• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

kızlar bişey sormak istiyorum.
ben de aşırı gaz sorunu var çok fazla şaşırdım artık
bugün 4.günüm.progestan iğne kullanıyorum.bu yaparmış.
ama hamileleik belirtisi olabilir mi.çok mu erken​
Bence belirti arama stres yapma. Gaz herkeste olan bir şey ve senin transferin daha çok yeni. Benim belirtim neredeyse yok gibiydi. Bol Bol dua et dinlen canım. İns Pozitifi gorursun

Kendimizde belirti arasak emin ol bir sürü buluruz. Sanırım en güzeli sakince beklemek ama o da pek mümkün olmuyor. Benim gazım opudan beri devam ediyor, bugün adet sancısı gibi bir ağrı geldi ama şu an yok, müthiş akıntım var, özellikle geceleri tuvaleti yol ediyorum bana sorsan kesin hamileyim içimdeki şu ses olmasa tabi :) Beklemekten başka çare yok.

Kendimizde belirti arasak emin ol bir sürü buluruz. Sanırım en güzeli sakince beklemek ama o da pek mümkün olmuyor. Benim gazım opudan beri devam ediyor, bugün adet sancısı gibi bir ağrı geldi ama şu an yok, müthiş akıntım var, özellikle geceleri tuvaleti yol ediyorum bana sorsan kesin hamileyim içimdeki şu ses olmasa tabi :) Beklemekten başka çare yok.
evet kesinlikle öyle canım sakin beklemekte mümkün değil :KK51: akıntı çok oluyo evet bendede ama jel kullanıyorum ondan heralde.adet oldum diye korkuyodum ilk başlarda.umarım içindeki ses gerçek olur.benim 4 aralık test tarihim senin ne zamn?

benim boğazlarım şişti şişcek kızlar.hastalık kapıdaaa o_O vücudum acıyo resmen ağrıyo, yutkunamıyorum hapları zor içtim.sıcak süt içiyorum.ıhlamur yada bitki çayı içmek istemedim.Sizler ne önerirsiniz?

Ben de beklemedeyim kızlar. Test tarihim 8 aralık...Beklemek çok zor. Progestan fitil ve fraxiparine igne kullanıyorum. Artık iğneye yapmakta zorlanıyorum ama herşey bebeğim için.

Kizlar gunaydin bugun 10. Gunum burnumun ustunde ve iki kasimin arasinda sivilce cikmaya baslamis ne yani bu artik kesin bi adet belirtisimi? :(

Kizlar gunaydin bugun 10. Gunum burnumun ustunde ve iki kasimin arasinda sivilce cikmaya baslamis ne yani bu artik kesin bi adet belirtisimi? :KK43:

kaçıncı gün embryosuydu.
hiç idrarda gebelik testi ypmadın mı?
gerçekten çok zor beklemek.
hem test gününün gelmesini hem de gelmemesini istiyoırum.

Ben de beklemedeyim kızlar. Test tarihim 8 aralık...Beklemek çok zor. Progestan fitil ve fraxiparine igne kullanıyorum. Artık iğneye yapmakta zorlanıyorum ama herşey bebeğim için.

Benimde transferimin 9. Günü 8 Aralık test tarihim heyecan mı korkumu bilmiyorum içimdekini

test tarihi 8 aralık olan ne kadar çok kişi var... gulsennnn gulsennnn a_gurur a_gurur tralleria tralleria iqqraa_ iqqraa_ .... ve ekim kasım aylarında tüp bebek yapacaklar topiğinden birçok kişi daha ;) Önümüzdeki hafta bugün inşallah hepberaber keseleri görmeyi kalp atışlarını duymayı bekliyor olacağız.. :)

Kizlar gunaydin bugun 10. Gunum burnumun ustunde ve iki kasimin arasinda sivilce cikmaya baslamis ne yani bu artik kesin bi adet belirtisimi? :KK43:
Hic kafana takma sivilcem mi cikti kasigim nie agrimiyo.ben hic belirti hissetmedim.sadece adet tarihime yakin bacaklarim cok agridi ve sivilcem cikti ki bunlar benim adet belirtilerim zaten.ama Allaha sukurler olsun pozitifi gordum.

Arkadaslar tup bebekte de son adet tarihinden itibaren mi hesaplanmaya baslaniyor gebelik?

Back
X