- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Ammiiiiiin insallah8. Gün 6.30 10. Gün 20.80 cıktı.. Insallah devam eder. Allah hepinize nasip etsin tez zamanda. Bütün dualarım sizinle, Allah hepimizin yüZüne baksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ammiiiiiin insallah8. Gün 6.30 10. Gün 20.80 cıktı.. Insallah devam eder. Allah hepinize nasip etsin tez zamanda. Bütün dualarım sizinle, Allah hepimizin yüZüne baksın
Kızlar hamileyim:) simdi haber geldi hastaneden
Etmez olurmuyum.. Herzaman dualarımdasınız Allah hepimize nasip etsin. Boğaz'ım Düğüm Düğüm, Allah aratmasınGozun aydin canim darisi bizlere İnsallah cok sevindim canim dua et bizede
Gözün Aydın canım senin de hayırlı ugurlu olsun.. Saglıklı sıhhatlı nasip etsin Allah, kese de görülür kalp atışı da, beklemek zor degil biz alışığız :)10. Gün 151
13. Gün 450 artışım iyi çok şükür sıra keseyi görme de
Canım Gözün aydın darısı bize.bende yarın yaptırcam8. Gün 6.30 10. Gün 20.80 cıktı.. Insallah devam eder. Allah hepinize nasip etsin tez zamanda. Bütün dualarım sizinle, Allah hepimizin yüZüne baksın
ohhhh cook sukurr yaaaa inşallah kat be kat artsınnn... bende sımdı kan verdımm dusmusse ilaçları keseyim dıye.. 000 rı gormedwn kesmek ıstemedım oşacıKızlar hamileyim:) simdi haber geldi hastaneden
teşekkürler cnm :)Acıbadem Kadıköy'de Tayfun bağış canım
aynen cnm maleseff....Amin Allah`ım insallah bize de nasip eder anne olmayi...
Keşke dondurmaya kalsa yumurta o zaman daha kolay olacak hersey yumurta toplaya toplaya yumurtaliklarimizda zarar goruyor sonucta
Kesme tabi.. Simdi o deger kat kat cıksın da sen bi gör:)ohhhh cook sukurr yaaaa inşallah kat be kat artsınnn... bende sımdı kan verdımm dusmusse ilaçları keseyim dıye.. 000 rı gormedwn kesmek ıstemedım oşacı
Kızlar hamileyim:) simdi haber geldi hastaneden
canım bende hiç belirti yok malesef vardı ama kalmadı kasıklarımda rahimde ani sızılar oluyordu artık yok ..Hic belirtin varmii..benim bel ve kasik agrilarim coktu 2 gundur ha adet olucam diye bekledim durdum..8..gun lekelenme oldu aha adet oluyorum diye uzuldum simdi tik yok...7. Gunu beta 4 du..dr 14 gun yap test demisti..ben tedbir amacli 12. Gun yine kan verir keseceksem ilaclari oyle keserimm.. persembe gunune denk geliyor...bakalim nasip..
Kizlarr benim deger dusmuss...dr ilaclarini kesebilirsin dedi...artik histeroskopi gerekiyor dedi..2 tup ikiside kimyasal gebelik dedi..bakalim yola devamm..
Üzüldüm ya. Hayırlısı olsun. Inşallah bir dahakine kısmet olur. Allahım isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.
Ben zaten umitli degildimm..gecen seferde yukselmisti..sonra dusmustuu..hayirlisi..
Haydaaa... Senle Birlikte gidiyoduk, olumlu hissetmiştim senin icinde.. Allah herseyin hayırlısını versin hepimiz için, öyle zor bir sınav ki bu... En yakın zamanda Allah muradını versin canımKizlarr benim deger dusmuss...dr ilaclarini kesebilirsin dedi...artik histeroskopi gerekiyor dedi..2 tup ikiside kimyasal gebelik dedi..bakalim yola devamm..
Ben zaten umitli degildimm..gecen seferde yukselmisti..sonra dusmustuu..hayirlisi..
Tebrik ederim. Insallah rahat ve iyi bir hamilelik gecirip saglikla bebegini kucagina alirsun.Kızlar hamileyim:) simdi haber geldi hastaneden