Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Sizleri okudukça içim eriyor. Yarın benim de test günüm. Günlerdir test yapmamak için kendimi zor tuttum. Ilk denemem acemi ve cok bilgisizim. 12 günü nasıl geçirdim bir ben bir Allah bilir. Eminim çoğumuz böyleyizdir. Dün geceyi kötü geçirdim. Bir sağa bir sola döndüm durdum. Düşünmekten kafayı yedim resmen:) Sabahı nasıl edeceğim Dr. un telefonunu nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Aslında şu an kafam çok karışık. Ne yazdığımı ben bile bilmiyorum saçmalamışda olabilirim kusura bakmayın

Ayrıca B burcu2311 arkadaşım inşallah hakkında hayırlı olsun. Eminim bu kadar belirtiye hamilesindir canım

Te

Tebrikler canim hayirli olsun darisi bize olsun insallah dua et kacinci denemen sorun neydi transferden sonra nelere dikkat ettin
Cnm ilk denemem benim sağ tüp tıkalı başka da birşey yoldu trasferden sonra agir iş yapmadım bulaşık yikadim sadece yemek de yaptım azar aZar namazimi kıldım bol bol dua ettim

Dün 12. günümdü test yapıldı 25,89 çıktı doktorum gebelik var dedi çok mutluyum dünden beri havalardayım ama 14. gün yani yarın yine yaptıracam umarım sonuç iyi çıkar dualarınızı bekliyorum. Herkese Rabbim gönlündekini verir inş :))

yarın 10.30 kan testim var, ama ben iyice strese giriyorum. Oldumu olmadımı ...:mad: ooffff. belirtilerim bitti yani şuan yok :KK64:. baş ağrısından başka bir şey yok :KK57: bu geceyı nasıl geçireceğımmmm...:110:
Seni çok iyi anlıyorum canım..benim de hiç belirtim olmadı. .Hatta hala da yok..test günü sabaha kadar uyuyamamistim..hatta transferin 7.gununden beri şiddetli karın ağrım olmuştu. Tamam regl olucam tutmadı dedim ama test sonucunu görünce inanamamıstım..inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım

Seni çok iyi anlıyorum canım..benim de hiç belirtim olmadı. .Hatta hala da yok..test günü sabaha kadar uyuyamamistim..hatta transferin 7.gununden beri şiddetli karın ağrım olmuştu. Tamam regl olucam tutmadı dedim ama test sonucunu görünce inanamamıstım..inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım
Cnm senin değerin kaç çıkmıştı benim 10.gün degerim170 nasıl sence

e
yarın 10.30 kan testim var, ama ben iyice strese giriyorum. Oldumu olmadımı ...:mad: ooffff. belirtilerim bitti yani şuan yok :KK64:. baş ağrısından başka bir şey yok :KK57: bu geceyı nasıl geçireceğımmmm...:110:
hayirli haberlerini bekliyorum arkadasim.ayni duyqulari yasiyoruz.bende tes gunu merakla bekliyorum

ne güzel herkez ilk denemelerinde hamile kalıyor anne olucak inşallah rabbim banada yaşamayı nasip eder 5.denemeye başlıycam rabbim inşallah bu defa yüzümü güldürür bu dünyada tek isteğim anne olabilmek dua edin bana arkadaşlar

Benim 10.gün değerim 383.6 çıkmıştı.
Maşallah senin değerin de çok güzel canım.hic panik olma:nazar: şüphe uyandıracak bir aralıkta değil..için rahat olsun..
Çok saol cnm doktorumun hemsiresine mesaj attimda.değerin guzrl dedi pazartesi tekrar yaptir yükselmesi gerek dedi ona göre ultrason günü veririz.dedi inşallah

Back
X