Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ayrıca biliyorsunuz 3gündür kötü hissediyorum ve gercekten cok üzgündüm tutmadı diye.. Ne kasık agrısı ne gögüs büyümesi ne bel agrısı ne de başka bi agrı. Hicbise yok. Lütfen bu mesajı devamlı okuyun. Kendimizde belirti ararken 3 gündür hayatı zindan ettim kendine. Siz yapmayın. Inancınızı kaybetmeyin. Ben mahvettim kendimi, siz umutlu olun çocuklarımız insallah sağlıkla gelsin hepimizin kucagına

Hic belirtin varmii..benim bel ve kasik agrilarim coktu 2 gundur ha adet olucam diye bekledim durdum..8..gun lekelenme oldu aha adet oluyorum diye uzuldum simdi tik yok...7. Gunu beta 4 du..dr 14 gun yap test demisti..ben tedbir amacli 12. Gun yine kan verir keseceksem ilaclari oyle keserimm.. persembe gunune denk geliyor...bakalim nasip..
canım bende hiç belirti yok malesef vardı ama kalmadı kasıklarımda rahimde ani sızılar oluyordu artık yok ..

Kizlarr benim deger dusmuss...dr ilaclarini kesebilirsin dedi...artik histeroskopi gerekiyor dedi..2 tup ikiside kimyasal gebelik dedi..bakalim yola devamm..

Ben zaten umitli degildimm..gecen seferde yukselmisti..sonra dusmustuu..hayirlisi..

Kizlarr benim deger dusmuss...dr ilaclarini kesebilirsin dedi...artik histeroskopi gerekiyor dedi..2 tup ikiside kimyasal gebelik dedi..bakalim yola devamm..

Üzüldüm ya. Hayırlısı olsun. Inşallah bir dahakine kısmet olur. Allahım isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.

Ben zaten umitli degildimm..gecen seferde yukselmisti..sonra dusmustuu..hayirlisi..

Haydaaa... Senle Birlikte gidiyoduk, olumlu hissetmiştim senin icinde.. Allah herseyin hayırlısını versin hepimiz için, öyle zor bir sınav ki bu... En yakın zamanda Allah muradını versin canım

Benim cumartesi günü test günüm. Meraktan çatlıyorum. Kar yüzünden dışarıda çıkamıyorum sıkıntıdan patlayacağım.

Back
X