- 30 Ocak 2015
- 550
- 268
- 43
- 37
Gaz problemini bende yasiyorum cnm hemsire bana duphalak dye bi surup demisti cok daraldigimda onu kullaniyorumArkadaşlar transfer sonrası kasık ağrısı ve gaz sancısı çok yaşar oldum. Sizde de oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz problemini bende yasiyorum cnm hemsire bana duphalak dye bi surup demisti cok daraldigimda onu kullaniyorumArkadaşlar transfer sonrası kasık ağrısı ve gaz sancısı çok yaşar oldum. Sizde de oluyor mu?
Bnde sayarsak 9saymassak 8gunum sali gunu test yaptircamTransfer gununude sayiyoz mu ya sayalimmisayarsak 8 saymassak 7. Gunumdeyim carsamba gidip kan vericem hayirlisiyla fena halde gazliyim karnim davul gibi bu yuzden gazman gibi dolasiyom ortalarda
adet sancilarim basladi bugun birazcik korkmuo degilim ama Allahtan da hayırlısı arada batmalar oluo rahmime baska biseyim yok
safagi benle olan varmi
![]()
Benim sonuç pozitif canım. Bugün test günümdü. 124,9 çıktı.tamam, peki sonucun pozitif miydi?
Carsambayi bekleyeyim o zman benBnde sayarsak 9saymassak 8gunum sali gunu test yaptircam
Hadi gozun aydinnn garisi basimizaBenim sonuç pozitif canım. Bugün test günümdü. 124,9 çıktı.
Sen hangi gun transfer oldun cnm bide nerdeCarsambayi bekleyeyim o zman ben![]()
çok güzel bi haber :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benim sonuç pozitif canım. Bugün test günümdü. 124,9 çıktı.
Bana kullandığım ilaçlar dışında bir şey vermediler. Ağrı ve şişkinlik normal diyorlar, ama ben yürüyemeyecek kadar zorlanıyorum. Özellikle yürürken oluyor zaten.Gaz problemini bende yasiyorum cnm hemsire bana duphalak dye bi surup demisti cok daraldigimda onu kullaniyorum
Anladim cnm bnm okadar cok diil ama sen yinede varsa numarasi falan ara sor istersen dktrnu yada hemssireni istersenBana kullandığım ilaçlar dışında bir şey vermediler. Ağrı ve şişkinlik normal diyorlar, ama ben yürüyemeyecek kadar zorlanıyorum. Özellikle yürürken oluyor zaten.![]()
Benimde 12 sinde tarnsferim oldu cnm novaart tup bebek merkezinde oldu dktrm mehmet erdem aramizda 1 gun var hadi hayirlisi insallahAyin 13 ünde transferim oldu canim Ankara da baskent hastanesi hulusi bulent zeynelogluydu doktorum sen ? :)
Hos geldin cnm guzel sonuc alman dileğiyleMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2.tüp bebek denemem 1 tane 5.gün embriyosu konuldu bugün 3.günüm hibor diye bir iğne kullanıyorum canım çok yanıyor sizde de bu yanma oluyor mu
Ne ignesi cnm buAyy olmazmi ilk 5 dk ben benden geciom cikardigim tuhaf sesleri tarif edememsonra bisi yok geciyor
Anladim bnde sadece jel ve haplar var onlari kullaniyorum igne yokBana da kalçadan vurulan Progestan verilmişti, iki gün yürüyemedim. Tabletini içiyorum şimdi. Embriyonun tutunması için verilen iğneler bunlar. Bir de sabah kullandığım vajinal jel var, rahim içi dengeyi sağlıyormuş.