Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kızlar cok mutluyum muayene den çıktım. Cok şükür bi sorun cikmadi tedaviye basladik. Ben 23 yaşında yim 1 emriyo transfer edilecek diye biliyordum daha once ohss oldugum için 3 .deneme gözüküyor muş o yüzden 2 emriyo katacaklarmis martin 2 sinde. :)
Canim hayirlisi olsun..insallah kavusursun bebislerinee..gecen seninle 9 aralikta transfer yaptirmistik..ben 7 subatta 2. Tupu yaptirdim..bugun 10 gunum..ama degerlerim yine dusuk..sanirim yine kimyasal olacakk...

bende 08.02.2015 de 2 tane 1. kalite ambriyo transfer oldu test günüm 22 şubat inş hayırlı sonuçlanır
Kacinci gun embriyosuydu ne kadar gece test gunu vermisler..insanin yuregi bitiyorr..bende 7 subatta yaptirdim..bugun 10 gun.. 7. Gunu dayanamayip kan verdim..deger dusuk cikti 4... simdi 12 gunu test gunum ozaman yaptircamm..

evet Canım insan kötü oluyor bende yataktayım çıkmak istemiyorum boşluktayım sanki.inşallah pozitif çıkar
Bende tek ben oyleyim sanardim...saatler oldu uyanalii ama yataktan cikmadimm cikmakta istemiyorumm... ama sen niye umitsizlige kapildinki daha erken..ben dayanamayip 7. Gun kan verdimm..ondan umutsuzlugumm..bugun 10 gunum...

Canim hayirlisi olsun..insallah kavusursun bebislerinee..gecen seninle 9 aralikta transfer yaptirmistik..ben 7 subatta 2. Tupu yaptirdim..bugun 10 gunum..ama degerlerim yine dusuk..sanirim yine kimyasal olacakk...
Ay canım inşallah olumsuz olmaz. Evet benim 8 aralıkta transfer olmustu. Tuttu ama düştü. gün adet olmadım yeni adet olunca bu gun tadaviye başladım. Normalde 2 denemem ama ohss oldugum icin 3. Gibi gözüküyor o yüzden 2 tane 5.gün embriyosu katilacak inşallah güzel sonuclanir.

Bende tek ben oyleyim sanardim...saatler oldu uyanalii ama yataktan cikmadimm cikmakta istemiyorumm... ama sen niye umitsizlige kapildinki daha erken..ben dayanamayip 7. Gun kan verdimm..ondan umutsuzlugumm..bugun 10 gunum...
Aslında bu gün de yaptirabilirsin. 10. Gün hep test istiyor kisla baskent hastanesi. Zaten 5 ve uzeri gebelik oluşmuş kabul ediliyor. İnşallah yükselmiştir.

Kacinci gun embriyosuydu ne kadar gece test gunu vermisler..insanin yuregi bitiyorr..bende 7 subatta yaptirdim..bugun 10 gun.. 7. Gunu dayanamayip kan verdim..deger dusuk cikti 4... simdi 12 gunu test gunum ozaman yaptircamm..

pardon canım 13 şubat cuma günü transfer oldum bürüksel tüp bebek merkezinde 6. gün embriyosu 1. kalitede 2 tsane trsnfer ettiler

tekrar Vercekmisin kan bende yarın yaptırcam idrar negatif çıktı oyüzden umutsuzum

Aslında bu gün de yaptirabilirsin. 10. Gün hep test istiyor kisla baskent hastanesi. Zaten 5 ve uzeri gebelik oluşmuş kabul ediliyor. İnşallah yükselmiştir.
Yaa gecen sefer benim yukseldi..ama sonradan dususe gecti..kimyasal dedi dr um..adetle atacaksin dedi..sonrasindada bi ilac verdi prognova rahimde yapisiklik olmasjn diye..o ilac bitince adet oldum zaten ve 2. Transfer oldu..simdi 3 e hazirlancam... drum taaa 14. Gun yaptir dedi ben dayanamadim 7. Gun yaptim 4 cikti..simdi 12 . Gun her ihtimale karsi bidaha yapar ilaclarimi keserimm..sonrasi allah kerim banada simdi 2 embriyo teansfer edilecekk..

tekrar Vercekmisin kan bende yarın yaptırcam idrar negatif çıktı oyüzden umutsuzum
Hic belirtin varmii..benim bel ve kasik agrilarim coktu 2 gundur ha adet olucam diye bekledim durdum..8..gun lekelenme oldu aha adet oluyorum diye uzuldum simdi tik yok...7. Gunu beta 4 du..dr 14 gun yap test demisti..ben tedbir amacli 12. Gun yine kan verir keseceksem ilaclari oyle keserimm.. persembe gunune denk geliyor...bakalim nasip..

O his hepimizin icinde var.. Ben kan verdim simdi sonuc bekliyorum ama Allah biliyor icimde tutmadığını düşünüyorum.. Hevesim umudum gitti, yataktan kalkmadan gunlerce yatasım var, bi yandan da düsünüyorum ya tuttuysa içimdeki cocuga Yazık degil mi üzülüyorum boyle diye ama elimden bise gelmiyo
Nerdesinnn yaaaaa....cikmadimi halaa..insallahh sevincini paylasiyorsundurda buraya gec kalmissindirr...

inşallah arkadaşım inşallah. Bize de moral olsun. Ben de cumartesi ye kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Back
X