Tebrikler canim..umarim boyle kat kat artar degerin..benimde 8.gunum ama test tarihini bekliyorum sabirla ve korkuyla..bugun kasik agrilarim oldu adet olucam gibi hepten korkularim artiyor boyle olunca..acaba sende de var mi agri merak ettim canim.Kizlaaaaaa 8.gun b-hcg 84.01 cikti 6yillik ozlemim bittimi simdi ben hamilemiyimmmmm
Benimde bu hafta sırt ve kaşık ağrım vardı cok şükür bugün ku degerim 568 ciktiTebrikler canim..umarim boyle kat kat artar degerin..benimde 8.gunum ama test tarihini bekliyorum sabirla ve korkuyla..bugun kasik agrilarim oldu adet olucam gibi hepten korkularim artiyor boyle olunca..acaba sende de var mi agri merak ettim canim.
. Evet bana 2 tane transfer edildi cumartesi opu yapıldı sali transfer edildi şimdi de degerim çok şükür 568 ciktiBurcu 2 tane mi transfer edildi. Kaçıncı gun emriyosu ydu.
MaaşallahKizlaaaaaa 8.gun b-hcg 84.01 cikti 6yillik ozlemim bittimi simdi ben hamilemiyimmmmm
Arada heycan yapıyom ben bişey olmaz dime tutunmada yaa on kere sordum kimse yazmadıMaaşallah
tesekkur ederim canim evet kasik agrim var iki gundur batip geciyo insallah sende gorursun pozitifiTebrikler canim..umarim boyle kat kat artar degerin..benimde 8.gunum ama test tarihini bekliyorum sabirla ve korkuyla..bugun kasik agrilarim oldu adet olucam gibi hepten korkularim artiyor boyle olunca..acaba sende de var mi agri merak ettim canim.
Insallah canim..sizler umut oluyorsunuz bizlere..Allah herkese nasip etsin insallah sizler gibi pozitif sonuc almayi biz sirada bekleyenlere..tesekkur ederim canim evet kasik agrim var iki gundur batip geciyo insallah sende gorursun pozitifi
Sizede hayirli olsun sonucunuz..insallah bizlerde de bu belirtiler pozitif olarak yuzumuzu guldurur..Benimde
Benimde bu hafta sırt ve kaşık ağrım vardı cok şükür bugün ku degerim 568 cikti
Arada heycan yapıyom ben bişey olmaz dime tutunmada yaa on kere sordum kimse yazmadı
Neden ev falan supuruyon cnm. Ben 12 gün dizlerimi kırıp egilmedim bile. Bırak is yapmayı. Hala da yapmıyorum.Jele bugün geçeceğim daha, ev çok battı evi süpürdüm şimdi dinleniyorum canım, birde banyo yapayım artık diyorum, namazlarım geçti, bolca dua etmem gerek..
Bidaha kan verdinmi arkadasimm....seni merak ettimm...2 günde bir 2ye katlanmasını istiyomus Dr lar.... Yarını bekliyoruz umutla. Insallah Dediğiniz gibi olur
benimde 6. günüm normalde 10. veya 12. günlerde çıkıyor, ama doktorlar bazen net öğrenmek için 15. gün istiyorlar, eğerki 5. gün embriyosu ise 10. günde çıkar, 2 veya 3. gün embriyosu ise 12. günde çıkar..benimde transfer de 6. günüm bugün..Günler geçmiyor sanki zaman yavaşladı. İşe de başladım umarım zaman daha hızlı geçer. Bana dr'un 15. gün tets yapılacak diye yazmış sizlerde de bu kadar geç mi? Beklemeyip acele etsem çıkar mı sonuç ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?