşallah. .. bu arada tuper gibi bir kutuda saklarsan iyi olur canım

Son düzenleme:
Benimde 7 gün var test için canım benim de ilk kez bugün ayaklarım Üşüyor kasık ağrısı hep vardır bende zaten kistler ve yapisiklik lardan kaynaklı..
.inşallah yavrularimiz bizimledir. Ne ilaç kullaniyorsun ve tedavini nerde yaptırıdin

Canim öğrendim 1 kilo hurma 10 liralık arı poleni alacaksın sadece hurmalari yarim saat kaynar suda bekletip yumusatacakmissin çekirdeklerini çıkartıp poleni ilave edip hamur gibi iyice yogurucakmissin. Her gun aç karnına sabah öğle akşam 1 yemek kaşığı yiyeceksin bundan derman Rabbim den gelecek bunlarda vesile olacak inşallah. .. bu arada tuper gibi bir kutuda saklarsan iyi olur canım
denicem canım teşekkür ederim cok. rabbim bekleyislerimizi boşa çıkarmaz inşallah güzel haberler alırsın iz

Kızlar birşey sorucam transfer olalı 4 gün oldu dün e2 ve pregoston tahlil yap demişti düşük olursa değerin fitil yerine igneye başlarız demişti değerler iyi çıktı igneye gerek yok dedi doktor bthgc de istemiş hormonları tek başına istiyemiyprum dıe kanda degerim 9 kusur çıktı doktor buna göre hevesin dedi ama daha 4gun oldu dedim gününde yine yapari z belli olmaz dedi sizde de böyle şeyler olmusmuydu kafam karıştı

efet cnm 5.gün transferi.
yaptırayım mı? dr.umdan hala ses yok. off çok merak ediyorum ama sonuçtan korkuyorum :KK43::cry:
Ben boş yere umutlandırmak istemem ama bu bahsettigin kısa akıntılar icin hep yerleşme kanaması diyolar insallah senin de yaşadığın budur arkadasım.. Ben senin yerinde olsam test yaparım. Pamuk arkadaşımızında 8.gününde cıktı

Ben boş yere umutlandırmak istemem ama bu bahsettigin kısa akıntılar icin hep yerleşme kanaması diyolar insallah senin de yaşadığın budur arkadasım.. Ben senin yerinde olsam test yaparım. Pamuk arkadaşımızında 8.gününde cıktı

inşallah cnm dayanamadım gittim verdim kan. bakalım belli olucak 1 saate.. 14 şubat günü bende eşime güsel bir haber vermek isterdim ama veremicem gibi geliyor :(

Benim de 3gun transferi 9. Gunum. Cok sabirsizim. Tupler bende de tikali..bakalim iyi haberler veririz insallah birbirimize.. Gerci ben predictor early yaptim ve negatif bugun ama kan degeri onemli diyirlar...

Benimde 7 gün var test için canım benim de ilk kez bugün ayaklarım Üşüyor kasık ağrısı hep vardır bende zaten kistler ve yapisiklik lardan kaynaklı..
.inşallah yavrularimiz bizimledir. Ne ilaç kullaniyorsun ve tedavini nerde yaptırıdin

Bugün 8. Gunum cnm.5 gün kaldı test için. Ben Bursa Acıbadem de yaptırdım. Şu anda crinone jel ve coraspirin kullanıyorum. Yüzümü al basıyor çok. Yanaklarım kıpkırmızı. Vücut sıcaklığım normal ama yüzüm yanıyor. Onun dışında ayaklarım Üşüyor çok. Birde çok sık tuvalete gidiyorum.sende nasıl belirtiler var. Kaçıncı denemen?

Back
X