Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

2. Denemenmiydi canim?
Hakkimizda hayirlisini versin Rabbim.
Tevekkulle yaklasmamiz gerek.
zor evet ama Allahin boyle istedigini bilmemiz gerek canim.
Bende yarin kan verecegim bakalim gorecegim sonucu.
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin canim.

Hem belli olmaz cnm. Benim arkadasimin degeri cok kucuktu. Kimyasal dedi dr. Ama o aslan gibi bir pasa dogurdu...

Yarın sabah ariycam sonucu geç alınca aramadim daha doktoru ama geçen sefer ilaçlara devam 2 güne 1 kan testi demişti

Yok canım 2. değil 7. denememdi bu benim alıştım artık negatife ama peşini birakmiycam yıllar gecsede o bebek bu eve girecek :) üzülmüyorum çok yani hayırlısı neyse o olsun bakalım senin değerin kac çıkacak canım inşallah yüzünü güldürür yarına bebislerin

İzmirinsani. vardı ve sonucu pozitif çıkmış gebelik takvimi eklemiş

Sagolun kardeslerim... yazamadim burda paylasamadim kusura bakmayin. olmayanlara ayipolcakgibi geliyor...
Izmirinsani ikiz oldugunu nasil anladin kesede mi kan testimi yuksek cıktı. Lütfen ayrintisiyla yazarmisin merak ettim. Kaçıncı gun emriyosu ydu. Kan degerin kac cikti filan :))

Ayıp olmaz merak etme aksine umut olur bence hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah canim amin...
Rabbim sizlere de tez vakitte yasatsin insallah bu duyguyu.
Allahima sukurler olsun. Duam odur ki sizler de yasayacaksiniz bu mutlulugu.

şimdi kızlar ben dayanamadım bugün idrar tahlili yaptım ve silik çizgiyi gördüm. ne tam net ne detam silik arada. transfer dahil 8. gün bugün. kan tahlili yaptırmadım daha ama kafam karışık. cuma günü yani 4.gün pregyl iğne yaptırdım etkisi olabilir mi?

Cnm insallah hayirlisiyla gebesindir Diye ddusunuyorum.

Çok sağol canım aminn ya çok umitlenmek istemiyorum ama inşallah senin gibi pozitifi görürüm bende..Sende bebisinin kese sini, kalp atışlarını görürsün insallah sağlıkla kucagina alırsın..
bak dediğim çıktı gözün aydın :) :) çok sevindim canım tebrik ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah

Canım benim kanda değer çok düşükken silik çizgi çıkmıştı silik çizgi bile umut vadediyor ve bence pozitifffff :))))

merhaba arkadaşalar
transferi olup çalışan arkadaşlar kaçıncı gün işe başladınız acaba???

ilk denemede 7 gün evdeydim.2.denemde 9 gün evdeydim.hep yıllık izin kullandım.
bı dahaki ay 3.denemeye başlayabiliriz.bu kez transferden sonra 2-3 gün rapor alayım diyorum.
hem evde zaman çok zor geçiyor.hem işten yıllık izin alması zor oluyor.
işe gelince de bişey olacak diye korkuyorum.
arada kaldım ne yapsam diye...

Doktorlar yatmayı önermiyor ama bence çalışmakta iyi değil hiç yok desekte bi yorgunluk bi stres oluyo ve bu bizim çok özel bi dönemimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…