Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ayyy inşallaaaaaaahhh canım ben sağlık personeliyim 112 de paramediğim cikmayacağını bile bile sırf meraktan yaptım ama hayırlısı ısrarla pozitif hissediyorum Rabbim hayırlara çıkarsın inşallaaaaaaahhh
Bende hemsireyim canım 2 yıl kadar mecburen bende b2 istasyonda çalıştım şimdide acil de çalışıyorum meslektas sayiliriz inşallah pozitif çıkar ben malesef yakın zamanda kimyasal gebelik yaşadım bari sizlerin güzel haberlerini alalim

Bende hemsireyim canım 2 yıl kadar mecburen bende b2 istasyonda çalıştım şimdide acil de çalışıyorum meslektas sayiliriz inşallah pozitif çıkar ben malesef yakın zamanda kimyasal gebelik yaşadım bari sizlerin güzel haberlerini alalim
Ayyy senin ağzın bal yesin bacım benim Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallaaaaaaahhh

İyi pazarlar herkese..bugun 6.gunum ve ilaçlardan olduğunu bildiğim göğüslerde hassasiyet ve kasıklarda hafif ağrıdan başka belirtim yok :( gün yaklaştıkça iyice gerilmeye başladım, yarın idrar testi yapmayı bile düşünüyorum, ne dersiniz çok mu erken test için?

İyi pazarlar herkese..bugun 6.gunum ve ilaçlardan olduğunu bildiğim göğüslerde hassasiyet ve kasıklarda hafif ağrıdan başka belirtim yok :KK43: gün yaklaştıkça iyice gerilmeye başladım, yarın idrar testi yapmayı bile düşünüyorum, ne dersiniz çok mu erken test için?

Benmde transferle beraber bugun9.gunum...bende de hicbir belirti yok :KK43:Ben de esime soylemeden iki tane test aldım birini yarın diğerini carsamba gunu deneyecemo_Oo_O

İyi pazarlar herkese..bugun 6.gunum ve ilaçlardan olduğunu bildiğim göğüslerde hassasiyet ve kasıklarda hafif ağrıdan başka belirtim yok :KK43: gün yaklaştıkça iyice gerilmeye başladım, yarın idrar testi yapmayı bile düşünüyorum, ne dersiniz çok mu erken test için?
Sakın test yapma derim 9 gün yaptım negatifti bitti bu iş dedim 12 gün pozitif boşuna moralini bozma bekle canım;)

Benimde bugun 3. Gunum 9 gun var daha :)) Allah herkesin gönlüne göre versin zaman bi sekilde gecio ama bu zaman gecmio bir turlu :KK70:HHaftaya carsamba bakacagiz artik sonuclarimiza ne diyelim :))

Benimde bugun 3. Gunum 9 gun var daha :)) Allah herkesin gönlüne göre versin zaman bi sekilde gecio ama bu zaman gecmio bir turlu :KK70:HHaftaya carsamba bakacagiz artik sonuclarimiza ne diyelim :))
Benim bugun 8. Gunum ama nasil geldim inan sorma,gecmiyo cunku..sonucu hayirli olsun da hepimiz icin beklemeye o zaman deger

Back
X