Tebrik ederim , darısı basıma , isteyen herkesin basına ınsallah benim test gunüm 8 Aralık ve 6 Aralık doğum gunüm , muhtemelen bekleyemeyip 6 Aralık ta cumartesi baktiricam ..
bnimde 3. gün embriyom transfer edildi iyi kalite dediler.6 taneden yalnızca 1 tanesi ulaşmıştı 3. güne aynı durum.test tarihim 4 aralık yaklaştııı ama merak çok.ya benim sadece sık idrara çıkma problemim var.başka bi belirtim yok ama aramıyorum kendimi dinlesem birsürü çıkar.çünkü adet ve hamilelik belirtileri birbirine benziyor.boşuna üzmeyelim kendimizi.en iyisini kan testi göstercek.Allah'ın takdirine kaldık.Test günüm 6 Aralık. Rahminin durumunun harika ve embriyomun 1. kalite olduğu söylenerek 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi. 5 yumurta toplandı ancak 1 tanesi 3. güne ulaşabildi ve ben ona inatçı prensesim desem de ara ara varlığını gösteren adet sancılarım (ya da ben öyle düşünüyorum), 2 gecedir yatağa yattığımda beni ziyaret eden kalp çarpıntılarım ve 3-4 gündür artan bembeyaz akıntıma rağmen beklemek beni çok yoruyor ve sanki gitgide olmayacakmış gibi hissediyorumYok mu bu umutsuzluğa giden ruh halinin bir çaresi?
Tevekkül her şeyin başı zaten, O'ndan gelene asla isyan edemem. İdrar durumu bende de var ama ben normalde de idrara çok çıkarım. Ailelerimizin ne yaşadığımız sıkıntıdan ne de tedaviden haberi var, tek arzum eşimin ve ailemin yüzünün evlat-torun mutluluğuyla gülmesi. Eşimde ben de birbirimize destek olsak da merak, endişe, korku hislerini yenemiyoruz sanırım.bnimde 3. gün embriyom transfer edildi iyi kalite dediler.6 taneden yalnızca 1 tanesi ulaşmıştı 3. güne aynı durum.test tarihim 4 aralık yaklaştııı ama merak çok.ya benim sadece sık idrara çıkma problemim var.başka bi belirtim yok ama aramıyorum kendimi dinlesem birsürü çıkar.çünkü adet ve hamilelik belirtileri birbirine benziyor.boşuna üzmeyelim kendimizi.en iyisini kan testi göstercek.Allah'ın takdirine kaldık.
Evet haklısın kesinlikle.Aileler bilmeyince daha da zor tabi.Allah yardımcınız olsun, tabi hepimizin.İhşallah bu sıkıntının ve emeğin sonu güzel olsun, hayırlı olsun tek duamız.Beklemek zor gerçekten zaman durdu sanıyorum.Tevekkül her şeyin başı zaten, O'ndan gelene asla isyan edemem. İdrar durumu bende de var ama ben normalde de idrara çok çıkarım. Ailelerimizin ne yaşadığımız sıkıntıdan ne de tedaviden haberi var, tek arzum eşimin ve ailemin yüzünün evlat-torun mutluluğuyla gülmesi. Eşimde ben de birbirimize destek olsak da merak, endişe, korku hislerini yenemiyoruz sanırım.
İnşallah testinin sonucu pozitif olur ve Rabbim yüzünü güldürüp sana hayırı bir evlat verir...
aminn ihşallah tüm bekleyenlerin.evet ilaçlar özellikle ilk günler beni mahvetmişti çok yan etkileri var normalde hap falan kullanmıyodum zorda kalmadıkça, şimdi hap manyağı olduk.Benim de orta kalitede 3. Gün embriyosu . 4 tane toplandı 2 tane döllenip transfer edildi . Benim de her gece yatınca özellikle adet sancım gibi ağrım oluyor. Çok miktarda su ve sıvı içtiğim için ben de idrara çok çıkıyorum , başımda hafif bi uyuşukluk hali var uykudan yeni kalkmış gibi ama ilaçlardan muhtemelen . Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :)
bnimde 3. gün embriyom transfer edildi iyi kalite dediler.6 taneden yalnızca 1 tanesi ulaşmıştı 3. güne aynı durum.test tarihim 4 aralık yaklaştııı ama merak çok.ya benim sadece sık idrara çıkma problemim var.başka bi belirtim yok ama aramıyorum kendimi dinlesem birsürü çıkar.çünkü adet ve hamilelik belirtileri birbirine benziyor.boşuna üzmeyelim kendimizi.en iyisini kan testi göstercek.Allah'ın takdirine kaldık.
nim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?