Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Transfer gununude sayiyoz mu ya sayalimmi :KK70: sayarsak 8 saymassak 7. Gunumdeyim carsamba gidip kan vericem hayirlisiyla fena halde gazliyim karnim davul gibi bu yuzden gazman gibi dolasiyom ortalarda :KK70: adet sancilarim basladi bugun birazcik korkmuo degilim ama Allahtan da hayırlısı arada batmalar oluo rahmime baska biseyim yok :KK70: safagi benle olan varmi :KK70:
Bnde sayarsak 9saymassak 8gunum sali gunu test yaptircam

Gaz problemini bende yasiyorum cnm hemsire bana duphalak dye bi surup demisti cok daraldigimda onu kullaniyorum
Bana kullandığım ilaçlar dışında bir şey vermediler. Ağrı ve şişkinlik normal diyorlar, ama ben yürüyemeyecek kadar zorlanıyorum. Özellikle yürürken oluyor zaten. :110:

Bana kullandığım ilaçlar dışında bir şey vermediler. Ağrı ve şişkinlik normal diyorlar, ama ben yürüyemeyecek kadar zorlanıyorum. Özellikle yürürken oluyor zaten. :110:
Anladim cnm bnm okadar cok diil ama sen yinede varsa numarasi falan ara sor istersen dktrnu yada hemssireni istersen

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 2.tüp bebek denemem 1 tane 5.gün embriyosu konuldu bugün 3.günüm hibor diye bir iğne kullanıyorum canım çok yanıyor sizde de bu yanma oluyor mu

Ayin 13 ünde transferim oldu canim Ankara da baskent hastanesi hulusi bulent zeynelogluydu doktorum sen ? :)

Bana da kalçadan vurulan Progestan verilmişti, iki gün yürüyemedim. Tabletini içiyorum şimdi. Embriyonun tutunması için verilen iğneler bunlar. Bir de sabah kullandığım vajinal jel var, rahim içi dengeyi sağlıyormuş.

Bana da kalçadan vurulan Progestan verilmişti, iki gün yürüyemedim. Tabletini içiyorum şimdi. Embriyonun tutunması için verilen iğneler bunlar. Bir de sabah kullandığım vajinal jel var, rahim içi dengeyi sağlıyormuş.
Anladim bnde sadece jel ve haplar var onlari kullaniyorum igne yok

Back
X