Hayırlı uğurlu olsun inşallahTransfer im yapıldı kızlar 2 tane 5. Gün emriyosu yani bebislerim an itibariyle karnimda....
Kızlar birazdan transfer e giriyorum dua edin lütfen. ..
Ne zaman tutunuyor 5. Gün emriyosuTutunmanın ne zaman gerçekleştiğini bilemiyoruz dimi?
arifecim bildiğim kadarıyla tutunma şansı 5. Gün embriyolarında yüzdesel olarak daha fazla ama bu demek değilki diğerlerinin şansı daha az bu platformda en düşük ihtimallerin bile allah isterse gerçekleştiğini okudum benim merak ettiğim transferden sonra tutunma ne zaman gerçekleşiyor yada gerçekleşmiyor olduğu bi zamanı var mı bir takvimi günü?Ne zaman tutunuyor 5. Gün emriyosu
Hoşgeldin bana göre daha tecrübelisin aşılamaları saymazsak benim bu 2. Denemem zor ve meşakatli bi süreçten geçiyoruz ve neyazık ki başına gelmeyen bizi anlayamıyor hiç bi aşaması beklemek kadar zor değil tutundu mu tutunmadı mı bilemeden sadece bekliyoruzKizlar ben de yeni katıldım araniza bugün transferimin 4.günü 2 tane 1.kalite 3.gün embriyosu benimkiler benim de iki gündür kasıklarimda batmalar ve kasık ağrılarım var adet öncesi agrisina benzer . burdan hepinizin yazdiklarina bakıyorum hepimiz ayni süreçleri yaşıyoruz ayni psikolojik buhranlardan geçiyoruz derdimiz ortak inşallah sevinçlerimiz de ortak olur Allah gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasib etsin inşallah ben de dahil hepimize söylüyorum belirti aramak stresten baska bisey kazandirmiyor bize benim 4.denemem bu sadece evlatlarimizin bize tutundugunu onlari kucagimiza aldığımızı düşünelim dua edelim bol bol hepinize sevgiler
Gozun aydin cnm.SONUCUJ HARİKA 608:80 :) KIZLAR ÇOK MUTLUYUMMMM ÇOKKKKKKKKKKKKK
Tebrikler ALLAH TAMAMINA erdirsin benîmde 9 . Günüm kahverengi lekem geldi üzgünüm;(((SONUCUJ HARİKA 608:80 :) KIZLAR ÇOK MUTLUYUMMMM ÇOKKKKKKKKKKKKK
Leke geldiyse bile tahlilini yaptır. Bu şekilde sonuç alan çok kişi var, lütfen umutlu olun.Tebrikler ALLAH TAMAMINA erdirsin benîmde 9 . Günüm kahverengi lekem geldi üzgünüm;(((
Doktorum da ilaçlara devam dedi çokk tşkler inş..Leke geldiyse bile tahlilini yaptır. Bu şekilde sonuç alan çok kişi var, lütfen umutlu olun.
5 gün embriyolarında ilk 4 gün içinde tutunma oluyor. 3. Gün embriyoları için buna 2 gün daha eklemek lazım.Tutunmanın ne zaman gerçekleştiğini bilemiyoruz dimi?
Tşk ederim benim 2. Gün embriyosu 5-7 gün sanıyorum bu hesaba göre5 gün embriyolarında ilk 4 gün içinde tutunma oluyor. 3. Gün embriyoları için buna 2 gün daha eklemek lazım.
11. Gün için biraz düşük ama kaçıncı gün emriyosu transfer edildi sana buda önemli. Benim ilk denememde 10. Gün 34 çıktı ama 12. Gün 14 düştü değer. Ama tabikide umudunu yitirme.Kızlar 11. Gün b-hcg degerim 17.21 ne hamileyim nede degililm varmı bu şekilde başlayıp artarak devam eden
Önemli olan katlanması canım inşallah katlanarak artar. Benim ilk denemem de 10.73 dü sonra katlandı keseyi bile gördük ama sanra bıraktı bebişim beni inşallah sana sıkı sıkı tutunurKızlar 11. Gün b-hcg degerim 17.21 ne hamileyim nede degililm varmı bu şekilde başlayıp artarak devam eden
Önemli olan katlanması canım inşallah katlanarak artar. Benim ilk denemem de 10.73 dü sonra katlandı keseyi bile gördük ama sanra bıraktı bebişim beni inşallah sana sıkı sıkı tutunur[/QUOTE. İnşallah canım
3. gün embriyo su 2 tane 1. Kalite bende daha önce kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu öyle olmaz11. Gün için biraz düşük ama kaçıncı gün emriyosu transfer edildi sana buda önemli. Benim ilk denememde 10. Gün 34 çıktı ama 12. Gün 14 düştü değer. Ama tabikide umudunu yitirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?