Evet ben daha önce de 12. günde yapmıştım. Kızımın olduğu tedavim 12. günde 196.2 çıkmıştı :) Şimdi kardeş tedavisinde Bahçeci kliniğindeyim ve 15. gün isteyince şaşırdım. Bir yanım 12. gün yap rahatla diyor..Diğer yanım bekle ve gör ,geç öğren umudunu koru birkaç gün daha diyor..OPU sonrası bir ay donduruldu embriylarım ve 4. gün embriyosu oldu bu arada benimkiler.benimde 6. günüm normalde 10. veya 12. günlerde çıkıyor, ama doktorlar bazen net öğrenmek için 15. gün istiyorlar, eğerki 5. gün embriyosu ise 10. günde çıkar, 2 veya 3. gün embriyosu ise 12. günde çıkar..
Bana da dr'um atletizm yapmıyorsan geri kalanı hayatını sürdür dedi..Yüz, koş hatta düğüne git halay çek ..Tutunmaya engel değil bunlar dedi..Bende o kadar hoppala hoppala yapmadım ama.Evde kendimi yormadan her işimi yaptım. 5 gün evdeydim şimdi de işe başladım. 6. günümdeyim..Kısmetimizde ise gelecektir bebekler :)Ben transferden sonra 5. gün uzun yola çıktım İstanbuldan Denizliye geldim sadece 3 gün evde yattım diğer günler dışarı çıktım yürüyüş yaptım gezdim 6. gün okuluma işime döndüm ve 12 Mart İstiklal Marşı yaklaştığı için görevi yine bana vermişler edebiyatçı olduğum için yoğun bir şekilde ona çalışıyorum bir sınıftan bir sınıfa koşturdum kompozisyonlarla uğraştım inanın okulda oturacak zamanım bile olmadı bu haftadan sonra daha da yoğunum ona rağmen bebeğim bana tutundu Allah ol deyince oluyor pozitif olun
inşallah bebeğin sana tutunur canım aynen sadece ilk gün dinlen zıplasan da yatıp hep dinlensen de Allah ol deyince oluyor hamilelik olunca yine de dikkatli davran ben okulda çok yorulunca arada oturuyorum çok yormamak lazım kendimiziBana da dr'um atletizm yapmıyorsan geri kalanı hayatını sürdür dedi..Yüz, koş hatta düğüne git halay çek ..Tutunmaya engel değil bunlar dedi..Bende o kadar hoppala hoppala yapmadım ama.Evde kendimi yormadan her işimi yaptım. 5 gün evdeydim şimdi de işe başladım. 6. günümdeyim..Kısmetimizde ise gelecektir bebekler :)
Allah senin bebeğini de kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.Darısı başımızainşallah bebeğin sana tutunur canım aynen sadece ilk gün dinlen zıplasan da yatıp hep dinlensen de Allah ol deyince oluyor hamilelik olunca yine de dikkatli davran ben okulda çok yorulunca arada oturuyorum çok yormamak lazım kendimizi
2-3 gün sonra alın. Ama ılık suyla olsun. Sıcak su damarları genişlettiği için zararlı olabilimiş...Kızlar transferden sonra duşunuzu ne zaman aldınız aceba.?
Transferin ertesi günü yapabilirsiniz dediler bana ayakta ılık suyla dus şeklinde öyle yaptım bendeKızlar transferden sonra duşunuzu ne zaman aldınız aceba.?
Arkadaslar merhaba,
Benimde 6. gunum. Hafif kasik agrilari girip cikiyor ve cok cok cabuk yoruliyorum. Normalde gunde 6 km yururum simdi 10dak olmadan nefes nefese kaliyorum.
KArin kaslarini kasmamak cok onemli ama devamli hasta gibi hareket etmekte beni psikolojik olarak cok yoruyor. Ev supurmedim ama herturlu isimi yapiyorum (yavas hareketlerle).
Hatta bugun de araba kullanmam lazim - aranizda transfer sonrasi araba kullanan var mi? En cok bundan endiseliyim.
Haftayada is seyahati icin Londra'ya gitmem lazim.. Normal hayatimi kisitlamak daha cok stress yaratiyor bende..
benimde 6. günüm normalde 10. veya 12. günlerde çıkıyor, ama doktorlar bazen net öğrenmek için 15. gün istiyorlar, eğerki 5. gün embriyosu ise 10. günde çıkar, 2 veya 3. gün embriyosu ise 12. günde çıkar..
Bence tutnmadi kaç gündür açık kahve lekelenmem vardı şimdi baktım kırmızıya döndü rengi böyle olup hamile kalan varmı ki varsa yazarsanız çok sevinirimtutunduysa normal arkadsam yanı hamılelılk belırtısı bunlar
Zeren uc gun önce biraktirdi doktor coraspirini niye böyle oldu anlamadım çok üzgünüm cevapladigin için teşekkür leraspırın ya da kansulandırıcı herhangı bısey kuulanıyrsan bırak hmn uzatayaklarını dınlen yarın da dr a gıt muhtelemn ıgne verırı eger dusuk yapmıyrsan cnm
doktorunu aradinmi canım igne felan ne bileyim önlem almadimiBence tutnmadi kaç gündür açık kahve lekelenmem vardı şimdi baktım kırmızıya döndü rengi böyle olup hamile kalan varmı ki varsa yazarsanız çok sevinirim
bana yapılırken 11 kusurdu ben hiç ilaç felan kullanmamistim.zaten 8 ile 13 arası yapiliyormus sanırımKızlar bugün transfer gününü netlestirmek için muayene oldum endometrium kalınlığı 8 mm olmus 1 Haftada günde 2 tane estrofem içiyorum sadece 6 gün sonrada transfer olucak. Kalinlik nasıl arkadaşlar. Sizlere transfer yapılırken kac mm di.
Kahverengi lekelenme için aramıştım coraspirini bırak dedi olur böyle lekelenme dedi. Kırmızı lekelenmede bir saat önce falan oldu yarın konusu cam doktorla ne der bilmiyorum ama şimdiden yıkıldım allahtan herşey biliyorum kismette yoksa olmuyor.doktorunu aradinmi canım igne felan ne bileyim önlem almadimi
Alis49 nasıloldun merak ettim doktora gittin mi. Umarim kötü bir şey yoktur.Kahverengi lekelenme için aramıştım coraspirini bırak dedi olur böyle lekelenme dedi. Kırmızı lekelenmede bir saat önce falan oldu yarın konusu cam doktorla ne der bilmiyorum ama şimdiden yıkıldım allahtan herşey biliyorum kismette yoksa olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?