Öncelikle cnm hayırlı olsun hamilesin allahın izniyle 25 iyi bir deger senin 3.gün embriyo transferimi yapıldı 5 gün mü???benım...10.gun 25 cıktı kızlar...b-hcg....korkuyorum valla....normal test gunum cuma ıdı hayırlıs rabbım guldursun hepımızı
Öncelikle cnm hayırlı olsun hamilesin allahın izniyle 25 iyi bir deger senin 3.gün embriyo transferimi yapıldı 5 gün mü???
Ben daha beklemedym pazartesi tahlil günüm bence telaş yapma şükürler olsun hamileyim de yarın tekrar yaptır ama cuma belli olur 2 güne katlıyacagi için sen olumlu düşün dua et cok şükür hamilesin5.gun cnm...o yuzden dusuk gıbı geldı hemsıre hamılesın dedı ama katlayacakmı cuma netlesecek..sen ne durumdasın cnm...
Ben daha beklemedym pazartesi tahlil günüm bence telaş yapma şükürler olsun hamileyim de yarın tekrar yaptır ama cuma belli olur 2 güne katlıyacagi için sen olumlu düşün dua et cok şükür hamilesin
Kızlar bende paylaşım, bu benim 2 tedavim.
ilkinde 2 günlük tek embriyo transfer edilmişti, göğüslerim çok şişti, başımdan başla rahimime kadar her türlü ağrı geçirdim... hcg 1.68 çıkmıştı, kimyasal gebelik olmuş...
ikinci protokolümde 3günlük 3 embriyo transfer edildi: 1 tane dondurulmuş ve 2 tane taze.
bugün 8 günüm bitiyor, dün ve bügün idrar testte hayalet 2ci çizgi gösterdi. Sadece ve sadece Allaha dualar ve şükürler edip, beklemek kalıyor. herkese mutluluklar ve bol bol şans....
Arkadaşlar merhaba benimde transferimin 8.günü bugün pazartesi test günüm bugün biraz daha belirgin kasık ve Göğüs ağrım var onun dışında bişey yok sizde ne var ne yok ?
Benim bu ikinci denemem ilkte de az az ara ara oluyordu ama bunda 7.ve 8. Gün Aralıksız ağrım var yan yatamıyorum sizin kaçıncı gününüz ?bendede kasıklarda agrı var ve belımde...insallah cnm...yarın tekrar testım var benım...ınsallah katlanır...degerım
Benim bu ikinci denemem ilkte de az az ara ara oluyordu ama bunda 7.ve 8. Gün Aralıksız ağrım var yan yatamıyorum sizin kaçıncı gününüz ?
İnşallah dualarım sizinle sizde de olmuş muydu böyle 7. Ya da 8. Gün kasık ağrılarıbenım 11. gun dun degerım..25 cıktı...yarın 12.gun ınsallah katlanır
Canım günaydın dualarım seninle işallah bugün hayırlı haberler vereceksin ben inanıyorum katlandğna değerin bebişin seninle diye düşünyrm herşeyin hayırlısı olsun bekliyorumm haberini☺☺evet cnm gece uykudan uyandırdı ara ara...kasık agrısı....gunduz yıne oyle ama....yarını beklıyorum işte
Merhaba canim nasilsin bi belirti varmi bazi arkadaslarda kasik agrisi varmis ben de 13 nosan pazartesi transfer oldum yani bugun ikinci gunum yeni bitti ama. Bi belirtim uok kasiklarimda falan sem simdi nasilsinmerhaba kızlar bende dun transfer oldum bugun 2. gunum allah yardımcımız olsun ben bişey hissetmiyotum.
Canim sonucun ne ins guzel haberler verirsinArkadaşlar merhaba benimde transferimin 8.günü bugün pazartesi test günüm bugün biraz daha belirgin kasık ve Göğüs ağrım var onun dışında bişey yok sizde ne var ne yok ?
Merhaba bende pazartesi transferim gerçekleşti ve karnım sert şimdi inşallah olumlu sonuç alırızMerhaba canim nasilsin bi belirti varmi bazi arkadaslarda kasik agrisi varmis ben de 13 nosan pazartesi transfer oldum yani bugun ikinci gunum yeni bitti ama. Bi belirtim uok kasiklarimda falan sem simdi nasilsin
Aynen bende pazartesi günü transfer oldum ve tek fark Karnım sert ve gergin bu herkesde miboyle acaba ?Merhaba bende pazartesi transferim gerçekleşti ve karnım sert şimdi inşallah olumlu sonuç alırız
Bilmiyorum afedersiniz çok gazınız var mı yaa ..Aynen bende pazartesi günü transfer oldum ve tek fark Karnım sert ve gergin bu herkesde miboyle acaba ?
canım bende kasım ayında transfer yaşadım gaz problemi herkezde olan doğal bi sorun nedeni sana verilen progesteron içeren ilaçlar ve gerçekten rahatsız edecek kadar fazla ve tedirgin edici ayrıca karın şişliğinde bundan kaynaklıBilmiyorum afedersiniz çok gazınız var mı yaa ..
Ufff ben kendimi bıcaklıyacım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?