Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Evet ben daha önce de 12. günde yapmıştım. Kızımın olduğu tedavim 12. günde 196.2 çıkmıştı :) Şimdi kardeş tedavisinde Bahçeci kliniğindeyim ve 15. gün isteyince şaşırdım. Bir yanım 12. gün yap rahatla diyor..Diğer yanım bekle ve gör ,geç öğren umudunu koru birkaç gün daha diyor..OPU sonrası bir ay donduruldu embriylarım ve 4. gün embriyosu oldu bu arada benimkiler.

Bana da dr'um atletizm yapmıyorsan geri kalanı hayatını sürdür dedi..Yüz, koş hatta düğüne git halay çek ..Tutunmaya engel değil bunlar dedi..Bende o kadar hoppala hoppala yapmadım ama.Evde kendimi yormadan her işimi yaptım. 5 gün evdeydim şimdi de işe başladım. 6. günümdeyim..Kısmetimizde ise gelecektir bebekler :)

inşallah bebeğin sana tutunur canım aynen sadece ilk gün dinlen zıplasan da yatıp hep dinlensen de Allah ol deyince oluyor hamilelik olunca yine de dikkatli davran ben okulda çok yorulunca arada oturuyorum çok yormamak lazım kendimizi

Allah senin bebeğini de kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.Darısı başımıza

Canım araba otomatik vites olursa sorun olmaz bence.. ben transferden sonraki gün arabaya atlayıp alışverişe gittim

Ben de 10. Gun yaptiririm diyordum cikmaz mi dersin baska 2.gun ebmriyo transferi olan bir arkadasin 10. Gun 43 cikmis degeri onu gorunce gaza gelmistim

aspırın ya da kansulandırıcı herhangı bısey kuulanıyrsan bırak hmn uzatayaklarını dınlen yarın da dr a gıt muhtelemn ıgne verırı eger dusuk yapmıyrsan cnm

Kızlar bugün transfer gününü netlestirmek için muayene oldum endometrium kalınlığı 8 mm olmus 1 Haftada günde 2 tane estrofem içiyorum sadece 6 gün sonrada transfer olucak. Kalinlik nasıl arkadaşlar. Sizlere transfer yapılırken kac mm di.

aspırın ya da kansulandırıcı herhangı bısey kuulanıyrsan bırak hmn uzatayaklarını dınlen yarın da dr a gıt muhtelemn ıgne verırı eger dusuk yapmıyrsan cnm
Zeren uc gun önce biraktirdi doktor coraspirini niye böyle oldu anlamadım çok üzgünüm cevapladigin için teşekkür ler

Bence tutnmadi kaç gündür açık kahve lekelenmem vardı şimdi baktım kırmızıya döndü rengi böyle olup hamile kalan varmı ki varsa yazarsanız çok sevinirim
doktorunu aradinmi canım igne felan ne bileyim önlem almadimi

bana yapılırken 11 kusurdu ben hiç ilaç felan kullanmamistim.zaten 8 ile 13 arası yapiliyormus sanırım

doktorunu aradinmi canım igne felan ne bileyim önlem almadimi
Kahverengi lekelenme için aramıştım coraspirini bırak dedi olur böyle lekelenme dedi. Kırmızı lekelenmede bir saat önce falan oldu yarın konusu cam doktorla ne der bilmiyorum ama şimdiden yıkıldım allahtan herşey biliyorum kismette yoksa olmuyor.

Alis49 nasıloldun merak ettim doktora gittin mi. Umarim kötü bir şey yoktur.

pozitifi gören arkadaşlar tüp bebek merkezi ile bağınız ne durumda yani kontrollerinizi tüp bebek doktoru mu yapıyor yoksa normal kadın doğum doktoruna geçtiniz mi? bir de ilaçlara iğnelere ne kadar devam ediyorsunuz? uff ya daha transferin 3. günündeyim ve pozitifi görmek istiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…