evet kesinlikle öyle canım sakin beklemekte mümkün değilKendimizde belirti arasak emin ol bir sürü buluruz. Sanırım en güzeli sakince beklemek ama o da pek mümkün olmuyor. Benim gazım opudan beri devam ediyor, bugün adet sancısı gibi bir ağrı geldi ama şu an yok, müthiş akıntım var, özellikle geceleri tuvaleti yol ediyorum bana sorsan kesin hamileyim içimdeki şu ses olmasa tabi :) Beklemekten başka çare yok.
benim boğazlarım şişti şişcek kızlar.hastalık kapıdaaavücudum acıyo resmen ağrıyo, yutkunamıyorum hapları zor içtim.sıcak süt içiyorum.ıhlamur yada bitki çayı içmek istemedim.Sizler ne önerirsiniz?
tamamdır.teşekkür ederim hemen denicem.ballı limonlu sıcağa yakın su için iyi gelir.
oo tamam canım iyi gelir heralde denicem bunu da çok sağolCnm ck ilik suya azcik 1 cay kasigi tuz we 1 2 yemek kasigi sirke ile gargara yap bna iki gunde ck sukur iyi gelmisti
Kizlar gunaydin bugun 10. Gunum burnumun ustunde ve iki kasimin arasinda sivilce cikmaya baslamis ne yani bu artik kesin bi adet belirtisimi?
Bence iyi kacinci gun bugunPazar günü ilk testimi yaptim 246 ydi az oncebi daha yaptırdım 428 çıktı iyi mi sonuç
5. Gun embriyosu arkdsm we bi embriyo transfer edildi. Idrarda 7. Gunumde yaptim negatf cikti.kaçıncı gün embryosuydu.
hiç idrarda gebelik testi ypmadın mı?
gerçekten çok zor beklemek.
hem test gününün gelmesini hem de gelmemesini istiyoırum.
Ben de beklemedeyim kızlar. Test tarihim 8 aralık...Beklemek çok zor. Progestan fitil ve fraxiparine igne kullanıyorum. Artık iğneye yapmakta zorlanıyorum ama herşey bebeğim için.
Benimde transferimin 9. Günü 8 Aralık test tarihim heyecan mı korkumu bilmiyorum içimdekini
Hic kafana takma sivilcem mi cikti kasigim nie agrimiyo.ben hic belirti hissetmedim.sadece adet tarihime yakin bacaklarim cok agridi ve sivilcem cikti ki bunlar benim adet belirtilerim zaten.ama Allaha sukurler olsun pozitifi gordum.Kizlar gunaydin bugun 10. Gunum burnumun ustunde ve iki kasimin arasinda sivilce cikmaya baslamis ne yani bu artik kesin bi adet belirtisimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?