Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Kizlaaaaaa 8.gun b-hcg 84.01 cikti 6yillik ozlemim bittimi simdi ben hamilemiyimmmmm
Tebrikler canim..umarim boyle kat kat artar degerin..benimde 8.gunum ama test tarihini bekliyorum sabirla ve korkuyla..bugun kasik agrilarim oldu adet olucam gibi hepten korkularim artiyor boyle olunca..acaba sende de var mi agri merak ettim canim.

Benimde
Tebrikler canim..umarim boyle kat kat artar degerin..benimde 8.gunum ama test tarihini bekliyorum sabirla ve korkuyla..bugun kasik agrilarim oldu adet olucam gibi hepten korkularim artiyor boyle olunca..acaba sende de var mi agri merak ettim canim.
Benimde bu hafta sırt ve kaşık ağrım vardı cok şükür bugün ku degerim 568 cikti

tesekkur ederim canim evet kasik agrim var iki gundur batip geciyo insallah sende gorursun pozitifi

Arada heycan yapıyom ben bişey olmaz dime tutunmada yaa on kere sordum kimse yazmadı

En acemi benim ama ben cevap vereyim.Canim merak etme. Arasıra heyecanlanman çok normal. Hepimiz heyecanlaniyoruz. Kendini fazla kasma. Fazla kafana takma öyle mi böyle mi diye. Sonuçta herşey Allah ın takdirine kalmış. Hayırlısı olsun inşallah

Jele bugün geçeceğim daha, ev çok battı evi süpürdüm şimdi dinleniyorum canım, birde banyo yapayım artık diyorum, namazlarım geçti, bolca dua etmem gerek..
Neden ev falan supuruyon cnm. Ben 12 gün dizlerimi kırıp egilmedim bile. Bırak is yapmayı. Hala da yapmıyorum.

Ben transferden sonra 5. gün uzun yola çıktım İstanbuldan Denizliye geldim sadece 3 gün evde yattım diğer günler dışarı çıktım yürüyüş yaptım gezdim 6. gün okuluma işime döndüm ve 12 Mart İstiklal Marşı yaklaştığı için görevi yine bana vermişler edebiyatçı olduğum için yoğun bir şekilde ona çalışıyorum bir sınıftan bir sınıfa koşturdum kompozisyonlarla uğraştım inanın okulda oturacak zamanım bile olmadı bu haftadan sonra daha da yoğunum ona rağmen bebeğim bana tutundu Allah ol deyince oluyor pozitif olun

aynenn arkadsım ben ılk denemem de bılgısısızdım transfden sonra gezdım tozdum hıccccc yatmaDIM tuttu ama 10 hftlkkn kalbı durdu kuraj oldum 2. vw 3. denemde yattım dınlnedm tutmadı bu 4. denemem dr um ozellıkle yatma dedı ama kenıdını zorlayack seyler de yapma cok ayakta kaldıgında bı syre otutr dındln dedı hersey bos allah nasıp edeckse olur

Arkadaslar merhaba,
Benimde 6. gunum. Hafif kasik agrilari girip cikiyor ve cok cok cabuk yoruliyorum. Normalde gunde 6 km yururum simdi 10dak olmadan nefes nefese kaliyorum.
KArin kaslarini kasmamak cok onemli ama devamli hasta gibi hareket etmekte beni psikolojik olarak cok yoruyor. Ev supurmedim ama herturlu isimi yapiyorum (yavas hareketlerle).

Hatta bugun de araba kullanmam lazim - aranizda transfer sonrasi araba kullanan var mi? En cok bundan endiseliyim.

Haftayada is seyahati icin Londra'ya gitmem lazim.. Normal hayatimi kisitlamak daha cok stress yaratiyor bende..

Merhabalar herkese benimde transferim yapıldı 2 tane 3. Gün embriyosu 5. gunumdeyim bugün 3 mart test tarihim topiginiz çok bereketliymis maşallah bende katılmak istedim

benimde transfer de 6. günüm bugün..Günler geçmiyor sanki zaman yavaşladı. İşe de başladım umarım zaman daha hızlı geçer. Bana dr'un 15. gün tets yapılacak diye yazmış sizlerde de bu kadar geç mi? Beklemeyip acele etsem çıkar mı sonuç ne dersiniz?

benimde 6. günüm normalde 10. veya 12. günlerde çıkıyor, ama doktorlar bazen net öğrenmek için 15. gün istiyorlar, eğerki 5. gün embriyosu ise 10. günde çıkar, 2 veya 3. gün embriyosu ise 12. günde çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…