Yaaa 2tane embriyo konmuştu ikiz olabilirim acabaTebriklerhamissin.
bnm 11 gun 38 di.dusun yani.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa 2tane embriyo konmuştu ikiz olabilirim acabaTebriklerhamissin.
bnm 11 gun 38 di.dusun yani.
![]()
Allahım çok şükürler olsun elim titriyo 5yildir bunu bekliyorumevet beynin durmuş senin 169 la hamile miyim denir mi üstelik 2 gün önceden böyle belki ikizdir bile deli kız hayırlı olsun![]()
Tebrikler canim hayirli olsun darisi bize olsun insallah dua et kacinci denemen sorun neydi transferden sonra nelere dikkat ettinYaaa 2tane embriyo konmuştu ikiz olabilirim acaba
Değerin çok güzel hayırlı olsun canimKızlar ne olur yardım edin kan değerin .10.gün değerin 169 çıktı hamilemiyim normalde pazartesiydi ben dayanamayıp yaptırdım sizce nasilim ben beynim durdu
Cnm ilk denemem benim sağ tüp tıkalı başka da birşey yoldu trasferden sonra agir iş yapmadım bulaşık yikadim sadece yemek de yaptım azar aZar namazimi kıldım bol bol dua ettimTe
Tebrikler canim hayirli olsun darisi bize olsun insallah dua et kacinci denemen sorun neydi transferden sonra nelere dikkat ettin
gözün aydın cnm Allah tamamına erdirsin darısı başımıza .. bende test günümü bekliyorum dua edinKızlar ne olur yardım edin kan değerin .10.gün değerin 169 çıktı hamilemiyim normalde pazartesiydi ben dayanamayıp yaptırdım sizce nasilim ben beynim durdu
Canim umarim hayirli haberler alirsinyarın 10.30 kan testim var, ama ben iyice strese giriyorum. Oldumu olmadımı ...ooffff. belirtilerim bitti yani şuan yok
. baş ağrısından başka bir şey yok
bu geceyı nasıl geçireceğımmmm...
![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım..benim de hiç belirtim olmadı. .Hatta hala da yok..test günü sabaha kadar uyuyamamistim..hatta transferin 7.gununden beri şiddetli karın ağrım olmuştu. Tamam regl olucam tutmadı dedim ama test sonucunu görünce inanamamıstım..inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canımyarın 10.30 kan testim var, ama ben iyice strese giriyorum. Oldumu olmadımı ...ooffff. belirtilerim bitti yani şuan yok
![]()
Cnm senin değerin kaç çıkmıştı benim 10.gün degerim170 nasıl senceSeni çok iyi anlıyorum canım..benim de hiç belirtim olmadı. .Hatta hala da yok..test günü sabaha kadar uyuyamamistim..hatta transferin 7.gununden beri şiddetli karın ağrım olmuştu. Tamam regl olucam tutmadı dedim ama test sonucunu görünce inanamamıstım..inşallah yarın hayırlı haberler alırsın canım
hayirli haberlerini bekliyorum arkadasim.ayni duyqulari yasiyoruz.bende tes gunu merakla bekliyorumyarın 10.30 kan testim var, ama ben iyice strese giriyorum. Oldumu olmadımı ...ooffff. belirtilerim bitti yani şuan yok
![]()
allah tamamına erdirsin canım darıı bizlere inşallahCnm ilk denemem benim sağ tüp tıkalı başka da birşey yoldu trasferden sonra agir iş yapmadım bulaşık yikadim sadece yemek de yaptım azar aZar namazimi kıldım bol bol dua ettim
Benim 10.gün değerim 383.6 çıkmıştı.Cnm senin değerin kaç çıkmıştı benim 10.gün degerim170 nasıl sence
Çok saol cnm doktorumun hemsiresine mesaj attimda.değerin guzrl dedi pazartesi tekrar yaptir yükselmesi gerek dedi ona göre ultrason günü veririz.dedi inşallahBenim 10.gün değerim 383.6 çıkmıştı.
Maşallah senin değerin de çok güzel canım.hic panik olmaşüphe uyandıracak bir aralıkta değil..için rahat olsun..