- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Canim insallah guzel sonuclar verirsin bizlereÇok iyi kaliteliymiş maşallah, benim test günüm 2 mart canım, çarşamba transfer olmuştu, inşallah güzel haberler veririz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim insallah guzel sonuclar verirsin bizlereÇok iyi kaliteliymiş maşallah, benim test günüm 2 mart canım, çarşamba transfer olmuştu, inşallah güzel haberler veririz..
İnşallah canım sağolasın, bu arada yazmıştım ama tekrar yazayım prednol bende kullanıyorum sadece 7 gün içeceğim, bunu kullanıp hamile kalan var, inşallah bizlerede yarar canım.Canim insallah guzel sonuclar verirsin bizlere
Bana doktorum ananas ve kabak çekirdeği bebeğin tutunmasina yardım eder dedi. Ben hergün yedim.Bu topige de artık Merhaba diyeyim4 hucreli 2.gun embriyo transferi yapildi..umarim bekleyen herkes guzel sonuclar alir.. transfer sonrasi ozellikle tuketmemiz gereken yiyecekler varmi kizlar?? Doktor posali yiyecekler tuketmemi soyledi..kabiz olmak yasak..
Bu durumda ne söylenir ne teselli verir hiç bilemiyorum, kelimeler anlamsız kalıyor...3 aşılama, 2 tüp bebek yaptırıp hiç pozitfi göremeyen biri olarak...Rabbim sabır versin, tekrar ayağa kalkıp tekrar denemek için güç versin, en önemlisi bizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın..Arkadaşlar benim tutmadı malesef. 0.180 çıktı degerlerim. Cok uzuldum. Dr la konuştum tekrar deneyelim dedi ama ben şu anda düşünmüyorum.
Ananas için geç kaldım galiba, ama kabak çekirdeğini bir kaç gündür çitliyorum. Sana şey soracağım histereskopi oldum demiştin, nerede oldun peki, ben Medical Parkta oldum, Şahin beyin bir arkadaşında, Acıbadem çok pahalı gelmişti bana.Bana doktorum ananas ve kabak çekirdeği bebeğin tutunmasina yardım eder dedi. Ben hergün yedim.
Cnm cuma günü test yaptım degerim 170 çıktı şimdilik hamile gorunuyorum ama pazartesi kesin belli oluyoAnladim canim ise yaradimi peki tuttumu bebegin
Ay insallah canim guzel haber veririz birbirimize rabbim cumlemizin yuzunu guldursun insallah bizim bebislerimizinde vakti gelmistir dunyaya gelmelerinin insallah aminnİnşallah canım sağolasın, bu arada yazmıştım ama tekrar yazayım prednol bende kullanıyorum sadece 7 gün içeceğim, bunu kullanıp hamile kalan var, inşallah bizlerede yarar canım.
Rabbim tamamina erdirsin insallah insallah bizde guzel haberler veririzCnm cuma günü test yaptım degerim 170 çıktı şimdilik hamile gorunuyorum ama pazartesi kesin belli oluyo
Hersey kismet. Hayirlisi olur kimbilir belkide kendiliginden olur. Pes etme bence. Her zaman umitli ol.Arkadaşlar benim tutmadı malesef. 0.180 çıktı degerlerim. Cok uzuldum. Dr la konuştum tekrar deneyelim dedi ama ben şu anda düşünmüyorum.
Ananas için geç kaldım galiba, ama kabak çekirdeğini bir kaç gündür çitliyorum. Sana şey soracağım histereskopi oldum demiştin, nerede oldun peki, ben Medical Parkta oldum, Şahin beyin bir arkadaşında, Acıbadem çok pahalı gelmişti bana.
İkiz sanirim Cok tbrik ederim yakinda keseyide kalp atisinida gorursunuz insallah bende okadar bekledimki o ikinci cigiyi gormeyi 6 yildir eger hamile kalirsam kan testiyla bile ogrensem sirf inadina o ikinci cizgiyi gormek icin bir suru test yapicam ahtim varBu aksam eşim elinde idrar testi ile geldi. Hadi yapalım dedi. Yaptık ve ikinci çizgi var. 3 senedir tek çizgi gördüğümüz için sevinçten uctuk☺yetmedi kan tahlili de yaptırdık gene.
12. Gün 879
14. Gün 1847
Artık inanır sanırım hamile olduguma☺
Canim benim cok uzuldum ama bence pes etme insallah mucizen kendiliginden gelir ilk denememiydi?Arkadaşlar benim tutmadı malesef. 0.180 çıktı degerlerim. Cok uzuldum. Dr la konuştum tekrar deneyelim dedi ama ben şu anda düşünmüyorum.
canım Çok üzüldüm sıkma canını benimde 0,100 çıkmştı çarşamba. Bugünde adet oldum inşallah kendiliğinden hamile kalırız canım.histeroskopi yaptırmayı düşünüyormusun?Arkadaşlar benim tutmadı malesef. 0.180 çıktı degerlerim. Cok uzuldum. Dr la konuştum tekrar deneyelim dedi ama ben şu anda düşünmüyorum.
Aminn..insallah hepimiz icin..rabbim yuregine serinlik versin..her bekleyis baska..ama bu 12 gunluk bekleyis bammbaska..ve sonundaki husran biraz daha agir geliyor insanaa...bende 2. Ye kimyasal gebelik oluyorr..bakalim sira 3. DeDilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım hersey güzel olur.
Masallahhh sizee...hayirli olsun..ikizler degerler onu gosteriyor..rabbim kucagina almayida nasip etsinn...Bu aksam eşim elinde idrar testi ile geldi. Hadi yapalım dedi. Yaptık ve ikinci çizgi var. 3 senedir tek çizgi gördüğümüz için sevinçten uctuk☺yetmedi kan tahlili de yaptırdık gene.
12. Gün 879
14. Gün 1847
Artık inanır sanırım hamile olduguma☺
Bi tek ben sanirdim..benimde ahtim var tekrar tekrar yapicamm..o 2. Cizgi icinnn...bende 6 yillik evliyim..ve hep bu son dememe ragmen sayisiz tek cizgili testlerim varr..bigun hepimiz goruruz insallahh..İkiz sanirim Cok tbrik ederim yakinda keseyide kalp atisinida gorursunuz insallah bende okadar bekledimki o ikinci cigiyi gormeyi 6 yildir eger hamile kalirsam kan testiyla bile ogrensem sirf inadina o ikinci cizgiyi gormek icin bir suru test yapicam ahtim var
canım Çok üzüldüm sıkma canını benimde 0,100 çıkmştı çarşamba. Bugünde adet oldum inşallah kendiliğinden hamile kalırız canım.histeroskopi yaptırmayı düşünüyormusun?
Kızlar selam..transferden sonra adet agrısı gibi agrı normal mi? İlaçlardan olabilir mi?
Dayanılmayacak kadar değil ama ağrım varDoktora sormam gereken bir durum var mı sizce?
Benimde 3. gunum bende de hafif hafif agrilar var. hatta arada bicak gibi bir agri giriyor cikiyor. sanirim hepsi normal. Akintiniz ne durumda? benim hala sefaf beyaz.