Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Bende pko var..6 yillik evliyimm..ilaclarr igneler dogal denemeler...asilama..en sonda tup bebek ...oncesi ohss oldum..dondurduk..dondurulmuslarla oldu ilk transfer...simdide 2. Si...

Bende yine pek belirti yok...kanama..bicak batan gibi sancilarr...gecen kinde yine batmalar vardii...ama kimyasalla sonuclandi..simdi icim yine bi garip yarin 7. Gunum sabredemeyip kan testi yaptirabilirimm...

Slm kizlar..aralikta ilk transferim olmustu..malesef kimyasal gebelikdii...belki hatirlayaniniz vardirr..

7 subattada 2. Transferim oldu yine beklemedeyim..bakalim nolcekkk...
Benimde 2. Tüp denemem ve benimde 7sinde transferim oldu.. Kaybın için cok üzüldüm benimki tutmadı test sonucun sıfır cıktı.. Senin test günün nezaman

aminnn canım o kadar içim yandı ki. pek birsey yazmak ta gelmiyor içimden nasıl teselli etse m kendimi diye bbilemiyorum surekli dalıp gidiyorum toparlayamiyorim kafamı. sanki tüm çareler tükenmiş gibi geliyor. aslında öyle değil biliyorum ama zaman geçmeyecek gibi geliyor dua edin bana ben hepinize dua ediyorum
canım üzülme ben 4 denemenin 3 tanesinde hep pozitifi gördüm allahıma şükür ama daha sonra benimde değer ler düştü çok zor gerçekten ama ne yapalım zamanı gelmemiş demek ki seni şuan çok iyi anlıyorum ama emin ol toparlanıp yeniden denemeler için başlıycaksın ben hep öyle oluyorum geçmiş olsun

Bende pko var..6 yillik evliyimm..ilaclarr igneler dogal denemeler...asilama..en sonda tup bebek ...oncesi ohss oldum..dondurduk..dondurulmuslarla oldu ilk transfer...simdide 2. Si...

Bende yine pek belirti yok...kanama..bicak batan gibi sancilarr...gecen kinde yine batmalar vardii...ama kimyasalla sonuclandi..simdi icim yine bi garip yarin 7. Gunum sabredemeyip kan testi yaptirabilirimm...
canım ben seni hatırladım aynı ay tedavi görmüştük benimde aralıktı inşallah bu defa olur canım inşallah

arkadaşlar merhaba
transferimin 8.günü ve biraz önce azıcık kahwerengi lekelenmem geldi... belim ağrıo çokk...
sizce nie olur :(

arkadaşlar merhaba
transferimin 8.günü ve biraz önce azıcık kahwerengi lekelenmem geldi... belim ağrıo çokk...
sizce nie olur :KK43:
canım korma inşallah yerleşme kanamasıdır iyiye işaret bence kanamanın devamı yoksa bebeğinin tutunduğuna işaret bazı kişilerde oluyor bu her tutunmada yerleşme kanaması olucak diye bir şey yok

allahim seni de bebeklerini de korusun. 25 Im. pko dışında bir sorun yok çok şükür. beklemek zor canım biliyorsun 2 yıldır her ay aynı hüsran. Bu son olsun dedik olmadı. vardır bir hayır suan tek isteğim kafamı dağıtma k toparlanmak.
Slm canim bende 5 senedir uğraşıyorum 4 kere Hg filmi 2 aşılama 1 Histeri ameliyatı çok zor anca geçen bilir bu sıkıntıyı şimdide 1 tüp bebek denememizdi yaptık bugün 10 .gün ama hiç bi belirti yok ama üzülmeyin a lafı yok canım allah hepimiz kucağına doldurun Hayirlisi yla sadece dua edebili

Kızlar transferin 10 günü kan Degerim 12.80 nasıl sizce yeni çıktı sonucu acil cevap verin lütfen ne olur bilenler
5in üstü gebelik deniyor canım.. Değerlerini buraya yazanlar biraz daha yüksek seyler yazıyo ama senin gibi degerler de okudum ben.. Bence hamilesin canım, 2 gün sonra kat kat artsın insallah

Back
X